Sommarkväll med Chablis i glasen

Spenderade hela dagen i poolerna på Gustavsvik i går. Olivia fick välja. Vet ni några fler bra badställen i Örebrotrakterna så tipsa gärna. Vi tänker testa alla vi hittar 🙂 Kvällen avslutades med grillad lax och gott vin ute i den ljumma sommarkvällen.

Fantaaaaaaastisk lax, bara smälte i munnen! Ny favvo på grillen.

Fantaaaaaaastisk lax, bara smälte i munnen! Ny favvo på grillen.

I dag är det sämre väder utlovat. Passar mig ypperligt för jag har en massa ärenden på agendan att bocka av och tvätthögarna växer sig oövervinneliga här snart. Vad pysslar ni med i dag?

 1. Åh, nu blev jag sugen på att grilla lax ikväll 🙂 Det sämre vädret verkar inte göra sig så synlig här ute i skärgården, lovely då vi går på semester idag! 🙂 Ska njuta med min tjockismage i fyra veckor…sen bara jobba i två veckor för att sedan bebisboa innan Mini gör entré 😉 Är i v 28 och jag hoppas att jag slipper svälla alltför mycket. Ha en underbar dag! Kram

 2. Jag jobbar min sista dag idag innan semester, är ledig från och till t.o.m. v. 33. Skall bli så himla gott. Men just nu är jag så himla förkyld, har tappat rösten och hostat som en tok inatt. Så när jag kommer hem får jag nog bädda ner mig och bli ompysslad. Hoppas att det går över snart för jag är sååå trött på att vara förkyld.

  Ha en underbar dag!
  Kram kram

 3. grillade också lax igår kväll och gjorde coleslow till. det blir verkligen en helt annan smak på maten när man grillar….så himla mycket godare:)
  idag blir det en dag på jobbet och efter denna dag får barnen sommarlov – som de längtat – hoppas nu bara på lite fint sommarväder de kommande 5 veckorna. själv jobbar jag delar av nästa vecka också för att sedan ha 4 långa härliga veckor tillsammans med familjen. sparar sedan en vecka för sol och bad i turkiet i september. ha en bra dag – kram

 4. Jag ska absolut prova din coleslaw och Jack Daniels!! Älskar att grilla, skulle vilja äta det nästan varje dag 🙂 Med gott vin till… Nu skiner fortfarande solen här så vi ska kasta oss ut en stund. Gossen ska leka och jag hoppas att jag hinner med lite i trädgården till innan det utlovade regnet kommer. DÅ har jag MYCKET att ta igen inne!!! Stooor kram

 5. Jag sitter på jobbet men om fyra timmar börjar min semester!!
  Så i kväll ska jag bjuda min darling på varmrökt lax med en massa goda tillbehör och gott vin för att fira att semestern börjar:-)
  Önskar Dig en underbar sommar!
  STOR KRAM från Helene

 6. Blev bättre väder här en sagt så jag hade tänkt att koka saft och sylt men får skjuta på det någon dag till. Är i skärgården och har lämnat våra marsvin hos mina föräldrar där så djuren får lite semester och kan vara ute lite de med. Provade J D glazen i går och den är verkligen super god! Kram och hoppas du får en bra dag! 🙂

 7. Har du tips på någon annan fisk att grilla? Jag är så urbota trött på lax. 🙁 Har börjat köra tigerräkor nu (supergott med JD glaze), men det är ju alltid trevligt med lite variation…

 8. Hej!!

  Tycker absolut ni ska prova djupadalsbadet, men rekommenderar egen fika och matkorg, blir så sur på att de inte fixar till den kiosken bättre, hade jag inte lämnat restauarang branchen bakom mig, hade jag köpt stället 😉

  Bara tråkig korv och hamburgare!!

  Så gott det ser ut med lax, ska absolut prova, vi spenderade förmiddagen på skojlandet, trodde ju inte att det skulle bli så varmt 🙂

  Kram kram

 9. Badtips runt Örebro, Hampetorp, Norasjön eller Tisaren, Varamon eller Harge, alla ligger ju en bit i från men hellre åker man en bit än tvingas bada med lera i stan eller hjälmarbaden 🙂

 10. Håller med Djupadalsbadet e toppen.
  Flera pooler och rutchkana.
  Sen måste jag rekomendera Hästhagsbrottet här i Hällabrottet, liten strand med en avgränsande brygga ut mot det djupa vattnet, perfekt för små som inte simmar själv.
  Och stor gräsmatta o ligga o sola i.
  O jag e så feg med att grilla lax, fast jag skulle vilja.
  Måste våga o pröva, älskar ju lax!
  Trodde oxå det skulle bli en regn dag här, men så blev det ju inte…varmt iaf och bara tre droppar regn ikväll. Så vi tog en slappar dag, hemma o lunkade o inte gjorde nåt.
  Skönt.
  Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..