Mitt i vintern?

Sommaren har ju knappt börjat?! Ändå börjar höstnyheterna trilla in i butikerna och sommarkläderna reas ut för länge sedan.. Blir bara tidigare och tidigare för var år känns det som. Dessutom känns det som jag redan haft en lång skön sommar med massor av sol, det har varit fint väder i princip varenda dag sen Sebastian föddes! Så jag får nästan lite höstlängtan… Blir inte mindre förvirrad av att mitt lilla yrväder springer runt utklädd till tomte i dag… 🙂

tomt1

Bäst jag tar min latte och frukosttallrik och sätter mig ute i solen så jag påminns om att det är sommar 🙂

tomt2

I dag skiner faktiskt solen så jag ska passa på att sola lite. I morgon bitti bär det av till Öland. Där vankas det dessvärre regn hela helgen lång, trist. Men det betyder ju tur för brudparet åtminstonde.. 😉

 Velar lite mellan två klänningar, ni får nog hjälpa mig att välja lite senare!

 1. Härligt med bröllop! Här firar vi en liten ettåring ikväll, 1 av 4 kvällar, puh! Ska bjuda på tapenadefilé och ananaspaj :)!

 2. Vad jag gillar din blogg. Har lagat din LCHF mat hela veckan och den är sååå god, så tack för att den finns. Jag skulle inte fråga i det här inlägget men jag gör ett försök i alla fall, såg ert fina badrum du visade och det fina skåpen som ni hade över er toalettstol, jag är också ute efter just så dana skåp och undrar förstås var du har köpt dom. Vi ska ut och kika i helgen och hoppas att jag hittar sådana.

 3. Söta lilltjejen!! Jul eller ej spelar väl ingen roll, en outfit som passar när som! Min dotter skulle absolut ha på sig sina fårskinnstofflor när hon skulle sova härom natten 😉 ja det var ju bara 20 plus grader!

  Hoppas ni får en underbar Ölands vistelse trots vädret!

 4. Haha, hon är för söt!! Jag hoppas bara det dröjer liiite längre till julen. Vill ha några fler sommardagar först. Tycker det varit lite kallt på sista tiden…

 5. Det ar den sotaste tomte jag sett mitt i sommaren! Ah sag att ni var pa Kolmarden igar, mysigt! Jag gjorde 2 av deras reklamfilmer forra aret, vet inte om dom visas fortfarande kanske, en dar jag far massage pa vildmarks hotellet och en dar vi har konferans mitt i safarit, blev faktiskt biten/nafsad av en kamel under inspelningen : )
  Hoppas ni far det harligt pa Oland!
  Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..