video – den perfekta äggröran

Ni är många som tycker det är svårt att få till en god äggröra? Knepet är att få den krääääämig. Ingen gummiliknande smulig röra utan krämig ska den vara! Så där så den riktigt smälter i munnen. Mmmmmm!

Till varje ägg så rör man ner 1 msk vispgrädde (inget annat!) och salt. Och använd gärna en liten teflonpanna att göra äggröran i, då fastnar den inte och bränner fast! Och klicka i en rejäl bit smör (inte margarin!!) som får smälta innan smeten åker i.

Så här gör man sen:

(den ska alltså nästan se ofärdig ut när man tar bort den från plattan, den blir perfekt på eftervärmen då!!)

Goooood frukost i morse. Bacon, finn crisp med vbrie, gul kiwi och perfeeeekt krämig äggröra ;) (saltar alltid lite extra ovanpå när den serveras, tycker det blir så gott!)

Goooood frukost i morse. Bacon, finn crisp med brie, gul kiwi och perfeeeekt krämig äggröra ;) (saltar alltid lite extra ovanpå när den serveras, tycker det blir så gott!)

 1. Hej Victoria
  Detta blir långt inlägg hoppas att du orkar läsa det.
  Efter haft magproblem i många år men värre de senaste 6 mån och levt på flytande till och från så är jag inne på vecka 4 med lchf. Att valet föll på lchf var att när jag skulle börja äta vanlig mat igen så gick jag upp 4 kg på 2 veckor. Trots att jag endast åt nyttig mat. Jag hade tidigare gått ner 6 kg pga svälten och jag ville inte ha tillbaka dem. Jag svullnade i hela kropen men främst över magen. Svullnad över magen har jag haft mycket problem med innan mina magproblem. Jag har upptäckt redan då att ju nyttigare jag åt ju hungrigare blev jag och svullen över magen och ingen viktnedgång. Med lchf har svullnaderna gått ner på kroppen och då främst över magen. Jag är inte hungrig längre när jag går ifrån matbordet. Problemet är bara att jag inte tål mjölk och äggula. Men vikten rör sig icke och jag behöver bli av med 10-15 kg ur hälsosyn. Har nog snarare ökat 1 kg till. Jag vågar inte väga mig. Men maten äter jag ändå då jag mår bättre. Vet ej om jag äter för lite. Jag klarar mig nämligen på 2 måltider och ett mellanmål per dag. Är det rätt?

 2. Mmm smarrig frulle:) Önskar att jag hade energi på morgonen innan jag åkte till jobbet att göra god frukost. Men däremot så åt jag Lindt choklad Creation coconut milk, har inte sett den tidgare, sååå himla god. Tack för att du finns och inspirerar varje dag allt från mat, bak och shopping.

  Ha en underbar kväll/Kram

 3. Haha, jag postade ocksa den perfekta aggroran idag, dock utan video, men med samma trick! 🙂 Mer scrambled till folket!

 4. Hej Victoria!
  Älskar att läsa din blogg, får så mycket tips om mat och goda efterätter, har gjort några av dem 🙂
  Har en liten fråga till dig. Vi ska ha dop för vår son i august och jag vet inte vad jag ska hitta på för mat, tänkte göra smörgåstårta eller ha en Italiensk buffé sen tänkte jag göra jordgubbstårtan som du gjort till midsommar. Jag har dock en gäst som både är gluten och laktos intolerant, har du nått tips på vad jag kan göra till henne?
  Tack för en toppenblogg =)
  /Therese

 5. Tack för tipset! Ska testa! Mina äggröror blir oftast så som du beskrev dom, gummiliknande och smuliga… Ha en fin dag!

 6. Hehe, snällt att du delar med dig med ett video inlägg! Kan du tänka dig att göra fler video inlägg som t ex med den där berömda Jack Daniels glazen?? Tack för en toppen blogg 😉 Kramis

 7. Testade ditt recept på äggröran i morse…den blev helt ljuvlig (lyckades tom. imponera på mannen som annars är kocken hos oss).

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..