Helgens mat

Till fredagens poolparty grillades det allehanda korvar med tillbehör. Lunch blev gyrossallad på campingen (där vi bodde i stugor). Bröllopsmaten var en god somrig buffé som avrundades med OMG-god kladdkaka. Måste vara godaste kladdkakan ever. Åt så glupskt så jag glömde fota den.. Och helgen avrundades med en fantastisk brunch på söndagen.

Korv späckad med smält ost, mmmmm!!!

Korv späckad med smält ost, mmmmm!!!

m31

Bröllopsbuffé med lite av varje.

Bröllopsbuffé med lite av varje.

Brunch. Nästan det bästa jag vet!

Brunch. Nästan det bästa jag vet!

Gott och lyxigt att slippa laga mat på en hel helg men nu är jag riktigt sugen på att laga mat så det ska jag göra hela veckan lång. Dessutom tipsa om lite recept inför midsommar. Så håll utkik!

  1. Gudars skymning så gott det ser ut.Älskar också plockmat godaste som finns.Du var oförskämt snygg i din klänning och du har ju en så vacker man också.Ni är verkligen fiina ni två.Kram från ett regnigt och stormigt Skåne.

  2. Hej Vickan! Böda såg riktigt härligt ut, har varit två två somrar i rad, det är ju så mysigt och fint på semestern. Duu, får jag be om ett tips? Vi skall bjuda hem på midsommar och jag tänkte göra välkomstdrink, men är så dålig på det… Vi har Bacardi, Vodka Raspberry, Vodka Kurant. Har du några goa tips? Ha de bäst!!

  3. Oj, gick snabbt, har varit på Böda två somrar i rad skulle det vara 🙂 Men nu blir det sommar hemma på västkusten.

  4. Hej Victoria.
    Har läst din blogg ett tag, men inte varit medlem förrän nu. Ville bara säga att du ger mycket positiv energi och kommer med många konkreta och bra tips. Bakade ringobullar ikväll, de blev verkligen super smaskiga! Tack för en bra blogg!
    Hälsningar Filippa

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..