Lchf köttfärsröra

Köttfärssås är ju poppis i alla åldrar! Jag gör gärna en ganska tjock variant så kan man använda den till mycket! Omelettfyllning, lasagne, i varma mackor, crepes, klicka ut på en pizza eller spä ut lite till köttfärssås och servera till pasta. Eller servera som den är med lite kokta/stekta grönsaker till a la LCHF. Gott och enkelt! Och man kan ju hiva i lite vad man vill.

kf1

kf2

Vad brukar ni ha i? Här blev det förutom nötfärs rökt skinka, creme fraiche, grädde, krossade tomater, en skvätt rödvin, vitlök, soja, salt & peppar. Och sen rörde jag ner en näve ost. Krämigt och gott!!

 1. Hej Victoria!
  Mmmmm vad gott det ser ut.
  I min köttfärssås brukar jag ha i förutom då färs,gul lök,tomatpuré,krossade tomater,vitlök,salt,peppar,paprikapulver och basilika, det blir supergott.
  Önskar dig en fortsatt bra dag.
  Kram

 2. Ser gott ut, som vanligt!
  Nu kommer min far på besök och så ska vi smaka din blåbärspaj. Den sega, du vet. Ska bli spännande. Den ser ruskigt god ut!

 3. Det ser verkligen supergott ut.Den köttfärssåsen ska absolut testas nästa gång.Min köttfärssås använder jag nötfärs,lök,champinjoner,tomatpure,vispgrädde,salt.peppar,vitlök,och liten skvätt soya så det blir lite färg på den.Den är mycket uppskattad hemma.Önskar dig en härlig Torsdag.Kram och tack för en otroligt underbar blogg och många goda recept.

 4. Vi bhar också alltid grädde, eller crème fraiche i vår köttfärssås. Köttet maler vi själv, köper oftast högrev och kör ner i kvarnen. Känns bra när man vet vad det är som malts ner…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..