Vilken dag! och just nu..

Vilken dag det blev! Måste vara en av sommarens bästa. Inte ett moln eller vindpust i sikte. Spenderade hela dagen i G-vik. Kors i taket så har de Ceasarsallad i kiosken där så matdagen har gått riktigt bra. (Fast jag slängde lite längtansfulla blickar på småtjejernas korv med bröd och pommes – de har gryyyymt goda pommes där!!)

ce1

Nu har lugnet lagt sig och solen gått ner. Micke är på vift, Chris och Nellie som var här på middag har kilat hem och jag har lyckats natta båda barnen i egna sängar i olika rum ensam (pust) och nu ser det ut så här:

En skål med fruktsallad (inte så LCHF men bra mycket bättre än glass som det annars skulle blivit) ett glas rosé, tända ljus, filmen Smekmånad på tv och Sebbe i baby-monitorn :-)

En skål med fruktsallad och vispgrädde (inte så LCHF men bra mycket bättre än glass som det annars skulle blivit) ett glas rosé, tända ljus, filmen Smekmånad på tv och Sebbe i baby-monitorn :-)

Kvällen är underbart sval och mild så nu ska jag passa på att sätta mig ute på altanen med mitt glas rosé och njuta i pausen av filmen (tv 4 = nyhetspaus zzzz)

 1. Vilken underbar bakgrundsbild du har på datorn. Ser supernice ut. Njut av din egentid, brukar jag göra när tillfälle ges. Kramisar i mängder och fortsatt bra sommar.

 2. Vill absolut inte vara någon glädjeförstörare men om du vill tappa vikt ska du inte dricka alkhol, den förbränns först i kroppen och risken är att kroppen sen inte förbränner mer än så (om du inte tränar då förstås)och då händer inget.

  Jag har tips på jättegoda plättar som jag äter varje helgmorgon (älskar bacon med men det är 560 kcal i ett paket och hur det nu är så är det ju kcal in och ut som gäller och ca 1500/dag om man vill gå ner)

  Plättarna: 3 ägg, 2 msk fiberhusk, 2 msk creme fraiche och salt. Rör ihop och stek och jag äter dem med varma hallon icke sötade.

 3. Vilken supermysig kväll!! Och gud så duktig du är som klarar att få nattat två barn i egna sängar och egna rum på egen hand. Det klarar vi knappt när vi är två vuxna hemma 😉 Minstingen på 5 månader har fortfarande inte sovit i sin spjälsäng så det får bli mitt höstprojekt 🙂 Smart med monitoren. Med en sån borde ju även en hönsmamma (som mig) kunna känna sig lugn 😀 Kram kram

 4. Vilken mysig kväll, man ska passa på att njuta av vin på altanen när det är sommar! Och nu när kvällarna är mörkare är det ju himla najs att tända ljus också. Vin och levande ljus är en bra kombination! 🙂

 5. Gillar din blogg huuuuuuuuuuuuuuuur mycket som helst! Vilken underbar sommar ni har, allt kul ni gör och framförallt att din man inte heller jobbar, vilken lyx. Lite avis är jag allt. Själv är jag ensamstående med min lilla plutt och ekonomin tillåter inte allt jag skulle vilja uppleva med min Mio… Kram och ha det forts bra!

 6. Mmm… rosévin är gott! På tal om cearsallad, jag tycker dressingen är jättegod om den är ”riktigt” men ibland orkar man ju inte göra själv, har du tips på någon färdigköpt variant som är riktigt god och inte smakar majonäs?

  Skulle va kul med lite drinktips om du har! Ha det fortsatt bra och tack för jättebra blogg! Kram!

  1. Tyvärr har jag inte hittat nån färdig som smakar ens i närheten av the real thing!! 🙁 drinktips har jag flera här i bloggen och fler kommer :/)
   Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..