Djungelhetta!!! Och djungel i morotslandet

Är det hett eller är det hett!!?? Vet inte var det är varmast, ute eller inne?! Sitter under parasollet och skriver, här fläktar det åtminstonde lite. Sovrummet ska vi inte tala om, fick nästan värmeslag hela klanen i natt! I dag är det vi som införskaffar fläkt. Eller sover i förrådet. Den enda som verkar obesvärad av värmen är Sebbe. Han strålar som solen själv, dag som natt och är allmänt nöjd med livet ♥. Ligger här brevid i favoritvagnen i bara blöjan och sover som en stock.

I sin JOOLZ sover han som bäst. Den är såpass smal så han känner väggarna mot händerna när han sträcker ut dem och det känns väl tryggt och ombonat misstänker jag.

I sin JOOLZ sover han som bäst. Den är såpass smal så han känner väggarna mot händerna när han sträcker ut dem och det känns väl tryggt och ombonat misstänker jag.

Nåt annat som trivs i värmen verkar vara min översådda planteringslåda. Det växer dock för mycket så jag fick gallra bort 3/4 av rädisorna. Verkar vara ett måste om jag ska få tjockare rädisor än tandpetarna som är nu.. Nästa gång följer jag nog instruktionerna på påsarna istället för att ösa ner allt på en gång 🙂

På ena sidan trivs det grejer :) Sallad på g och rädisor i stora lass. Några få jordgubbar verkar ha överlevt men resten verkar segt.. Vi får väl se hur det slutar.

På ena sidan trivs det grejer :) Sallad på g och rädisor i stora lass. Några få jordgubbar verkar ha överlevt men resten verkar segt..


Något smala rädisor ;)

Något smala rädisor ;)

 Vi får väl se om det blir något som går att äta i slutändan 🙂

 1. Jag vill också ha en joolz! Och få tillhöra bloggfamiljen. Nu är det jag som börjar operation stalka Hannah och Peter tills jag får som jag vill. Eller hamnar i fängelse, either or.

 2. Hej Victoria!

  Jag var lika ivrig jag, första gången jag skulle plantera lite grönsaker! Mina morötter såg ut som dina rädisor! Ett tips är att köpa såband i stället för separata frön. Då ligger fröna fint inpackade i ett band som du lägger i en smal remsa i jorden och täcker över. Hur lätt som helst och rädisorna blir planterade med perfekt avstånd!

  Du kan till och med skörda alla rädisor du har nu och sen lägga i ett såband med rädisor. De växer så det knakar så om ett par veckor lär du ha nya igen. Supersmidigt!

  Tack för en fantastisk blogg! Är inne varje dag och får alltid inspiration, både om matlagning, kläder och inredning!

  Ha en superskön dag nu och passa på att njuta av värmen! (En fläkt är underskattat, har en i sovrummet)

  Soliga hälsningar

  Alexandra

  1. Men guuuuuud vilken fiffig idé!!! aldrig hört talas om men det ska jag absolut satsa på i stället nästa gång. Tusen tack för tipset!!!!
   kram

 3. En fläkt i sovrummet är underbart, se bara till att köpa en som inte väsnas så mycket. Vi gjorde misstaget att först köpa en utan att kolla ljudnivån… Inte bra så det blev till att köpa en till.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..