Det godaste!!

Grillat är godast! (fast Burger King är inte alls min favorit-hamburgerkedja) En bit grillat kött, lite haloumi och sparris, en skål Jack Daniels glace och en klick creme fraiche, godare än så blir det nästan inte!!! Och gärna ett glas gott rödvin till 😉

a119

Ni som inte testat den här glacen, gör det!! Lova att ni nån gång denna sommar kokar i hop en omgång!!? Ok? 😉

a315

Och ni som redan hunnit testa, vad tyckte ni??! Jag tycker faktiskt helt ärligt denna hemkokta variant är snäppet godare än den de serverar på T.G.I.Friday´s. När vi var upp till sthlm över dan förra veckan åt vi på Friday´s och både jag och Micke satt missnöjda och muttrade att det är ju godare hemma..  Nackdelen med att kunna laga så goood mat själv, haha 😀

 1. jag har redan kokat några omgångar och den är helt fantastisk och jag håller med er om att den hemmalagade är godare är på TGIF.
  börjar få slut här hemma så det blir kanske till att koka lite idag eller i morgon.. (medans jag sitter och väntar på min vinst :))

 2. åh så gott det ser ut! jag har ännu inte provat glazen, men eftersom många har talat sig varma om den måste jag nästan testa snart 😀

 3. Önskar jag kunde testa den, men som nykterist har jag aldrig Jack Daniels hemma. Känner på mig att det är just denna matsked som gör allt?! Vad kan jag ta istället?

  vh
  M

 4. Hej igen. Jag sitter och plöjer igenom maaaassa gamla inlägg. Jag undrar vart du har för snygg vinterjacka typ -09 – 10. Riktigt snygg!!

 5. Supergod! Den gjorde succé på vår senaste grillfest! Tack så mycket för att du delade med dig av receptet.
  Kram, Maria

 6. Hejsan…Det låter ju SUPERGOTT…skulle gärna vilja ha receptet på den glace..TACK på förhand..hoppas ni har en trevlig helg
  Kram Kram

 7. Hejsan Vickan!
  Har följt din blogg länge nu men aldrig varit registrerad. Jag är också en som älskar att laga mat och får många tips genom dig och din blogg. jag undrar äter du glazen som sås till grillat eller?? Dum fråga kanske. Ha de`gott

 8. Vi har lagt en beställning på Jack Daniels whisky när min far ska på shoppingtur till Tyskland nästa vecka, sen… då ska här kokas glaze – det kan du ge dej på! 🙂

 9. En fråga
  Penslar du köttet med glazen ??
  Eller har du ”bara” den som sås??
  Jag gjorde den i helgen och jisses vad god den är!
  Men jag penslade köttet och alla grönsaker så det räckte tyvärr inte som sås…
  Har du provat att dubbla receptet ??
  Funkar det??

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..