Luck.. :)

Den här dagen började med lite mer flax. Klickade just hem denna söööööta gunghäst (Teddykompaniet) från Campadre. Har kikat på den i butik flera gånger och tänk att jag ska köpa till Sebastian i doppresent.  Men nu dök den upp på Campadre till fyndpris. Weeeeeee! I bland har man allt lite tur. *klick klick*

hast

Nu hoppas jag att dagen fortsätter lika bra. För oss alla :) kram på er!

ps) såg ni att besöksräknaren passerade 4 mille i går!!?? Wow! helt otroligt vad många ni är som kikar in här (över 10 000 unika besökare om dagen). Det är såååå kul att ni gillar bloggen. Och glöm inte att jag tycker det är såååå kul när ni ger er till känna och lämnar ett litet hej eller en kommentar.

0

0 reaktioner på “Luck.. :)”

 • Summer skriver:

  Hej fina Victoria! Grattis till alla besökare!!! Tänkte höra om du kunde tipsa mig om något gott att laga på fredag. Har testat massor av dina recept och de brukar falla oss alla i smaken! :) På fredag har jag och maken varit gifta i 11 år, så då tänkte vi mysa med familjen (vi och våra två små killar) och laga någon gooood mat. (Jag och maken ska försöka gå ut och fira med middag på tu man hand en annan dag..) Jag tänkte försöka laga tre rätter. Det känns lite lyxigare. Så har du några bra tips så är jag jätte tacksam! Kram på dig :)

 • Hellu! Jag vet ju att du arbetar med mat på olika sett men nu är jag såå nyfiken på vad din kille jobbar med! Jobbar han också med mat eller med något helt annat? Isåfall vad? Skulle vara så spännande att få veta :) Kram på dig och hoppas ni får en fin dag!

 • Annrid skriver:

  Tycker du har en helt otroligt rolig blogg att läsa, blir glad varje gång som du skrivit något nytt:)By the way, vilken nespresso maskin är det som ni har, och vad tycker ni om den? Har länge tänkt skaffa en men har inte kommit längre än till tanken.
  Ha en fortsatt underbar dag:)

 • Jag kikar in varje dag! :D Älskar din blogg, så glad, upplyftande och fin! Vackra bilder, söta barn… ja allt! (Sen gillar jag också Molly…) ;)

 • Nazima skriver:

  Har sagt det förut och gör det igen. Älskar verkligen att kika in här och gör det så gott som dagligen. Häromdagen testade jag ditt tips att göra kladdkaka i muffinsformar och bjöd mina jobbkollegor på, oh, my va gott det blev!!!!
  Kram

 • JennyK skriver:

  Vilken söt pålle!
  Campadre verkar populärt, kanske måste kika in där.
  Gillar din blogg. Dels är den så familjär och naturlig. dels så gillar jag kontrasterna med att jag själv bor i norraste Norrland och du bor långt, långt söderut!

 • Caroline84 skriver:

  Hej!
  Älskar din sida…inte ett enda recept som inte varit super gott…jag är så otroligt glad att jag hittade hit! Stor inspiration både i köket och i hemmet! Tittar in flera gånger om dagen!
  Du har aldrig funderat på att skriva en kokbok/inredningsbok? Skulle köpt den direkt!
  Stora kramar och tack för du finns!

 • Jossan81 skriver:

  Hej!
  Jag är också en av alla dom som följer din blogg… Tack, för att man får massa inspiration om allt möjligt:) Känner att vi är väldigt lika, älskar också odd molly och vita inredningar. Jag har en 3-årig tjej som heter Maja och i februari fick hon en lillebror. Så nu är jag mammaledig och njuter av livet.

  Förresten tack för receptet på din ”smögencheesecake”, den gjorde succé på dopbuffén!

  Kram Josefine

 • fridur skriver:

  hej Victoria! jag är en av många som kikar in här dagligen, tycker att du har en mycket inspirerande blogg :D

 • Fidelie skriver:

  Hej hej! Jag började läsa din blogg i julas och är helt fast :) Precis mina intressen i en god blandning :) Och det har både bakats och lagats mat från dina recept med strålande resultat. Den fungerar perfekt som ”kok- och inspirationsbok” så här i lchf-tider(är ju helt grön på det). Dessutom är det lite extra kul för vi fick familjens lillebror bara någon vecka före er lilla kille :) Ha en riktigt fin sommar!
  Kramar från en svensk i Norge

 • Annabella skriver:

  Vad kul med så många besökare! Jag tittade in på Campadre och de hade jättemycket kul :) Fast jag blev lite förvånad över att jag redan var registrerad enligt sidan, för jag har inte varit inne där förut. Det var nästan så jag kände att jag måste köpa en kaffemaskin för att det var så bra pris. Nu har vi ju redan en så det hade nog inte uppskattas så mycket av mannen…

  • Victoria skriver:

   Du kanske har surfat i sömnen? ;-) ja de har så bra priser och fina saker i sina kampanjer så man blir sugen på att klicka hem allt möjligt :)
   kram

 • KatarinaS skriver:

  Så fin häst :) Och roligt att du har så många besökare. Jag tittar in dagligen och njuter av dina fina bilder och goda recept :)
  http://hovkonditorn.blogspot.com

  • Victoria skriver:

   Vad kul :) och vilken fin blogg du har!! Oreomuffinsen såg galet goda ut :) ska försöka låta bli att baka dem innan gravidfluffet är borta ;-)
   kram!

 • nikita76 skriver:

  Grattis till alla besökare! Men jag är inte förvånad, tycker din blogg är bäst av alla jag har läst. Du är alltid så glad och har så mycket inspiritation att bjuda på. Lagat massor av dina spännande recept. Kul även att delar med dig av klädtips och inredning. Jag älskar också Odd Molly men kanske inte lika mycket som du ;-)
  Kram

  • Victoria skriver:

   Vad kul att du provar recepten!! Jättekul att höra när läsarna testat nåt, och gärna vad ni tycker.. Man måste inte gilla allt, man får tycka till precis som vad man vill!
   kram

 • maxmamma skriver:

  Victoria, ja det var den jag menade!! :) tack för svaret!! ha en fin dag!

 • SaraE skriver:

  Och jag tycker att det är såå kul att läsa din blogg! Blir alltid inspirerad och på bra humör av det du skriver och de fina bilderna du lägger upp! =) Kram på dig

 • MsDemoch skriver:

  Måste genast gå in på Campadre och kolla :)

 • Camme skriver:

  Hej Victoria!
  STORT GRATTIS till besökarantalet på din blogg.
  Men jag är inte alls förvånad över att du har så många besökare varje dag för din blogg är suveränt bra.
  Jag läser den flera gånger om dagen och tycker att det är lika kul varje gång att läsa vad du har skrivit om.
  För att inte tala om alla smarriga recept som du delar med dig till oss.
  Önskar dig en fortsatt bra dag tillsammans med din fina familj.
  Kram

 • Maja75 skriver:

  Den kommer nog S att ha mycket glädje av så småningom :-) Och vet du, nu har jag klickat hem mitt första OM plagg!!! Weeeee :-) :-)Fyller ju år på lördag och har länge pratat om en GRANDMAS och nu sa maken, beställ, den får du av mig! Ännu mera WEEEEEEE :-) Tack för tipset om COUNTRY-DREAMS. Fanns inte så många storlekar kvar, men en kalkvit kommer nog att funka, hoppas jag. Och det bästa av allt var priset. 1300!!!! :-)

  Önskar dig och familjen en superdag!
  Tack för en fantastisk blogg!
  Kram,kram

 • henemo skriver:

  Åhh, vad fin den var!! Älskar din blogg! Har hittat så många nya goda recept här som uppskattas av hela familjen, släkt och vänner!
  KRAM, Carina.

 • lotte skriver:

  Vilken SÖT gunghäst :-)
  Å vi (jag) tycker det är såååå kul att kika in här!!
  En stor kram

 • maxmamma skriver:

  åh vilken söt gunghäst, vilken tur du hade!! Kul att du har så många besökre till bloggen, jag älskar din blogg!! En fråga, koftan du har på dej i ditt blogginlägg ”lunch under äppelträdet” var har du köpt den? den är jätte fin! Kram

Lämna gärna några rader efter er! ♥

Instagram - @matplatsen