Tack och godnatt

En hel dag utan kaffe, knappt så jag orkar stå upp :) Snart är det tack och godnatt för mig. Har haft en så skön dag som avrundades med grillmiddag hos grannarna.

GT och goda snittar på altanen. Life is gooooood :)

GT och goda snittar på altanen. Life is gooooood :)

Grillmaster Wallentin

Grillmaster Wallentin

I morgon är det jag som åker i väg och köper mjölk ASAP när jag vaknar så jag slipper gå i dvala hela dagen i morgon med. Fler kaffe-oholics därute?

God natt på er! Sov så gott så hörs vi snart igen.

0

0 reaktioner på “Tack och godnatt”

 • savis skriver:

  fyyy för kaffe .. bläää ;)
  dricker å gillar inte kaffe :)
  e en the människa istället ;)

  ha en fin dag
  kram

 • lotte skriver:

  Jag skulle med vilja se er kaffemaskin. Är du nöjd med den? Jag vill ha en men det finns ju så många… Kan du rekommendera din? Kram

 • Annrid skriver:

  Gomorrron gomorron!! Nej det skulle inte gå utan min morgon kopp, den tycker jag också är den godaste på hela dagen:) Tack för en underbar blogg blir glad varje gång jag går in och får läsa ett nytt inlägg. Har knappt aldrig kommenterat men följt dig länge, länge. Ska bli bättre… Förresten när vi lika pratar kaffe, vilken Nespresso maskin är det som ni har?? Har förstått att ni gillar den, har lämge tänkt men bara kommit till tanken ännu.. Ha en underbar dag vackra du// Anne

 • christel skriver:

  samma här!! kan inte starta dagen utan kaffe, huvudvärken kommer som ett brev på posten inom ett par timmar. hmm inte så bra kanske, det där med kaffe-beroende, men men det är min enda last :-)
  kram

Lämna gärna några rader efter er! ♥

Instagram - @matplatsen