Eva & Jocke ♥

Vad underbart det är med bröllop!! ♥ Har som sagt varit på Öland för att fira Eva & Jocke som gifte sig i helgen. Tack för alla åsikter om klänningvalet. Det var ungefär lika många som tyckte 1:an och 2:an 🙂 Jag bestämde mig tillslut för nr 2. Tyckte den passade bättre på ett beachbröllop (Böda Strand) och kände mig både fin och bekväm!

b1

Matchade dessutom bäst med Mickes outfit, främst hans skor ;-)

Matchade dessutom bäst med Mickes outfit, främst hans skor ;-)

(Tips för er som gillade den korallfärgade klänningen. Den klickade jag hem från Nelly.com för drygt 200 kr!! De har ofta rabattkoder och fraktfritt och då kan man göra kap 🙂 )

Det söta brudparet ♥

Det söta brudparet ♥

Nu man och fru :)

Nu man och fru :)

Fantastiskt bröllop på alla sätt och vis. Romantiskt och färgglatt, precis som brudparet 🙂 Eva, en sann konstnär ut i fingerspetsarna hade fixat så coola detaljer. Kolla in bordsplaceringarna/namnlapparna i form av lego-halsband med en gubbe som karaktäriserade varje gäst.

Min hade kycklingklubba, rosa linne, läppstift och blingbling. Sååå jag :-)

Min hade kycklingklubba, rosa linne, läppstift och blingbling. Sååå jag :-)

 För att inte tala om skorna… 🙂

s1
s2

 God mat, trevligt sällskap och en hej dundrande kul fest! Tack Eva & Jocke för en fantastisk helg på Böda Strand! 

(Helgens mat får ett eget inlägg lite senare..)

b5

 1. gud din klänning är sååå fin! vet du om det går att få tag i den fortfarande?
  och brudens klänning var ju också helt underbar! vet du var den kommer ifrån?

  ser ut som ett riktigt mysigt bröllop!
  ha det gott
  Kram ida

  1. Tack!!! min klänning är från vårens kollektion så den finns nog att få tag i. jag hittade min i en finsk webshop (minns inte namnet just nu) för ett par veckor sedan. Vet inte var Evas klänning kommer i från men det kan jag kolla upp 🙂
   kram

 2. Åh va fina alla var. Vilken snygg/häftig klänning bruden hade på sig, en riktig färgklick. Och vilka coola skor!! Verkar va ett härligt och avslappnat bröllop.

 3. Hej Victoria!
  Så snygg du var i klänningen, ett riktigt matchande par, du och Micke.
  Önskar dig en fortsatt bra dag.
  Kram

 4. Vilket underbart, härligt, personligt bröllop! Älskar skorna. Skulle vilja gifta mig om och om igen för att kunna göra alla olika roliga varianter. Fast gärna med samme man då… Du var superfin i klänningen, blir så sugen på nåt liknande. Har många kilon att loosa innan jag är post-graviditets-redo (kör med Olga Rönnberg) men kanske som en alldeles fantastisk målpresent någon gång till jul?!

  http://blogg.mama.nu/beatatjata/2011/06/19/what-would-olga-do/

 5. Så fina ni är.Du är fin som finaste sommardagen i den snygga klänningen.Nu väntar man bara på några andra bröllopsklockor ska slå=)Eller?? Kram på er

 6. Du är verkligen jättefin i den där klänningen! Ska bli spännande att se vad det var för god mat ni fick 🙂

 7. Vilken snygg klänning!
  Mysigt med bröllop:)
  Härlig viktminskning, jag önskar jag hade din karaktär…lär ångra mig när jag sitter på stranden på Mallis om två veckor och ser dubbeldäcken…!

 8. Vilken underbar bröllopsklänning och bukett bruden har, så fint när det sätts egen prägel på bröllopet, det blir så mycket mer personligt då! För att inte tala om skorna, så fräckt!
  tack för tipset på Nelly, ska genast gå in och kolla!

 9. kanon snygg klänning!!! Måste bara fråga dig…som nybliven mamma undrar jag om alla de outfits och klänningar du visar på bilderna är speciella mamma kläder (amningskläder) eller är det vanliga??? Hur löser du amningen?? Jag har precis fått barn och funderar på hur jag löser amningsbiten då jag sitter ute bland folk eller ska på fest/bröllop…för att slippa visa upp hela magen…eller är det så man måste göra?? vore tacksam för några tips??

 10. Ah va fina ni va, du ar jatte vacker! Och sa fint brudpar, roliga detaljer kring brollopet och super coola skor : )
  Onskar er en trevlig kvall, stor kram

 11. Vilka coola skor brudparet hade! Coolt med människor som vågar sticka ut lite! Du och din kära var oxå fina! Jag är avundsjuk på din bränna! 😀

 12. Vad fin du var i klänningen! Vilket fint bröllop med roliga detaljer :)Så personligt och roligt!

 13. Gud vad vacker du var (läs är). Du var så fin i håret tycker jag 🙂 Kul med ett bröllop där brudparet vågar sticka ut och vara lite ”galna”. Jättefina var de! Säger förövrigt som någon annan ovan, är avundsjuk på din bränna! Hur har du hunnit få den? Jag hinner inte ligga en sekund i solen känns det som 🙂
  Kraaaam

 14. Så fina ni var på bröllop.
  och vilket par, Eva är ju bara för härlig, som carla skrev, en sann konstnär.
  Superhärligt stil på deras bröllop.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..