On the road..

Det brukar inte funka att mobilblogga men jag gör ett försök.. (nr 311 i ordningen typ). Sitter i bilen med en extra stark latte (tuff natt) påväg mot Kolmården! Hade ingen frukost hemma så vi startade redan med en korv (!) på Statoil. Köpte även en kokbok/tidning, Ica kurirens ”Sommar mat” som agerar tidsfördriv i bilen.

Hm lyckas inte infoga nån bild, får väl se om inlägget kommer upp överhuvudtaget..

 1. Kaffe hjälper många gånger! Här blir det en stor cappuchino från Starbucks för lite extra ”energi” efter många tuffa nätter med barn med hög feber etc..och nu är de friska och vill att vi ska ut och spela fotboll..;) Fast först Starbucks…

 2. Hej Victoria, på väg till Kolmården, då är det nästan i mina hemtrakter i Norrköping 🙂
  Själv håller jag på att förbereder Studentfest för vår äldsta son 🙂 Ska bli riktigt kul imorgon när det är dax. Tycker inte det var länge sedan han var så liten som er lilleman är nu, tiden har verkligen gått fort. Nu är han en stilig kille på dryga 190 cm och på väg ut i vuxenlivet 🙂
  Ha det så trevligt i djurparken 🙂

 3. Hoppas ni klarat er undan regnet!
  Har för andra gången på kort tid besökt Smultrongården, tänker på dig när jag strosar runt där (bland allt fint från Odd Molly!) för jag läste om det underbara stället på din blogg 😀

 4. Hej Victoria,

  Jag vet inte ifall du gillar mintchoklad men jag testade ikväll att göra din chokladmousse fast med mörk mintchoklad och det vart sååå gott. Ville bara tipsa om det 🙂

  Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..