– 0,2 kg

Godmorgon! Dags att hoppa upp på vågen igen. – 0,2 kg även denna vecka. Sakta men säkert nedåt! Den här veckan har det blivit lite väl mkt glass och annat så jag får vara jättenöjd med det. Sammanlagt – 1,9 kg. 3,1 kg kvar.  Snart uppe i 4 hela smörpaket som försvunnit :-D

helsmor1helsmor1helsmor1 smor400

Däremot börjar vågen lägga av, så nu måste en ny införskaffas! Har ni tips på nån bra våg? Gärna med lite roliga extra funktioner! :-)

Hur har det gått för er???????

0

0 reaktioner på “– 0,2 kg”

 • krickelin skriver:

  Har ju helt glömt att skriva här (är ju en stor del i att man känner sig motiverad att fortsätta) – 0,2blev det denna vecka. Är riktigt nöjd med minus då det blev både färsk potatis och en alldeles för STOR glass i helgen…..

 • city skriver:

  Har nu tappat 9,2 kg på drygt fyra veckor.

 • Mimmi75 skriver:

  V 1: -1,1kg
  V 2: +1,8kg (semester)
  V 3: -1,2kg och nu ska jag bara få minus

 • Mariisen skriver:

  -0,2 kg för mig, så totalt 1,5 kg : ) Har tråkigt nog åkt på en frökylning så det blir ingen PW idag..

  Kul att se att det går bra för er alla!

 • Tvillingmamma skriver:

  Vad kul att se att det går framåt för alla! Här kommer mina resultat!
  Vikt: -0,6kg
  Armar: -0,5cm
  Ben: -0cm
  Bröst: -1cm
  Mage: -4cm (!!)

 • elsklingen skriver:

  +0,3 men så har jag ägglossning och då sväller jag alltid upp.

 • Fidelie skriver:

  Grattis till alla fina minus!!
  Här visade vågen både -0,7 och -1,2 om vartannat. Så här ska också en ny våg införskaffas. Men minus var det ju iaf denna veckan :) Totalt ca 4 smörpaket sedan vi började, härligt! 1 kg kvar av sista graviditetens kilon men hela 10 kg sedan första. Nu är jag superpeppad att få bort dem också! Tusen tack för otroligt inspirerande blogg Victoria!

  • Victoria skriver:

   Grattis till minus, hur mkt det nu än var :-) och kul att du är så peppad!!!! Heja heja, de sista kilona kommer falla av de med nu ska du se!!!
   Kram

 • mammasegen.com skriver:

  Åh har inte vågat väga mig för jag har inte ens tänkt på det en endaste dag den här veckan som varit..hemma andra veckan nu med superfebriga barn och känner mig själv seg (pga mycket nattvak) och har bara inte kunnat tänka på det..(gnäll, gnäll;)). Ska ta tag i det på onsdag när förhoppningsvis alla är friska igen! Vad duktiga ni är allihopa iallafall!! Jag kommer igen…(hoppas jag…;))

 • Blabar skriver:

  +/- 0 för min del! Gick ner i början av veckan, men sen har det blivit för mycket fuskande :( Bättre lycka den här veckan!

 • Svanis skriver:

  Jag har läst den här bloggen i ett par år men inte varit registrerad men nu är det gjort. Jag har ätit Lchf sedan den 1 maj och gått ned ca 3 kg sedan dess men totalt 7,5 kg sedan nyår!

 • -3kg totalt sen vi startade! :D Jag har inte varit med och rapporterat men nu tyckte jag det var dags minsann. Lyckat till alla tappra kämpare!

 • jenmak skriver:

  Denna veckan har jag inte minskat en enda cm, men jag har fuskat en hel del. tar nya tag och kommer åter nästa vecka. Har ju trots allt minskat 19 cm i midjan sen starten och det är jag nöjd med!

 • Jessical skriver:

  Jag har inte vägt mig idag, vågen vägrade starta så jag måste köpa nya batterier. Jag var jätteduktig alla vardagar men sedan kom helgen och mini-semestertripp med kompisar så det ser nog inte så bra ut för mig denna veckan :-(
  Jag återkommer.
  Du är ju superduktig som har minus hela tiden trots lite fika och glass.
  Kram

  • Victoria skriver:

   Väntar med spänning på resultatet :) hoppas inte helgen ställde till det för mycket!
   kram

   • Jessical skriver:

    +0,5 visade vågen :-(
    Jag som hoppades på +/- 0 i alla fall, men det är bara att ta nya tag IGEN. Måttbandet visade ett litet minus iaf så det kanske inte är någon större fara.
    Hur gör du? Det verkar inte som att jag kan fuska överhuvudtaget om jag vill ha minus på vågen.
    P.S. Nästa gång behöver ni inte åka till Sannabadet och bada, ni kan komma till oss, vi har varmt i vattnet och antagligen ung. samma väder som er :-)

 • Frostrosor skriver:

  Andra veckan avklarad och vågen visade -1,6 kg! Tjoho vad duktig jag varit! Choklad i lördags igen (det får jag) men annars rätt så skötsam vecka! Nu sammanlagt -2,6 kg!

 • Mrs.John skriver:

  -0,4kg denna vecka & nu kommer jag i flera av mina shorts! (kan inte knappa dom an men det skyller jag pa backnet, ar glad anda) -16,9kg sen forlossningen 7 april. 5,3kg kvar till invagningsvikten men ytterligare 5 kg till malvikten fore graviditeten.

 • tezze skriver:

  Blev inget minus idag men jag tycker jag pendlar upp och ner nåt halvkilo från dag till dag… störigt! Denna veckan har jag fuskat med sockret men annars är jag stenhård. Du kör ju inte stenhårt men går ändå ner. Hur gör du?! ;) Gick ner 1,3 första veckan men sedan dess går det upp och ner. Men jag SKA ner! :)

  • Victoria skriver:

   Jag fuskar inte så mkt och drar ner på kokhydraterna så gott det går förutom lite fika etc. Men sen går det saaakta neråt oxå. Skulle jag INTE fuska skulle det säker gå snabbare neråt ;-)
   kram

 • dianao skriver:

  Grattis :) såg att de hade en våg från babyliss på campadre

 • Livsnjutaren skriver:

  Grattis! Det är skönt att se att du inte heller kör stenhårt utan att du är mänsklig och ger efter för suget då och då. Man får ju inte glömma att man lever ju bara ett liv, man får ju se till o njuta av det och mat är definitivt njutning:)

  – o,5 kg. Det är jag nöjd men men samtidigt kääänner jag mej inte smalare. Totalt gått ner 1,6 kg.

  Har 3,4 kg kvar. Känns som mission impossible men ska försöka köra stenhårt denna veckan för att med gott samvete kunna äta och dricka gott på midsommar:)

  • Victoria skriver:

   Inget är omöjligt, bara att köra på! De där kilona försvinner snart!! Visst ska det vara GOTT att leva, men det bästa med lchf är ju att det är GOTT och ingen pina ;-)
   kram

 • lotte skriver:

  Jag glömde väga mig imorse men det är nog ingen ide ändå… Jag bakade dina mazariner och rimbobullar igår :-)

 • Jennifiero skriver:

  -0.3!
  Hejaheja allihop, kram

 • Annica73 skriver:

  Stort grattis till ytterligare ett minus. Själv har jag -0,7 denna vecka men hade ju ett litet plus förra så det var skönt att vågen vänder neråt igen. Totalt är det nu -2,3 kg. 3,7 kg kvar :) sakta men säkert neråt…..Det mest fantastiska tycker jag är att sötsuget är minimalt just nu. Ha en bra vecka och sköt om både dig och din familj
  kram

 • appleblossoms skriver:

  Grattis till minuset! Om man lägger ihop förra veckans nedgång med denna så är den -1,2kg. Sammanlagt drygt -5kg under en längre period. Bara 1,5kg kvar nu. Men dom sitter som berget ;)
  Hoppas du får en härlig dag!
  Kram

 • Girle skriver:

  Grattis Vickan! Här blev det -0,3, något jag får vara nöjd med efter en semestervecka med både ett och annat snedsprång, hehe. Den här veckan kör jag stenhårt, -2,1 hittills och jag är sååå peppad!
  Ang våg har jag inget supertips med massor av funktioner, jag köpte min basic på rusta för 199 :-)

 • al68 skriver:

  Grattis, vad duktig du är. Jag står stilla på min -4,5 kilo, men det har varit lite mycket just nu med student mm, så nu skall de sista bort.
  Ha en bra vecka!

  Kram kram

Lämna gärna några rader efter er! ♥

Instagram - @matplatsen