Roadtrip till Linköping

Var i Linköping över dagen i går och hälsade på Mickes bror Benny & Stina tillsammans med svärföräldrarna. Mysig roadtrip! Älskar att bila runt i Sverige, särskilt ner det regnar lite smått ute, vet inte varför?!

Dagen bjöd på varierande väder av alla slag, stekhett, kallt & blåsigt, mulet och varmt, regnigt och åska. Bara snön som saknades..

satt ute och åt när det var som kallast...

satt ute och åt när det var som kallast...

.. men är det sommar så är det, då SKA man sitta ute :) (tur det fanns filtar)

.. men är det sommar så är det, då SKA man sitta ute :) (tur det fanns filtar)

Åt en god lax med bearnaisesås och ceasarsallad! ( Egentligen var det bakad potatis och tzatsiki till, men jag modifierade om det till en mer lchf-vänlig rätt, det brukar aldrig vara några problem!)

mali1

Gjorde stan under dagen och hittade en såååå snygg vår/sommarjacka (Odd Molly) som jag har drömt om hela natten 🙂 Den var på 40 % rea men ändå för dyr.. Nåväl vad är väl en bal på slottet.. (eller en svindyr skitsnygg jacka) Åt gaaaaalet god glass (får ett eget inlägg, ni vet kanske vilken glass jag menar?? 😉 ) och gick på mysig promenad i Gamla stan och fikade. Supermysig dag!

mali11

mali13

mali10

På fiket lyckades Olivia plurra i en fontän samtidigt som en fågel bajsade i hennes hår (!) hahahaha. Det blir liksom aldrig tråkigt med barn i närheten.. 😉

LOADING..