No luck..

Ingen turdag det här. Grillade nyss ryggbiff till middag – katastrof. Gick knappt att äta!! Dessutom känner jag mig hängig, trött och tjock i halsen. Har verkligen varken lust eller tid att bli sjuk just nu :( Hoppas det går över! Ska försöka lägga mig i tid i kväll och bunkra lite sömn (så gott det går med matvraket som äter i tid och otid om nätterna ;-) )

Inte ens här hade vi nån tur. Men har man nånsin det??! :)

Inte ens här hade vi nån tur. Men har man nånsin det??! :)

Godare lunch dock. Gjorde en semester-sallad, dvs tonfisksallad. Tycker alltid det smakar utlandssemester :-) I bland gör jag den med tonfisk direkt från burken och en Rhode Island dressing till eller som här, med en röra på tonfisk (i olja) blandat med god majonnäs (gör egen eller Hellmans) i en stor klick. Sååååå gott!!!

tun2

Fler än jag som nästan alltid äter tonfisksallad på utlandssemestrar??! :-)

I år har vi valt ”Inklusive” på Sunwing. Förra året hade vi det inte men det var sååå god mat på hotellet så vi köpte ofta buffé där ändå. Billigare och smidigare att ha alla måltider inkluderade från start ;-) Längtar längtar längtar, älskar att resa!! Men först en lång härlig sommar framför fötterna :-D

0

0 reaktioner på “No luck..”

 • majra1 skriver:

  Hah då har jag utlandssemester ganska ofta…. ;)
  Älskar tonfisksallad och äter det minst en gång i veckan!
  Det blir ofta en sallad om dagen.. till middag eller lunch för mig.
  Inte för att jag bantar , utan för att jag tål så få maträtter..
  Tur att jag älskar sallad! ;D
  Mari

 • Sarasdelikatesser skriver:

  PS. Köpte igår 4 st Triss… kände att turen va på min sida. Noll i vinst…

 • Sarasdelikatesser skriver:

  Kolla in min blogg för goa, nyttiga tonfiskröror.

  Vill passa på att tacka dig för en beroendeframkallande blogg! Fina bilder, recept & härliga tips!

  Kram Sara

 • CissiB skriver:

  En del har tur i spel, och en del har tur i kärlek;-)
  Jag är lycklig som har det sistnämnda=).
  Även om jag inte skulle tacka nej till storkovan heller;-)

 • Veronica L skriver:

  Min arbetskompis har nyss kommit hem från ett hotell med Sunving Inclusive och dom var supernöjda med maten och hon är själv en fena på matlagning så jag tror ni kommer få njuta av mkt god mat :-)

 • Girle skriver:

  Jag har aldrig tur på triss. Men visst är det skönt att ha en solsemester inplanerad i slutet av sommaren? Vi åker 30 aug o blir borta två veckor så sommaren kommer att vara suuuuuper lång o skön.

 • Tvillingmamma skriver:

  Det här med Triss-lotterna; hade en kund på jobbet förra veckan som lyckades skrapa fram 100.000kr X 10!!! Alltså vann dom en miljon, vilken röta!

 • Anna.E skriver:

  Vi hade också inklusive förra året när vi bodde på Sunwing och det var så god mat och smidigt när man har petiga barn,det fanns alltid något de gillade. På vårt hotell hade de olika teman på maten, ena dagen tex-mex, nästa dag italienskt osv. Så man hann inte tröttna direkt. Hoppas ni får en underbar resa

Lämna gärna några rader efter er! ♥

Instagram - @matplatsen