Kvällshälsning

Fler nattugglor som är uppe? Har så svårt att komma i säng om kvällarna. Blir inte ofta jag lägger mig innan 24.00..  

Så här ser det ut hos oss just nu. Ingen ovanlig syn ;-)

Så här ser det ut hos oss just nu. Ingen ovanlig syn ;-)

 De senaste kvällarna har jag dessutom läst boken ”Jag älskar dig inte” vid läggdags och bölat, bölat, bölat och varit förbannad om vart annat. Nån som läst den?? Isåfall förstår ni nog vad jag pratar om. Ingen feelgoodbok direkt. Nu är den äntligen slut så i kväll kanske jag kan somna icke rödgråten 🙂

Tar tacksamt emot tips på lättlästa mysiga feelgoodböcker istället! Avverkar högvis under somrarna..

Godnatt, sov så gott kära bloggisar!!

 1. Jag älskar Denise Rudbergs böcker. Svårt o förklara men de är något med dem så ja kan läsa dem om och om igen.
  Sov gott!

  Från en nattsuddare till en annan. 🙂

   1. Jag håller på att läsa den nu när den äntligen kommit ut på poket. 🙂 Men har en känsla att den är slut innan veckan är de. 🙂

 2. Jodå,mig kan du alltid räkna med!! 😉 Sitter alltid uppe sent. Men ska faktiskt lägga mig snart och läsa i min bok; Nick Hornsby ”Naked Juliet”. Helt ok. Men nästa gång det är min tur att välja bok i vår bokcirkel ska jag välja ”En dag”, minns ej vad författaren heter men den är väldigt omskriven. Har du läst den? Natti natti, i sommarvärmen…

 3. Åhh, vad gott det ser ut med räkor och ost… Suck, men jag får vänta ett tag till med osten i alla fall. Är i v 34+5 idag och jag jobbar min sista arbetsdag imorgon innan jag går på semester! Ska bli så härligt, särskilt nu när vädret är så varmt & soligt!

  Jag läser en del, läser dock mest verklighetsskildringar och biografier. Men ett lättsmält sommartips är böckerna skrivna av Karin Brunk Holmqvist (t ex Potensgivarna, Rapsbaggarna, Rosa elefanter m fl). Lätta att läsa och väldigt rara & roliga. Tidigare hade jag nog tyckt att de var för lite äldre, pensionärer tom (!), men du kan ju ta en solstol och sätta dig med boken och en mazarin så blir det en perfekt kombination! ;o)
  Ha en skön dag!
  Kram Victoria

 4. Jag har också läst ”jag älskar dig inte”. En bok som man bara inte kan lägga i från sig. Har precis läst ”Ensamma hjärtan och hemlösa hundar” av Lucy Dillon och den är också jättebra. Det kommer ut en fortsättning i januari 2012. Vill ge dig ett stort beröm för din blogg!

 5. Hej!!
  Du bara måste läsa En dag av David Nicholls!!
  Läste just ut den och den är sååååå bra!

  Kram

 6. Hej!
  Nej, på sommaren vill man helst aldrig gå och lägga sig. Är så skönt med sommar! Jag kan vara blind, men har du lagt ut receptet på kakan med kladdkaka i botten och jordgubbsmousse (tror jag det var :))? Tack för en fin blogg! Kram

 7. Jag älskar Denise Rudbergs böcker så har du inte läst dem så är det ett hett tips. Jag gillar även Emma Hamnberg och kajsa Ingemarsson. Det skriver lättlästa semesterböcker. 🙂

 8. Hej!
  Älskqr din blogg, den vill jag kalla feelgood.
  Har några frågor som jag hoppas att du kan svara på. Bröllopet på Öland.. bruden hade världens underbaraste klänning på sig och perfekta skor till, vet du vart man kan få tag på dom?
  Må så gott.

 9. Jag håller på att läsa den boken nu, jag har kommit halvvägs och det går knappt att lägga ifrån sig den! Man blir ledsen och arg om vartannat, man vill ruska om Lotten och be henne komma ner på jorden och samtidigt vill man bara hålla om henne. Det är en av dom bästa böckerna jag har läst!

 10. Om du inte läst den än, så måste du läsa ”Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann” av Jonas Jonasson.
  Underbart rolig bok!
  /Therese 🙂

 11. Testa Sophie Kinsella. Alla hennes böcker är underbara. Det är enda gången jag skrattar högt åt en bok när jag läser hennes böcker. Shopoholicserien är oslagbara.

 12. Jag har precis läst ut Sarahs nyckel. Ingen fellgood bok men riktigt bra var den.

  När det gäller Feelgood bocker gillar jag Jane Greens.

  Katerina Janouch böcker Bedragen, Systerskap & Hittebarnet.

  Sophie Kinsellas shopaholic böcker är riktigt bra feelgood böcker.

  Grevgatan 22, Stella & Sebastian och På grund av Leon av Jenny Leeb.

  Jane Moores böcker.
  Sheila O’Flanagan böcker.

  Eva Swedenmarks böcker Smultron och svek, Vinbär & vemod, Hallon & hat och Lingon & lust är riktigt bra.

  Mia Törnblom, Så dumt och Guccikrigen av Jenny Gucci är bra men inga feelgood.

  Ja, det var några bra tips :=)

 13. Såg att någon ovan redan tipsade om Karin Brunk Holmqvists Potensgivarna och jag rekommenderar den också å det varmaste! Verkligen rolig och lättläst utan att kännas banal eller blajig.

 14. Denise Rudbergs böcker!
  Just ju läser jag ”Elsas värld” (uppföljare av ”Elsas mode”) av Sofi Fahrman. Två böcker om en tjej om bloggar. Mycket fest, mode, relationer, storstadsliv. Böcker man plöjer & mår bra av!!
  Kram Sara

 15. Hundråringen som klev ut genom fönstret och försvann är absolut läsvärd. Kanske inte en feelgood bok men väl underhållande.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..