Hemma på permis..

… med en piggare och gladare Sebbelutt! ♥

gladseb

Usch och fyyyy vad jobbigt det är när ens små hjärtan är så sjuka 🙁 Men nu äntligen verkar det ha vänt. Den höga febern och smärtan är borta (antagligen nåt dumt virus) och äntligen får man se hans härliga leenden igen! En liten blek Sebbbe i sjukhussäng med dropp och håglös blick var INTE kul!

Nu inväntar vi storasystern och kramkalas! Hörs mer lite senare. Tusen tack för alla varma hälsningar, ni är för goa!!!! ♥♥♥

 1. Hej Victoria!
  Oh vilken härlig bild på er fina Sebastian, han är bara för söt.
  Måste ha varit jobbigt för er när han har varit sjuk, men skönt att höra att han är på bättringsvägen.
  Varma kramar till hela familjen från mig.
  KRAM

 2. Stackars lille sebbe! Det är så läskigt när de blir så dåliga. Skönt att är på bättringsvägen. Så fin bild, han ser verkligen ut som en liten grabb. Kram

 3. Vilket underbart leende, såna gör en alldeles varm i kroppen! Hoppas ni får hålla er friska nu!
  Kram

 4. Hejsan!! Vad skönt att höra att Sebastian är på bättringsvägen. Hoppas ni får komma hem för gott snart. Han är för söt på bilden. Ha det nu så bra.
  Kraam /Anette♥

 5. Hej!
  Underbart och vilken lättnad att höra att han mår bättre.
  Sänder soliga KRAMAR till er från ett just nu soligt sthlm

 6. Hej Victoria! Skönt att lillen mår bättre nu! Jag har läst din blogg ett tag, men aldrig kommenterat tidigare. Tänkte tipsa dej om en mysig intrednings- och trädgårdsaffär i Vintrosa väster om Örebro. Tant Grön heter den. Du kanske redan känner till den?

 7. Vad skönt att han mår bättre!
  Det är konstigt, för jag känner ju inte alls dig och din familj… ändå känns det som om jag känner er eftersom du delar med dig så mycket här på bloggen. Blev väldigt orolig när jag läste att Sebbe var dålig och det känns väldigt skönt att det verkar vara på väg åt rätt håll nu.
  Många kramar
  Erika

 8. Åh vad härligt att det är bättre med den lille, underbart söta killen! Hoppas det håller i sig 🙂 Kramar

 9. Vilken liten goding han är, och vilket leende 🙂 Skönt att se att han är bättre aldrig roligt när de små blir dåliga, nu har jag peppar peppar bara drabbats av förkylning hittills men man blir så maktlös när man ser att de mår dåligt. Hoppas ni får stanna hemma nu.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..