Happy nationaldag!!!

Tänk vilket härligt vackert underbart land vi har! Borta bra, men Sverige bäst. Nationaldagen har vi firat hela dagen lång i den underbara sommarvärmen. Åkte till Stora Holmen där barnen åkt Lilleputtetåget, karuseller, kikat på djuren, lekt i lekparken etc. Preciiiiiis som man själv gjorde när man var liten :-)

har1 har3
Numera får man sitta vid sidan av och kika på. Var sak har sin tid ;-)

Numera får man sitta vid sidan av och kika på. Var sak har sin tid ;-)

Sen tog vi en promenad bort till Harrys där vi intog en underbar middag i solen.  Det ligger ju så mysigt vid vattnet, som gjort för en sån här varm sommardag.

har4 har6
Jag tog en skaldjursplatå (men hoppade över musslorna). Riktigt god och mkt skaljdjur! Hade nästan räckt att dela på två. Insjökräftor, räkor, gratinerade havskräftor, krabbklor, dippsåser, sallad och bröd. Yummi!!! Prisvärt var det oxå!

Jag tog en skaldjursplatå. Riktigt god och mkt skaljdjur! Hade nästan räckt att dela på två. Insjökräftor, räkor, gratinerade havskräftor, krabbklor, dippsåser, sallad och bröd (hoppade över musslorna) Yummi!!! Prisvärt var det oxå! (skaldjur + feta såser = utmärkt LCHF-mat!)

Extra plus i kanten för att barnen fick målarpapper och pennor i väntan på maten och efteråt fick de varsin söt nalle med Harry´s-tröja av den gulliga personalen :-) Hit kommer vi tillbaka!!

har8 0

0 reaktioner på “Happy nationaldag!!!”

 • Sofia i Arboga skriver:

  Åh, var i örebro förra veckan med några kompisar o min lilla brorson o vi åkte det där tåget! fick flasch-back o kom på att jag hade varit där när jag var liten – så himlans mysigt! nästa sommar får vi ta med vår egna lilla solstråle. (som tittar ut i oktober.:)

 • CatD skriver:

  Oh jag tycker så mycket om att läsa din blogg! Du har en så fin familj och är själv så vacker. Vill önska Er alla 4 en underbar sommar.

 • jenmak skriver:

  Trevligt ni verkar haft det!
  Såg ut att vara riktigt god mat också!
  Jag gillar att äta ute, men här där jag bor finns det inte så mycket att välja på. Vill man äta gott ute så får vi nog i alla fall åka ca 10 mil för att hitta något riktigt bra ställe!

 • lotte skriver:

  Vilken härlig dag ni verkar haft. Ja, ingen kan ju klaga på helgens väder, heeelt underbart!!

Lämna gärna några rader efter er! ♥

Instagram - @matplatsen