Hur söt?!

Var och fiskade upp ett paket på posten från Campadre. Gunghästen från Teddykompaniet till lillebror. Hur söt??!!!

teddy

Klurar på om jag ska slå in den och ge honom i dop-present eller bara ställa den i hans rum (som fortf inte är i ordning). Hmm.

Har två kuddar från Himla på G som jag oxå klickat hem från Campadre :-) Love den sidan!! Visst är det kul att fynda :D

0

0 reaktioner på “Hur söt?!”

 • nikita76 skriver:

  Vill bara säga att jag äntligen fått i hop alla ingredienser så i kväll blir det Jack Daniles glace!!!!! Yippi

 • savis skriver:

  sätt ett stort rött rosett på hästen ;)
  så slipper du slå in den,,

  ha en fin kväll

  kram

 • Lillamy skriver:

  Jättesöt gunghäst!!! Vi har en klassisk i trä. Jag älskar också Campadre, handlar mycket där. Tyvärr har jag haft oturen att få vänta i flera månader på mina grejer, det är trist men där kanske du har haft tur? Ha en skön dag i solen!! :-D kram

  • Victoria skriver:

   jag har hört att det kan ta lite tid i bland, men jag har faktiskt alltid fått mina saker långt innan det leveransdatum jag fått! fast det är klart, det är ju inget man får hem på 2 dagar.. Men så billigt som det blir kan jag gott vänta lite :)
   kram

 • al68 skriver:

  Hade ett gungfår till min lillkille från Teddykompaniet, helt underbart sött med.

  Ha en skön dag, kram kram

 • MariahG skriver:

  Vilken goding!
  Vi har faktiskt inte haft nån gunghäst till nåt av våra barn, eller jo, sånahär i plast har vi haft 2 stycken men ingen ”riktig” som denna. Kanske får drömma om denna till en eventuell trea i framtiden ;)

  • Victoria skriver:

   Olivia har en gunghäst-häst men den tappade vi bort skruvarna till medarna på så den har bara hjul under fötterna och har aldrig gungat.. :) Så olivia lär väl sitta på denna hon med så fort hon får syn på den.
   kram

Lämna gärna några rader efter er! ♥

Instagram - @matplatsen