Hampurilais kastike

Godkväll kära bloggisar! Hur har ni det i värmen? Bra hoppas jag!!

Knappt man orkar äta i den här värmen, men tillslut blev det grillade hamburgare till middag. Brukar göra egna antingen på ren nötfärs eller köpa icas färdiga färska burgare. På med denna fantaaaastiska grillspray som ger galet god smak på just hamburgare:

BBQ glacen är ett måste på våra hamburgare! Testade en ny (vit!) dressing. Inget speciellt med den.. Tackar vet jag MAX hamburgerdressing!!! (går att köpa på flaska i deras restauranger)

BBQ glacen är ett måste på våra hamburgare! Testade en ny (vit!) dressing. Inget speciellt med den.. Tackar vet jag MAX hamburgerdressing!!! (går att köpa på flaska i deras restauranger)

Sen toppar vi med cheddarost ( i plastförpackningar ni vet? oxå ett måste!) och serverar med lite goda tilbehör och såser. Inget bröd i dessa lchf-tider 😉 Istället blev det sallad, tomat, lök, saltgurka, coleslaw, oliver, lite ketchup, bbq-sås, senap och vit hamburger dressing.

w2

Tallrik från Mateus. Älskar dessa!!

Nu ska jag luta mig tillbaka med en skvaller tidning och en dessert (lchf såklart) och bara slappa i soffan. Ha en skönt kväll!

 1. Är en sucker för efterrätter och bakverk och nu är jag såå nyfiken på vad det va för ”köpe” efterrätt som du testade häromdagen? Tycker du hållt oss på sträckbänken länge nog nu 😉

 2. Hej hej,älskar verkligen din blogg.Saknar då du tog med oss på rundvandring i ert fina hus.Jag älskar mat men även inredning.Det jag sett av ert hus så har ni det väldigt fint.Kram och ha en fortsatt skön sommar.

  1. Det har varit alldeles för fint väder för att hinna städa och hålla ordning inomhus så det ser ut som ett klassiskt bombnedslag här 😉 men jag lovar att lotsa er igenom hela huset så snart vi kommit i ordning igen!
   kram

 3. hihi va bra 🙂

  just ja, appropå ditt hus. Kommer ihåg att du skrev att du skulle visa olika rum i huset (när det va städat;). Hitills har vi bara fått se toaletten, vill se mer. Mat & inredning är mina stora intrssen!

 4. Hej
  Eftersom du säger att du gillar max hamburgedressing måste jag tipsa om rydbergs hamburgedressig man kan köpa i kyldisken i en vanlig matbutik. Jag är nästan säker på att det är den dressingen som Max använder, eller mycket nära. Kan även tipsa om icas egna cheddarost, mycket god! Tack för att du inspirerar, jag har hämtat mycket gott från dig.

 5. Hur gör man sockerlagen till drinken i förra inlägget? Måste prova men vill ha alla ingredienser rätt.:)
  Vickan

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..