Bööööööööööööööööööööööööl!!!!!!!!

Ojojoj vad här har grinats. Och då är det inte stackars Sebastian som har ont i låren efter sina sprutor som grinat mest utan det är JAG 🙂 Vi köpte nämligen en ny film att kika på som kvällsmys jag och Olivia.

kl21

TRASSEL! Har ni sett den? Riktigt bra för både stora och små och tårarna rann.. haha. Olivia trodde inte jag var klok. Nu har vi dock hunnit se den 3 ggr på raken (!) så nu är jag inte lika blödig. Dags att natta barn, sen ska jag mumsa på nåt gott som står i ugnen just nu och luktar ljuuuuvligt. Ni får se senare vad 🙂

 1. Hejsan!! Ha ha, vad komiskt. Vi kollade på Trassel i söndags och jag satt också i soffan och storbölade. Den var verkligen jättebra. Man glömmer av att den är tecknad. Hoppas det gick bra för Sebastian på BVC idag. Ha nu en skön kväll.
  Kraam /Anette

 2. Trassel är en storfavorit här hemma just nu! 🙂
  Så här sjuttioelva visningar senare blir jag väl inte fullt lika berörd längre, hehe, men det är en riktigt bra film!

 3. Å jag ville med köpa den men då sa barnen att de har den hos sin pappa, men JAG kan ju köpa den för det 😉 Å så kan vi se den i 3D med 🙂

 4. Blev en favorit för mig direkt, barnen kanske inte lika förtjusta 😉 Men den ska in i vår samling med, lite variation till alla Scooby-doo som går varma här.
  Hoppas Sebastian slipper feber och att du får en bra kväll.

 5. haha, den är jättebra, men jag förstår inte varför man gråter? speciellt sorglig är den väl inte, jag tyckte mest att den var rolig 😀

 6. Hej Victoria!
  Har en litn fråga, när du skriver grädde i dina recept, är det vanlig vispgrädde eller är det matlagningsgrädde du använder?
  Stor Kram!!

 7. Hej!

  Har också gråtit en skvätt åt ”Livet på BB”. Jädrar vilka kämpar vi kvinnor är!
  Innan såg jag på ”Leila bakar i Frankrike”, sicken rabarbercheesecake hon gjorde! Oj vad mycket gott det var genom hela programet! Det var så fin interiör att jag nog dreglade lika mycket åt loppisfynden Leila gjorde, gasspisen, skålarna och själva miljön.

  vh
  Monika

 8. Ja å den va jätte bra 🙂 åå va spänande, nu blev ja allt nyfiken på vad du har kokat ihop för något 🙂
  kram

 9. Hjälp, den vågar jag nog inte se då! Har du sett ”Upp”? De första 10 minuterna är bara… så böliga! Jag grinar varenda gång, trots att vi sett den femtielva gånger 🙂

 10. vi såg Trassel på bio för ett tag sen. Riktigt bra tyckte hela familjen.
  Trevlig midsommar önskar jag Er 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..