Chokladnyheter i resväskan..

Packade ner lite smått och gott att snacksa på i vår lilla stuga där vi ska bo. Bla dessa chokladnyheter. Nån som testat??

daim

Lät så himla gott och är det fest så är det!! Får återkomma med betyg såfort vi öppnat påsarna ikväll 😀

 1. Wow så gott det ser ut! Jag saknar allt svenskt godis som inte går att få tag på här i Norge (den listan är lååång). Marabou är tufft att klara sig utan 😉 Blir spännande att höra betyg 🙂

 2. Känner mig förvirrad när jag läser din blogg, ena dagen LCHF och ska tappa några kg och nästa dag choklad och väldigt många kcal i annat du äter. Nog för att du gör som du vill men man blir lite förvirrad 🙂

  1. Vad är det du blir förvirrad över? Du verkar ju följa den här bloggen så nog måste du väl ha läst att hon inte följer en strikt diet? Att hon äter enligt LCHF för att hon mår bra av det men unnar sig nåt extra ibland. Men jag blir ju inte förvånad över ditt inlägg. Jag har då aldrig sett att du har lämnat en positiv kommentar…

   1. Hade det här varit Facebook hade jag gillat din kommentar mycket (!) SoldMySoul! Huvudet på spiken…

   2. Haha sputte, du är säkert en positiv människa men det speglas inte riktigt här 😉 Inte meningen att förvirra dig men precis som tjejerna ovan säger så äter jag gärna lchf och låghydrat kost till vardags eftersom jag vill få bort gravidkilona på sikt. Men de är inte många och jag har ingen brådska så jag gör det i min takt och unnar mig lite vad jag vill om helgerna eller när jag känner för det. Förövrigt var chokladvarianten med daim och corneflakes i otrooooooligt god! 😀 kram på er!

 3. Victoria, du har en fabulöst bra (mat)blogg! Den första jag började följa (är dock apdålig på att kommentera…) Hoppas du fortsätter länge än med din fantastiska inspiration och dina härliga inlägg =))

 4. Ja jag kanske skulle skrivit lite mer för att förklara. Har gått ner 26 kg och har några kilo kvar innan mål och äter själv GI och vet tyvärr att detta socker som många äter på helgen och följer kostprogrammet i veckorna gör att veckans jobb sätts ur spel. Kroppen förbränner ju så här, först alkohol, sen socker, och sen kolhydrater. Om det finns alkohol eller socker efter helgen tar det minst 3 dagar innan den börjar förbränna fett. Därav förvirringen för man följer inte ett kostprogram (som INTE är en diet utan en omläggning av livsstil) bara några dagar och annat några dagar. Tyvärr men det kommer inte att göra skillnad.
  Läs gärna min blogg för mer info och tips!

  natcoachen.blogg.se

  1. Jag gillar inte dem som skriker ut ”jante” varje gång någon kommenterar nånstans.. men dina kommentarer Sputte, de är överfyllda av någon sorts negativ känsla. Du får t.om in pikar i svaret som ska vara ett försök till att förklara att du INTE var lite elak i din första kommentar. Det fick mig att skratta lite. =P Sen kan du säga vad du vill, men Vickan har ju undeniably gått ned några kilo i vikt.

  2. Seriöst Sputte, du verkar ha lösningen på ALLT, från A-kassa till frityrkokare och LCHEF och säkert mycket mer…
   Läste nyss din blogg av nyfikenhet för att försöka få en liten inblick i vad du är för slags människa, men inte blev jag imponerad och inte lär du få fler besökare efter dina negativa kommentarer här Hos Victoria. Jag tror jag sagt det tidigare men det tål att upprepas tydligen, att jag är övertygad om att Victoria har ett eget huvud att tänka med! Hela DIN attityd skriker ”Se mig, hör mig”… Gör dig hörd på din egen blogg istället! Lycka till!

   1. Då är det ju extra kul att du både ser och hör mig he he. Jag är nöjd med de 100 unika besökare jag har varje vecka på min blogg som tappar klart mer än 0,5 kg FETT i veckan inte vätska som man tappar efter att ha ätit godis och kolhydrater och sen håller igen. Att tappa vikt är inte detsamma som att tappa fett men det vet du ju redan säkert.

    Försöker inte imponera någon genom min blogg utan instruerar.

    jag är glad äver de som lyssnar och som jag kan coacha till en bättre och hälsosammare livsstil.

   2. Nu tänker jag vara lite vass, men Sputte du kanske har större behov av att strikt banta (mer övervikt än Victoria maybe?) 😛 Själv tror jag på att träna och äta hälsosamt och unna sig nåt extra en dag i veckan – låt oss kalla den ”sunt förnuft dieten” 😉 Men sen har jag inte några extra 20 kg på min kropp.

 5. I löööv your blogg!! Har inga barn och är väl ingen hejare i köket heller men jag älskar mat och älskar recept…och några kids blir det väl kanske i framtiden.
  Kram

 6. Hej finaste Vickan,

  Jag sitter precis och äter Crispers Raisin. Supergoda. Nu måste jag fara till macken och köpa den med Daim också. Typiskt 🙂

  Peter har börjat med LCHF nu. Han är faktiskt duktig och jag är imponerad. Han har inte fallit för någon frestelse. Lite trist för mig dock, för nu har jag ingen att frossa med när barnen somnat 😉

  Livs söta klänning, som du undrade över, är från Me and I.

  Stor Kram

  /Hannah

  1. Heja Peter 🙂 han får kika in här för matförslag. Fast hoppa över chokladtipsen då… Daimvarianten är faktiskt värd en extra sväng till affären, åk! 🙂
   Me & I nyligen??? Min klänning är oxå me & i men har något år på nacken och då fanns den inte till de små…! Måste jaga fatt i en 🙂
   kramar!!!

   1. Hej igen,

    Köpte den i Me and I montern på Baby och Barn mässan i Göteborg för några månader sedan. Hoppas att du hittar den till lill Oliven 🙂

    Kram

 7. Jamen Sputte, klart man blir nyfiken om man är intresserad av människor, men det är inte detsamma som att bli imponerad!

 8. Sputte igen, det är klart du vill imponera genom dina ”kunskaper” – annars skulle du väl inte bry dig? Du tror ju du har något att tillföra Victoria, som du uppenbarligen inte tror hon har förstånd till själv.

 9. ååh vad jobbigt, nu har jag varit inne i flera butiker och de där godispåsarna har inte funnits nånstans! och jag som blev så sugen…

 10. Jag har inte heller behov av att banta 20 kg, jag har gått ner 25 kg men har aldrig bantat. GI är en livstidsomläggning. Jag har aldrig ifrågasatt vem som behöver gå ner i vikt utan jag sa bara att om man äter socker på helgen kan man glömma GI i veckan, man har inte en chans att gå ner på 5 dagar om du äter socker 2 om än så lite det var det jag sa. Och Victoria skulle ju gå ner 5 kg? hur mycket spelar ingen roll och jag har inte mer behov än någon annan men tycker du jag är tjock så står det för dig!

  1. Sputte alla är vi olika, det gäller att hitta sin grej. Hittills har jag gått ner i vikt varje vecka så mitt sätt funkar utmärkt för MIG. Kul att ditt sätt funkar för DIG och i din takt, grattis! Jag har ingen som helst tidspress och fukuserar främst på att MÅ BRA och det gör jag när jag skär ner på kolhydraterna. Sen är det mest bara en bonus att jag blir av med de oönskade kilona av bara farten. Vet inte vad du menar med att man inte kan gå ner i vikt om man äter lite socker på helgen?! Funkar bevisligen för många av oss..

   1. (sen har jag som kul grej satt att jag ska gå ner gravidkilona innan semesterresan i aug men skulle jag inte lyckas med det i tid så skit samma!! 🙂 )

 11. Vad hände med stämmningen här inne, tur att man har valfrihet, räkna points, GI, LCHF eller vilken bokstavs kombination man nu vill följa helt delvis eller variant på. Men nu tycker jag att vi håller oss till ämnet i inlägget som va CHOKLAD ; P alla vet väl att choklad har en positiv inverkan på kroppen och man blir lycklig av choklad! Så ät choklad mina vänner, det gör dig gott!
  Kram

 12. Varför gör Ni ner på Sputtes fakta ocm LCHF? Man behöver väll inte kallas negativ för det. De flesta som är här besöker väll Viktorias blogg för man tycker den är trevlig. Men rätt till andra åsikter måste man väll få ha. Det tycker säkert Victoria själv också.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..