Semesterlängtan

Semesterresan till Mallis börjar komma inom räckhåll och vi har väl aldrig längtat och sett fram sååå emot en semesterresa som denna!! Kan bero på att vi dels bokade resan redan i höstas och dels åker tillsammans med ett gäng goda vänner och deras barn, och små som stora har pratat om den här resan i en evighet nu 🙂 

 Blev verkligen helsålda på Sunwing Cala Bona!! (Någon som varit där??)

c14

Cala Bona 2010.Tänk vad som hänt på ett ynka år. Min stora lilla tjej såg så liten ut här. Och napp?? Hon har aldrig haft napp förutom under ca 1 månad förra sommaren när hon fick något infall, haha. Och lille Sebbe, inte ens påtänkt här :) Nu en så självklar familjemedlem och allas vår lilla solstråle!

Jag längtar efter flygresan dit. Älskar känslan på flygplatsen. Taxfreepåsar på sätena. Pilla med den lilla matbrickan (som sällan är god, men det hör ju till) och beställa in en liten semesterdrink.  Den förväntansfulla känslan när man möts av en vägg av varm luft när man stiger av planet. Spänningen när man anländer till hotellet. Pirret när man provsitter sängen, packar upp och slår sig ner på balkongen. Sand mellan tårna, vågskvalp och paraplydrinkar. Kriget om solstolarna kring poolen, plaskande skrattande barn. Vattengympa till hög musik. Frukostbuffé, lunchbuffé, middagsbuffé. Och jakten på en och annan restaurang. Ett evigt springade till minilivs för drycker, glass, chips och badleksaker. Köpa gårdagens kvällstidningar till ockerpris. Spralliga uppklädda barn på minidisco och ljumma kvällar med shower och underhållning. Solnedgångar och varma kramar. Kortspel och breezers på balkongen med stjärnhimmel som tak. Glada skratt och ömmande solbrända axlar. Promenader längs strandpromenaden, shopping i butiker och turiststånd. Glass i stora lass. Handdukar stela av salt. Nya flipflops och cowboyhattar. Flagande näsor och solblekt hår. Och bara koppla av från vardagens alla måsten.

Micke och jag turades om att hänga i barnpoolen ;)

Ska bli så skööööööönt!!!!!!

 1. Håller med, det är verkligen fantastiskt. Vi har hus på Mallorca och har varit här i tre veckor nu! Hoppas ni får en riktigt härlig semester på Medelhavets vackraste ö!!

 2. Åhhh vad härligt det låter.
  Har aldrig varit på Mallis men vill dit ngn gång.
  Vi åker till Side i Turkiet i aug så jag förstår din längtan.
  Kram kram
  Lina

 3. Din beskrivning av utlandsemester är klockren, kunde inte sagt det bättre själv!Har själv varit med familjen till södra Italien, Pizzo o det var verkligen semester! Ha det underbart!

  För övrigt tycker jag din blogg är kanon med en bra blandning och fina foton, var nöjd med den!

 4. Åh så härligt det ser ut. Jag och familjen åker till Kreta i september, det ska bli skönt! Vad duktig du är som går ner i vikt nu i sommartider! Jag har svårt att hålla mig från godsaker. Men jag har bara tre veckors semester så jag tänker att jag får unna mig lite extra och så sätter jag igång efter det. Jag har väl missat det; men hur lång är du och vad är din målvikt? Tack för en härlig blogg!!!!!!!

 5. Ojojoj,vilken semester feeling jag fick nu. Underbar beskrivning som fick det att pirra i magen. Har en resa jag med att se fram emot. Åker med maken till Turkiet i mitten av aug. och vi åker utan barn den här gången. Vi ska bara njuta av varandra, något jag tycker är svårt att hinna med i vardagen så jag längtar verkligen. Mallis var det länge sedan jag reste till nu, kanske ska testa det nästa gång 🙂

 6. Låter härligt, själv får jag vänta till slutet av november men då bär det i väg till Teneriffa. Men det är skönt att något att se fram emot.

 7. Mallorca är fantastiskt! Vi har just kommit hem från 4:e året på Mallis, älskar det! Vi bor i Alcudia på Estrella Del Mar och stortrivs! Vi inväntar nu att biljetterna till nästa sommar ska släppas:)

 8. Åh, när du beskriver det sådär så blir man ju dösugen, precis sådär härligt är det ju! Kom dock hem från Rhodos stad för två veckor sedan, kan varmt rekommendera det stället också!

 9. Godkväll! Härligt med Mallorca. Har själv spenderat de senaste 5 åren där…
  Jag är nyfiken på hur det blev med Sebastian, ni var väl bara hemma på permis? Och sen undrar jag även om er Joolz vagn? Läste någonstans att den var till långa personer men om man är 160? Funkar det?

  1. Hej. Sebbe mår som en prins 🙂 Vi var hem på permis men skulel höra av oss dagen efter och rapportera hur han mådde och då mådde han hur bra som helst så vi blev utskrivna. JOOLZ till långa? Jag är 165 och den funkar utmärkkt på mig. Handtaget är dock justerbart i flera lägen så långa kan OXÅ använda den. Jag tror jag har min ett snäpp upp (så ett snäpp kortare kanske passar dig) och Micke har något eller ett par snäpp ännu högre. Väldigt smidigt och anpassningsbart handtag!
   kram

 10. Förstår att ni längtar!! Det gör jag med, när du beskriver det så!! 😉

  Vi längtar också iväg, men vi åker till Österlen snart.. när lilla prinsessan är frisk från sina vattkoppor..
  Kram Mia

 11. Åååå jag som längtar till vår resa till Thailand redan gör det inte mindre nu. Vilken beskrivning, tur det inte är såå många dagar kvar nu 🙂 Ser dock inte fram emot flygresan på typ 12h med ett 11 månaders yrväder.
  Men allt kommer vara värt det när vi kommer ner. Det är det som gör det lättare dagar som denna tråkdag.

  1. Vi åkte till Thailand med Olivia när hon var ungefär ett år, var lite nervösa innan men flygresan gick smidigt över förväntan!!! Det går ju oftast hur bra som helst, även med de yvigaste yrväder 😉 kram!

 12. Vi ska också till Sunwing Cala Bona!!! Åker den 3 september.
  När vi satt på resebyrån och bokade Cala Bona hade jag en svag aning om att du hade skrivit om det stället så jag kollade när jag kom hem och blev så glad när jag såg allt positivt du hade skrivit om stället! Vi bokade inte all inclusive först, men jag ringde faktiskt och ändrade och tog det när jag läste vad du skrev om maten. Det är jag och min sambo och våra två tjejer som är 5 och 2 år som åker.
  Längtar också massor till Mallis! Du får gärna ge mer tips om Cala Bona om du har några!
  Tack för att du tipsat om stället, hoppas vi kommer bli lika nöjda som ni är!
  Kram Tina

 13. Ohh vilken feeling!!! Nu längtar jag ÄNNU mer till vår semester i Augusti. Själv har jag med varit just på Cala Bona, Sunwing. Tror vi var där 06 med våra små barn. PERFEKT för en familj med små barn. Barnen älskade allt (förutom havet) och minidiscot var väl bäst. 07 åkte vi till Sunwing i Alcudia, och INGET jag varit på står det stället. Alcudia är HELT underbart !!! I år där det av till Bulgarien för första gången, hoppas på en härlig semester! Önskar er detsamma!

 14. Vilken klockren beskrivning!!

  kände igen mig i vart ända ord. Vi har också en resa inbokad, men till Turkiet! Vi har vart supernöjda varenda gång vi åkt dit. Och maten är toppen.

  Kram kram

 15. Jag håller med dom andra om att det var en underbar beskrivning. Nu önskar jag såå mycket att jag också hade en semester inplanerad. Tyvärr vet jag inte när nästa resa blir, med husköp och en häst i stockholm blir det inte så mycket pengar över i slutet av månaden. 🙁

 16. Men sluuuta!!! 😉 Så sugen jag är på att åka!! Vi far till Lanzarote men inte förrens i slutet på oktober, känns som en evighet…. 🙂

 17. men GUD så härligt du beskrev det! 🙂

  vi hade planer på att tälta med ett par kompisar i helgen,har varit bokat super länge för o passa alla sommar scheman. och nu ska det regna. SUCK. vad gör man..?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..