Min älskade nespressomaskin ♥

Får många frågor om vilken Nespressomaskin vi har och om jag kan rekomendera den. OM jag kan!!! Älskar den!! Denna modell har vi:

En svart Nespresso Citiz & milk D120

En svart Nespresso Citiz & milk D120

Använder den VARJE DAG! Blir supergod latte (eller espresso, lungo, cappucino vad man nu vill ha), går snabbt och dessutom nästan det bästa av allt den kräver inget underhåll med tabletter och rengöringsprogram etc utan man sköljer bara ur mjölkskummartermosen med vatten efteråt. Och det finns maaaaassor av olika smaker/styrkor på kapslarna att välja mellan.

Så köööööp säger jag!! Ni ångrar er inte. Har ni några andra frågor om den? Fler som har en och vill tycka till? Shoot!

 1. Hei! Vi har også en Nespressomaskin, en DeLonghi og er også veldig fornøyd med den. Jeg lurer på hvilke smaker som er dine favoritter?
  Tusen takk for en superinspirerene blogg:)
  Klem fra Sunniva

 2. Åh jag borde nog tänka på att köpa en…springer ju till Starbucks och Costa Coffee här i England de flesta dagar för en skinny cappuchino..och det blir ju framför allt dyrt..Vet inte vart de finns här, men ska googla direkt! Är de dyra i Sverige? Ha en bra dag! KRAM

  1. Hej, vet inte vart du bor men vi köpte vår på House of Fraser i Westfield, tror den kostade ca 1500 i SEK.. iofs utan mjölkskummare.
   Det blir verkligen superbra kaffe och det finns så många olika sorter att välja mellan 🙂
   Hoppas du hittar en!
   /Lina

 3. men så bra! Jag trodde inte att de skummade mjölk, men du skriver att den har en mjölkskummartermos. Hur funkar den?

  Tack för tipset, har tänkt länge på att köpa en Nespresso maskin. jag håller med, kaffet är super gott!
  Kram

  1. Det finns med eller utan! Och den är sååå enkel att använda. Man bara häller i önskad mängd mjölk i termose, sätter på locket och ställer den på sin plats och trycker på knappen. Nån minut senare är det klart och hälls bara över i koppen man under tiden bryggt espresson i!

   Man kan välja mellan varm (något skummad) mjölk till latte eller fluffig skummad mjölk till cappucino!

   1. Super! Tack för informationen! Nu har jag lyckats övertala min kära sambo att gå och titta på en sådan! :0)

 4. Här hemma har vi precis en likadan som du har, och älskar den precis lika mycket 🙂 Måste vara ett av våra bästa köp! När folk kommer på besök är det första dom vill ha en kopp nespresso för att det är oslagbart gott!!

 5. Jag har tänkt köpa en sådan till min käre make nu när han fyller 40. Det verkar som att många gillar just denna sort.

  Hoppas han blir glad för sin present.

 6. Vad har du för kapslar till latte? Är det någon speciell? Är det speciella kapslar till just det maskinen eller det går med vilka som, jag har ingen aning ifall det FINNS olika kapslar till olika maskiner 😉

 7. Tack fina du! Det är ju super när man kan göra både vanligt kaffe och med mjölk.
  Tar det länge när du beställt kapslar innan de kommer? Hur många är det i varje paket, kan man välja det??

  Kraam/A

 8. Jag ha varit inne på maxi och kollat men de hade ingen sån maskin här 🙁 Hittar jag den typ på media markt eller nåt sånt?

 9. Hejsan!! Jag håller med dej, den är superbra. Vi har en exakt likadan, samma färg och allt. Vi köpte våran på Elgiganten i julas.
  Kraam /Anette

 10. Fick denna i morsdagspresent i år. Helt underbar maskin! Så enkel och så gott! Jag gillar att man själv sätter i mjölken och väljer vilken sort man vill ha, än de färdiga kapslarna med nån konstgjord mjölk som finns till andra maskiner.
  Den går varm här hemma, kan bara rekomendera!

  Ps. Man kan även göra kall mjölk med lite skum till islatte =)

 11. Hej Victoria!

  Jag har ett tips och en fråga:

  Tips – i köttbullar är det URGOTT att ha i lite dijonsenap, bara en liten klick, det gör verkligen ALLT!

  Fråga – i inlägget från den 24:e, har du på dig örhängen från Pilgrim? Om så är fallet har jag likadana fast blå! : ) Har inte haft tid att läsa din blogg men är nu tillbaka, ska definitivt testa tårtan med jordgubbsmousse och chokladbotten, letade som en galning efter receptet och hittade det.

  Tack för en härlig blogg!

  Hälsningar
  Sara L

 12. Jag fyllde 40år i fredags fick en nespresso men jag fick den utan skummaskinen min man valde den pgav att den var smidigare men jag ska köpa till en skummjölkmaskin 😉 Så jag kan göra en god cappuccino =) Den är iallafall super!!! Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..