♥ Sebastian

Goa härliga unge! Tänk att du är vår!!! Den sista pusselbiten i vår lilla familj.

micseb

Du är alltid glad och nöjd med livet. Försöker så smått prata med oss och ler så fort du får uppmärksamhet. Från öra till öra. Ligger gärna på mage och kikar runt, stark i nacken som bara den. Kikar allra helst på storasyster, alltid full av upptåg och bus. Är du ledsen är hon genast där med napp och pussar.

kids3

Lätt som en plätt att ha att göra med. Älskar att åka bil och somnar då oftast som en stock. Sover gott i vagnen så fort det vankas promenad och ljud omkring dig bekommer dig inte alls. Du är aldrig ledsen eller arg, bara när maten inte kommer tillräckligt fort. Och mat, det gillar du. Äter gärna varannan timma om nätterna, vi hoppas du slutar med det snart 😉

Du och Olivia som bebis är som natt och dag. Att en bebis kan vara så här lätt att ha att göra med kunde vi aldrig ana. Olivia sov aldrig, hade magknip och kolik. Vi turades om att vanka runt runt runt i lägenheten om nätterna. Gillade varken att åka bil eller vagn och skriken var många och långa. Maten fick vi lirka med och magläge vägrade hon tills hon började krypa. Det var en mycket tuffare bebistid även om den såklart var underbar på sitt sätt. Men ack så trötta vi var!! Tur man glömmer fort, annars hade du nog aldrig blivit till. 😀

Nu är vår lilla familj komplett. Alla pusselbitar på plats. Och jag kunde inte önska mig en finare familj ♥

 1. Men hjälp vad fint skrivet, tårarna sprutar härborta! 🙂 Vilka underbara bilder på era underbara barn. Ja, tänk vilken tur att vi glömmer så fort ändå…söta söta Sebastian. Förstår att Olivia är stolt. Och ni med. Hoppas vi kan ses nåt i sommar. Kanske en tur nedåt Bästkusten? 😉
  Puss på er!

 2. Jag vet precis vad du menar. Med vår son/ som snart är 3) var det precis likadant. Han var aldrig nöjd.Gnällde ALLTID. problem med magknip.Ville aldrig vara själv eller ligga på mage. Man trodde att såhär är det att ha småbarn. Men så föddes vår dotter för snart 8 månader sen. Och hon är världens solstråle. Alltid glad och nöjd. Finner sig i allt. Självklart älskar man ju båda lika mycket för det:-) men det är så härligt att verkligen kunna njuta av bebistiden. Och samtidigt kunna ha tid till syskonet. Kul att det kan vara så olika. Kram

 3. Naaaaw, mammahjärtat är så blödigt så jag får en liten tår i ögat 🙂 Goa unge!
  Titta in hos mig, du kanske hittar ngt som ska till dig =)

 4. Underbart skrivet, det ar ju precis sa man kanner, ALSKAR dom sma liven sa att man nastan spricker!!! : )

 5. Åh, vad härligt med varm äkta kärlek <3 så fina ord och mycket känslor <3 en härlig ledig sommar framför er gör ju inte heller det hela värre eller hur? Kram

 6. Snyft! Vad fint. Blir helt tårögd!
  Men visst är det underbart med barn. Vad mycket man älskar dom!
  Och vad mycket dom älskar en tillbaka!
  Underbart med familj!
  Mari

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..