Ger jag inget?? :-(

Fick ett så tråkigt mail från en läsare så jag kan inte skaka av mig det. Blev så besviken och blogglusten gick ur mig! 🙁 Hon var sur för att hon frågat om vart man kan köpa en produkt och jag inte svarat, istället fick hon svar av en annan läsare i en kommentar efter några timmar. Och nu tyckte hon att jag var nonchalant och att man tappar lusten att klicka in sig på min blogg när jag inte ger någonting tillbaka!

Jag lägger ner otroligt mycket tid på bloggen. Förutom tiden att blogga, fota, redigera bilder etc så får jag drösvis med mail och försöker svara på alla jag hinner i mån om tid. Jag kan dock omöjligt sitta med datorn hela dagarna för att kunna svara på frågor direkt de kommer in, förstår inte riktigt hur man kan förvänta sig det ?? Och jag försöker svara på frågor i kommentarerna när jag läser dem, men kommenterar man på inlägg bakåt i tiden är det lätt att jag missar eftersom jag inte får någon notis om en ny kommentar. Maila är därför det säkraste om man vill mig något.

Jag har familj och ny bebis. Dessutom jobbar jag en del, det är sommar och familjen försöker ha semester tillsammans. Ändå försöker jag uppdatera bloggen flera gånger om dagen för att tipsa er om goda produkter, recept och inspiration samtidigt som jag delar med mig av min privata sfär och vardagsliv. Men jag ”ger visst inget tillbaka”???

Jag hoppas att inte alla tycker så? 

Ingen rolig start på dagen, men nu ska jag försöka skaka av mig det här och få lite fredagsfeelings.

🙁

 1. Håller ABSOLUT inte med, jag tycker jag får mycket tillbaks från dig och om du inte hinner svara alla är det väl inte så konstigt, då man har ett ”liv” med. Förstår att det känns jobbigt att få ett sådant mail men försöka skaka av dig det för jag kan garantera att vi är många som inte känner så.

  Kanske bättre att ha en ”frågadag” så får förhoppningsvis alla svar på det dom undrar ; )

  Ha en underbar dag, själv jobbar jag bara idag och lite imorgon, sen är det två veckors semester igen ; )

  Kram kram, jag tycker iallafall din blogg är BÄST!!!!

 2. Hej Victoria! Brukar inte ofta kommentera fastän jag läser dig blogg dagligen. Vill bara säga att jag tycker väldigt mycket om din blogg och att du inte ska ta åt dig. Det finns tyvärr alltid en del människor som ska gnälla 🙁 Hoppas du kan skaka av dig det och får en härlig fredag! Kram!

 3. Du ger mig MASSOR!! Jag går in på din blogg varje dag, ofta flera gånger 🙂 Jag älskar att läsa dina recept och se vad ni hittar på för roligt med familjen. Jag är tacksam för att du delar med dig av allt till oss läsare, blir glad av din blogg! Ha en underbar fredag och fortsätt att glädja oss!! Stor kram!

 4. Hej (äntligen har jag haft tid att fixa så att jag kan kommentera dina inlägg)
  Jag är själv tvåbarnsmamma och ett litet försök till en matblogg…. tycker du har en fantastisk blogg med supergoda recept.
  Strunta i sådan dumma kommentarer!!

 5. Kära Victoria. Den typen av människor som vill ha allt och ta allt finns dessvärre överallt 🙁
  Skaka snabbt av dig det för sådanna människor är inte värd att ta ens energi. Jag kan också bli otålig över en uppdatering men det är för jag tycker det är så kul och intressant att läsa Din blogg och följa Dina läckra recept och höra om Din fina familj! <3

 6. Halloj Victoria. Jag brukar inte kommentera så ofta trots att jag faktiskt är inne och kollar din blogg flera gånger dagligen. Har följt dig under flera års tid och tycker att du delar med dig MER än de flesta andra bloggare. Du är som ett fint vin, blir bara bättre med åren. 😉
  Jag förstår mer än väl att du missar att svara på någon kommentar i bland eller att du inte alltid är tillgänglig, precis som du skriver så har du ett liv bortom bloggen. Skaka av dig detta, ta en kopp gott kaffe och njut av att det är fredag. Stor KRAM till dig för att du orkar underhålla oss som du gör!!

 7. Tycker du ger otroligt mycket. Både nöjesmässigtc och kunskapsmässigt. Jag älskar också att baka och får många bra tips som jag prövar. Klädtipsen är också roliga. Att du sen är lite personlig och berättar vad ni gör och visar bilder både på familj och hus är bara roligt. Vissa bloggar helt opersonligt och det blir för tråkigt. Tyvärr finns det ju alltid energislukare som skriver onödiga kommentarer fast de får man sålla bort 😉 du har en bra och innehållsrik, varierad blogg som uppdateras ofta och det lockar. Jag läste bloggen på mun utlandssemester vid poolen så bra är den 🙂 så tappa inte stinget nu. Ha en bra dag och helg! Kram

 8. Tycker du ska strunta i det där mailet, antligen är den personen avundsjuk eller bara dum i huvudet! Du driver min favoritblogg och jag är nog inte ensam om att tycka det! Hoppas du får en trevlig fredag, kram!

 9. God morgon!! Jag håller inte heller med, jag älskar din blogg!! (Sprciellt kul tycker jag det är när du visar vad ni hittat på under dagen) Ta inte åt dig av det här, men vet själv hur lätt det är att ta åt sig av EN negativ när det kan komma 10 positiva!! Stor kram och njut av dagen.

 10. Usch vad tråkigt! Håller inte heller med. Tycker att din blogg är toppen, blir väldigt inspirerad! Strunta i det där dumma mailet. Hoppas att du får en mysig fredag!

 11. Tråkigt att få sån kritik,men jag tror det är bättre att fokusera på alla dom positiva mail istället för ETT dåligt,man mår så mycket bättre i slutändan då. keep rockin!kram och trevlig helg <3

 12. Du ger JÄTTEMYCKET! Varje dag, ibland flera gånger om dagen. Är så imponerad av dig, ditt liv och allt du delar med dig av!
  Tack vare dig har jag kunnat bjuda min familj på en massa goda matupplevelser och fått inspiration till mitt eget hem!

 13. Hej!
  Din blogg har inspirerat mig jätte mycket. Dina recept, kläder och inlägg om inredning mm mm. Din blogg tycker jag är bäst!!! Kan inte hålla mig ifrån den 😉 kollar ofta flera gånger varje dag. Självklart kan du inte hinna svara alla kommentarer….
  Hoppas du inte din blogg lust försvinner i och med detta då vi är så många som verkligen uppskattar dig och din blogg.
  Såna negativa avundssjuka männikskor är inte värda att ödsla energi på !
  Varma kramar och hoppas du får en härlig fredag!!!

 14. Du borde inte ens ägna sådär tröttsamma människor en tanke och än mindre ett helt inlägg – din blogg är supermysig och den tid du lägger ner på den uppskattas verkligen! Så skaka av dig tråkiga människors gnäll och ha en underbar fredag istället!

 15. Men Vic, du får bara inte ta åt dig av sådant där (det kanske är svårt men försök, jag vet att jag också hade tagit åt mig, men men). Det är så självklart att denna person inte alls har någon insikt i andra, utan ser enbat sig själv. Vissa är sådana.

  Jag är inne på din blogg dagligen och det är alltid lika kul att komma in på besök. Du delar med dig generöst av dig själv och dina tankar, ditt liv och härliga recept. Jag älskar din blogg och dina fina bilder och har alltid gjort det och om man inte uppskattar den så ligger inte problemet hos dig utan hos den personen.

  Massa kramar och trevlig helg, i helgen ska jag nog testa polkagrisefterrätten 😉
  /Åsa

 16. Hej! Jag läser din blogg nästan dagligen och älskar den! Du ger otroligt mycket av dig själv och kommer en sån där kommentar tycker jag du inte att du ska ta åt dig alls! Finns alltid folk som gnäller men försök att låta det rinna av dig. Fokusera på oss alla andra som läser din blogg och som tycker du gör ett kanonjobb!:) Har man åsikter kan man ju prova att starta en blogg själv och se hur mycket jobb det är bakom det innan man klagar.. Ha en underbar sommar och skaka av dig det negativa! Kram på dig Johanna

 17. Ha ha, läste precis lite kommentarer som alla har samma härliga positiva klang, håller med det Lotte skriver. Lyssna inte på EN av massa kommentarer som är negativ utan lyssna på hela drösen andra kommentarer som öser beröm över bloggen och som alla är flitiga och mycket nöjda besökare 🙂
  Kram igen

 18. Men usch vad tråkigt att du fick en sådan kommentar, jag hoppas att du kan skaka av dig det och jag hoppas att vi är många som istället kan visa vår uppskattning över din fantastiska blogg genom att istället skriva en positiv kommentar till dig! I måndags började jag och maken med LCHF till 100% (än så länge hihi) då vi ville gå ner 3-4 kg var (är på tiden efter min förlossning för ett år sedan) och efter att ha vägt oss imorse, fem dagar efter att vi börjat har vi båda gått ner 1,7 kg och vi är jättenöjda 🙂 Dock ska vi på bröllop i helgen men vi ska försöka i den mån det går att äta efter LCHF för efter vägningen blev vi riktigt peppade och vi har också varit ute på två löprundor var denna vecka, så nu är vi också med på vägningarna på måndagar 🙂
  Vill också tacka dig för tipset om Sjökrogen i Katrinelund, en underbar restaurang som vi aldrig hittat till om det inte vore för dig 🙂 Har skrivit om restaurangen på min matblogg, http://coquina.blogg.se/2011/august/restaurangtips-sjokrogen-katrinelund.html
  Ha en underbar helg och fortsätt med ditt fantastiska jobb med bloggen, vi är många som uppskattar ditt jobb och att du vill dela med dig av ditt liv till oss!
  Kram Camilla på Coquina

 19. Basta Victoria! Dumma obetanksamma manniskor finns overallt man far ta dom med en nypa salt. Vi alskar din blogg. For mig som bor i wales ar det pa nagot satt en daglig kontakt med Sverige att lasa din blogg. Den ger inspiration och uppmuntran med alla fina bilder, ideer, tankar och fina recept. Jag har sjalv 3 barn och heltidsjobb och ar full av beundran over ditt engagemang i bloggen. For mig som utlands svensk betyder den mer an du anar. Jag far ju dagliga uppdateringar pa mitt eget sprak och om viktiga hogtider som inte firas har 🙂 blogga pa och njut av alla positiva vibbar som dimper in. Sara

 20. Men snälla du, det måste du väl förstå att just hon är viktigast i hela världen?!

  Jag går ofta in här, men kommenterar sällan, men nu var det liksom dags… Jag tycker du har en härlig, öppen & generös blogg!

  Om jag ställer en fråga i någon blogg, och inte får svar, så upprepar jag den, eller mailar bloggägaren direkt (om det finns nå’n mailadress), men inte sjutton skulel jag reta upp mig pga uteblivet svar; man har ju ingen skyldighet att svara, och man kan ju faktiskt missa frågan också…

 21. Vad tråkigt att du fått börja din fredag på sånt tråkigt sätt. Hoppas att alla kommentarer kan få dig på bättre humör & att du förstår att vi är mååånga som älskar din blogg. Jag är en av dom som är in varje dag men aldrig lämnar någon kommentar. Kände att det var dax att lämna en kommentar idag… Hursomhelst ger du mycket !!! Jag blir glad av att läsa din blogg, titta på dina fina bilder & läsa dina recept. Så fortsätt att blogga på ditt underbara sätt & försök skaka av dig tråkiga mail. Önskar dig & de dina en härlig fredag!!

 22. Hej Victoria!
  Får hålla med flera föregående talare : så typiskt att man tar åt sig av EN negativ åsikt ist för att ta åt sig av alla positiva. Men det är ju så vi fungerar, tyvärr.

  Jag har ju själv en blogg och har fått kritik och man blir så ledsen …

  Hoppas du känner vårt stöd! Du är en grym bloggare (MÄNNISKA!!) som ger oss läsare så mkt mer än vad andra gör! 😀

  Kram Saea

 23. Äsch Vic, det finns alltid tööööra (norrländska? I don´t know, haha – torra) människor som inte har något liv och därför hittar på såna här dumheter.
  Du har en underbar blogg där du verkligen bjuder på både dig själv och ditt liv med din fina familj! Hur du hinner förstår jag absolut inte?! Iof är ju Noah aningens mer rörlig än Sebbe än 😉 men två barn är ändå två barn! Och det är ganska fullt upp på dagarna med två stycken!

  Du ger massor, varje dag! Utan dig så skulle ju inte den här bloggen finnas, så att säga att du inte ger något är ren och skär idioti!

  Ha en härlig fredag nu och skit i den där dumma kommentaren. Den betyder ingenting, så låt den inte förstöra din dag vännen!

  Kramar

  1. Hmm.. Norrländska!? 😉 Jag skulle tro på nån från gnällbältet.. Eller varför inte en tok från Skåne? Eller kanske en klassisk klago Uppsalabo, dvs en granne till mig! Puckon finns det genom hela landet.. Lovar!

   1. *hihi* Jag TROR faktiskt att det som SARA81 syftade på med Norrländska var ordet tööööööra,det är något dialektalt ord, inte att hon menade att det var just en Norrländska som skrivit det sura brevet 😉

  2. HAHAHA näemen gud, inte menade jag att personen skulle vara norrländska! Nej, det var ordet jag syftade på, precis som Balena skriver 😉

   1. hahaha.. då är jag med! tyckte det var lite lustigt att slänga ur sig en liten fördom i samma inlägg där man skulle försöka peppa någon till att inte lyssna på en massa skit! 🙂
    kramar

 24. Energiyjuvar lurar överallt och är inte värda en sekund av din tid. Lyssna istället på alla oss som älskar din blogg och läser den varje dag. VI tycker att du är fantastisk!! Hoppas att din helg tillsammans med familjen blir underbar trots det tråkiga mailet. Kram

 25. Victoria! Du ska inte ta åt dig av detta mail! Du har en otroligt inspirerade och ofta uppdaterad blogg! Många av oss har dig att tacka för du peppat oss till viknedgång! Jag har tappat 5 kg tack vare dig! Du lämnar ofta peppande kommentarer på våra inlägg. Ett stort TACK för att du delar med dig av dina recept och erfarenheter! Är så glad att jag lärt ”känna” dig och din fina familj!!
  KRAMAR, Carina.

 26. Jag tycker att du ger otroligt mycket med en härlig blandning av mat, inredning och personlig vinkling. Jag är inne här flera gånger om dagen och blir alltid lika glad när du har skrivit något och jag tycker att det är fantastiskt att du tar dig tid till detta med ny bebis och mitt i semestern!! Skaka av dig det negativa och blogga vidare, dina recept är såå uppskattade och mailas runt i hela tjejgänget när någon har testat något nytt från din blogg. 🙂 Du är bäst!! 🙂 kram

 27. Usch, bry dig inte om denna människa!! Det finns folk till allt & många är tyvärr väldigt bittra 🙁
  Du ger galet mycket 🙂 Ta hand om dig & din familj det är viktigast & kan vi bloggföljare hjälpas åt att svara på frågar är det ju jättebra!! 🙂 Ha nu en riktigt bra helg! Shake shake 😉

 28. Tycker du ska skaka av dig de där o njuta av din fredag o helg. Jag älskar din blogg o kommer alltid o göra det..fortsätt med det som du har gjort hittills!

 29. Jag är inte så bra på att kommentera fast jag läser din blogg varje dag.. Men jag tycker du har den bästa matbloggen just för att du uppdaterar så ofta och du verkar vara en så härlig människa. Det är även kul att få se delar av ditt vardagsliv. 🙂
  Bry dig inte om den person som skickade mailet, oftast är det bara avundsjuka bakom.
  Tack för din härliga blogg, jag har provat så många av dina recept och alla har dom varit suuuper goda. :)Tänk vad många som gillar din blogg så skit i dem enstaka som försöker trycka ner dig. Ha det bra! Kram

 30. hej!
  kan bara instämma med övriga inlägg,du är faktiskt en av dom bättre bloggare jag följt,helst nu under sommaren har många trappat ner vilket man kan förstå men du har hållt igån din blogg som vanligt:)och får man inte svar så kan man ju skriva en gång till för som du själv sa att du ser ju inte om nån kommenterat ett äldre inlägg,det här måste va nån som ha en dålig dag eller nån som anser sig vara bättre än andra,så bry dig inte om det.ha en trevlig helg nu och njut av din gulliga familj.kram

 31. Personligen anser jag att du ha en av de bästa bloggarna, just för att du bloggar ofta med så otroligt bra bilder och verkligen lägger ner tid på innehållet. Trevlig fredag!

 32. Du är superkvinnan och supermamman! Förstår inte ens hur dygnets timmar räcker till för dig! Vi är många som läser dina inlägg, återkommer ofta – alltså ger du oss alla något! Sug på livets söta och goda karameller och strunta i de bittra! Ha en fin dag och helg!

 33. ÄLSKAR din inspirerande blogg med så många bilder och många GODA recept som jag provat flera av…Du ger så mycket försök att tänka på alla oss som tycker du är toppen..KRAM Iris.

 34. Din blogg är hur bra som helst!!! Helt galet att du hinner uppdatera din blogg så många gånger om dagen med det BRA innehåll du har, med tanke på att du faktiskt har ett helt liv utanför bloggen! Strunt i folket som klagar om de inte kommer med någonting konkret som faktikt kan göra blogg din ännu bättre! Det är bara onödigt att lägga energi på sådanna galningar som bara klagar och klagar!!!

  Upp med hakan och var stolt Victoria, för det bör du verkligen vara!!!

 35. Jag tycker att du har en fantastiskt blogg och ger mycket av dej själv! Ser alltid fram emot nya inlägg som du gjort! Bra blandning med både recept och familjeliv! Lyssna inte på tjuriga människor!! Vi är många som tycker din blogg är underbar och följer den!!

 36. Kära du! Vad trist att få ett sånt mail, förstår att du tar illa vid dig men det tycker jag absolut inte att du ska göra! Jag går in och läser din blogg många ggr varje dag för att hämta inspiration eller bara läsa och få ta del av din vardag! Uppskattar det jättemycket. Kram på dig och hoppas att din dag blir bättre!

 37. Åh nejnejnej fina Du, ta inte åt dig av sånt! Jag (och många med mig) är såå glada att du överhuvudtaget tar dig tid att förgylla våra liv på det sättet du gör varje dag. Jag tycker dessutom att du verkar vara jätteduktig på att svara på kommentarer på bloggen, till skillnad från många andra bloggare. Fortsätt precis som du gör, i din takt och på dina villkor! Kram!

 38. Du skriver fantastiskt bra!!! och jag älskar att läsa din sida. du delar med dig så lagom av
  allting. jag har lagat många av dina rätter som varit super goda! man ska aldrig bry sig om det negativa kommentarerna, lägg ingen energi på det! vi är såå många som gillar dig tänk på det i stället! sur kärringar finns det överallt 🙂 susanne

 39. Bara skaka av dig det!
  Du ger enormt MYCKET till oss läsare, och nu på sommaren trots det är sommar!
  På inte ens 2 timmar har du fått mer än 35 POSITIVA kommentarer, ta åt dig av dem istället för de visar en otroligt mycket bättre bild av oss läsare!
  Jag tror tyvärr många inte inser hur mycket arbete det ligger bakom en blogg i denna storlek, samt att du inte får EN fråga eller ETT mail/dag med funderingar utan snarare drösvis…
  Nä fortsätt vara precis som du är och driv din blogg på precis samma sätt!

 40. Jag kan verkligen inte förstå vad denna person vill säga riktigt. Jag är grymt imponerad över att du får ihop allt, hinner njuta med familjen och samtidigt tänka på bloggen och oss läsare.

  Jag älskar att kika in här och blir glad varje gång det har dykt upp ett nytt inlägg. Oavsett om det handlar om ett nytt smarrigt recept, ett tips om något eller en liten glimt av din fina familj.

  Jag hoppas verkligen inte att du deppar ihop efter denna otroligt patetiska händelse utan får tillbaka din fredagsfeeling. Som du ser är det många många många som håller med mig. Av alla dina läsare (hundratals, tusentals?!) lär det finnas en eller två som är avundssjuka på dig och vill hacka lite. Skaka av dessa energitjuvar!

  För du vet, det är verkligen något speciellt med fredagar och ikväll är det ju dags för fredagsmyyyyys 🙂

  Jag önskar dig en riktigt riktigt fin kväll! Soliga hälsningar från Malin i Linköping

 41. Fy vad tråkigt att din dag fick börja så! Skaka av dig, för de allra allra flesta tycker om dig och din blogg och förstår att du inte kan ha tid att sitta och svara på alla inlägg. Din familj är så otroligt mycket viktigare än att du svarar på en kommentar. Om du hade suttit å kommenterat alla hade du fått någon annan på halsen som undrat när du är med dina barn istället. Tyvärr kan inte alla gilla en och det finns människor som ser fel överallt och måste hacka på det.. Blä. Ne, skit i dom 🙂 Känn dig omtyckt för det är du av alla oss andra! =)

 42. Du ska absolut skaka av dig det och njuta av en solig och fin fredag!! Jag är så imponerad av alla dina bra inlägg och fina foton. Tyvärr finns det idioter lite här och var. Gäller bara att inte ta åt sig. Njut av alla positiva kommentarer istället! Kram

 43. Hej Victoria! Hittade din blogg för några månader sedan och gillar den jättemycket! Det är en av 4-5 bloggar jag läser varje dag. Har velat kommentera många gånger, men inte varit medlem och inte fått ändan ur… men nu var jag tvungen att fixa det! Jag tycker verkligen att du ger massor tillbaka och jag förstår att det tar mycket av din tid. Jag gillar dina bilder, jag lagar dina smaskiga recept och beundrar ditt smakfulla hem och din gulliga familj. Här kommer ett gäng kramar och förhoppningsvis lite fredagsfeelings – din blogg inspirerar!

 44. Men ojojoj så fel så fel! Du och din blogg ger massor, varje dag. En underbar blandning av mat och vardag och ni verkar ha det så himla mysigt så det är med glädje man klickar in:) NJUT av fredagen och glöm gnällmailet!

 45. du är den första blogg jag läser på morgonen och den sista innan jag lägger mig. du ger MER än dom flesta andra bloggar. skaka av dig den dumma kommentaren och njut av helgen o din fina familj! ÄLSKAR din blogg!

 46. SKITSNACK!!! Du har en underbar blogg, den är helt fantastisk..Personlig, superfina bilder, lagom mkt text och uppdatering flera gånger per dag, en superblogg helt enkelt!!!!
  Man vill läsa dina blogg varje dag, är nyfiken på vad du skriver och njuter av dina fina fina bilder!! kram Malinapralina

 47. Hej Viktoria, jag har läst din blogg ett tag nu men jag är inte så flitig när det gäller att kommentera men idag blev jag alldeles bestört. Men du, bry dig inte om denna egocentriska individ. Det är klart detta är en bisyssla. Att du överhuvudtaget hinner med att uppdatera så ofta som du gör är för mig ofattbart. Du inspirerar mig varje dag och det är jag säkert inte ensam om. Brush it off, brush it off som jag burkar säga till mina nära och kära när de får obefogat ”sk*t. Tack för en jättefin och mycket inspirerande blogg.

 48. Jooooo, du ger massor!!! Läser din blogg flera gånger om dagen o beundrar att du har tiden, lusten, att dela allt du skriver med oss!! Du är så positiv jämt o skriver på ett sätt så man blir glad och får sej en känsla av att livet inte är så dumt!! Låt inte denna egoistiska o avundsjuka person få dej på dåligt humör, bara radera ur ditt minne, den finns många fler som gillar det du gör än tvärtom! Dumma elaka personer bryr vi oss inte om! Ha en härlig helg! Kram

 49. Men usch vilken energitjuv! Försök att skaka av dig det… så himla löjligt av personen i fråga att göra på det viset. Hon hade kunnat använda tiden det tog till att mejla dig det där mejlet till att Googla efter ett svar eller läsa svaret som den där andra läsaren gav! Du är toppen Victoria! Detta är DIN blogg och ingen skall försöka styra den eller dig genom fulspel och tjuvnyp! Kraaaam

 50. Vilket onödigt mail!!! Tänk, att det finns människor som sprider sådan negativ energi omkring sig. Jag är väldigt imponerad av dig som skriver fantastiska inlägg varje dag, otroligt inspirerande bilder både på mat och hem. Din blogg är min absoluta favoritblogg och jag tycker att du är en riktig superkvinna som hinner med precis allt. Och snygg är du också :)!! Stor fredagskram till dig och jag hoppas att vi möts i Cala Bona med familjer!

 51. SKAKA, SKAKA…..Inget att hänga upp sig på!!
  Det finns alltid människor som måste klaga…dem ska man inte lägga ner sin energi på.
  DU GER MASSOR till oss alla som läser din blogg.
  Njut av sommar, semester och familj och vönner, det har ALLA rätt att göra. VI ÄR MÅNGA SON UNNAR DIG OCH ALLA ANDRA PÅ DEN HÄR SIDAN. MÅNGA KRAMAR från en trogen läsare.

 52. Älskade Victoria, bry dig inte om denna energitjuv. Hon fick svar på sin fråga (om än från en annan läsare) och ändå inte nöjd. Sug i dig alla dessa positiva kommentarer istället. Jag går in på din blogg flera gånger om dagen och älskar att du skriver så personligt och generöst. Dina ”tittarsiffror” talar väl för sig själva!!! Keep up the good work och kramisar i mängder till dig och din fina familj. Vi står bakom dig oavsett!!!

 53. Du behöver bara titta på besöksstatistiken så ser du hur många vi är som verkligen tycker att du ger MASSOR!!! Vi är många som går in flera gånger om dagen för att se om det kommit nåt nytt inlägg, och vi är många som gjort våra familjer nöjda med vardagsrätter och 3-rätters festmenyer tack vare dig.

  Jag har själv funderat några gånger när jag ställt en fråga i ett gammalt inlägg och undrat för mig själv om du får något meddelande så du vet att det kommit en kommentar, och nu vet jag att du inte får såna meddelanden. När det varit gamla inlägg har jag alltid valt att skicka ett mail också, och alltid fått svar på dessa väldigt fort. Det är en oerhörd service, och jag tror att de som inte bloggar själv förstår vilken oerhörd tid en blogg tar, du har som sagt även en familj som vill prata med dig.
  Skaka av dig detta, ta fram fredagskänslan och ge oss lite härliga helgrecept!! Kramkram

 54. Bry dig inte!!! Det finns de som alltid måste klaga och verkar må bra av det också! Grrrr… Jag är full av beundran att du hinner med allt och uppdaterar oss med så mycket bra läsning och så många goda recept med bilder!! Läser din blogg varje dag och skäms lite att jag inte kommenterar oftare hur bra bloggen är!! TACK!!

 55. Personen ifråga kanske hade en dålig dag. Inget att ödsla energi på. Tack för att du delar med dig av ditt liv. Älskar att följa din blogg ♥

 56. Mig har du gett hur mycket som helst. Jag har provat många av dina recept och aldrig misslyckats! Jag ser fam mot dina inlägg varje dag och har fått svar på alla mina frågor jag ställt. Hoppas verkligen att du inte slutar för jag älskar verkligen att läsa dina inlägg. Låt inte den här personen ta bort allt det positiva du ger och får från många av oss andra här inne. Go Victoria!!!
  Kram från Vickan

 57. Men gud neeej stämmer verkligen inte.Du är jättebra på att uppdatera.Jag är ibland förvånad hur du hinner med allt.Jag tycker du är fantastisk som hinner med både familj,barn och blogga och mycket annat.Lägg nu ingen energi på detta.Ha en underbar helg med familjen.Puss o kram.

 58. Men vilken märklig människa. Hon kan knappast ha en egen blogg el familj heller för den delen. Jag är impad över att du bloggar så mkt, själv har jag tagit ledigt från bloggen någon vecka för att kunna suga ut så mkt som möjligt av familjesemestern. Du ger massor tillbaka o jag tycker inte att bloggare ska behöva agera konsumentupplysning, det finns Google o den här människan kan gott själv leta upp en leverantör. Det är klart att det är trevligt om bloggerskor ger den servicen o berättar var man kan köpa prylar m det ska ju inte vara ngt tvång om man skriver vad prod heter.
  Hoppas att du inte helt tappar blogglusteb, jag gillar ju din blogg 🙂

 59. Nu fick jag lov att regga mig. Blir sååå arg på sådana människor som klagar direkt om ingen ger dem uppmärksamhet. Det finns tyvärr en del som tror att hela världen bara är till för dem.
  Jag gillar din blogg jättemycket.
  En blogg är ju ingen instans som man kan kräva att bloggaren sitter vid datorn 24/7 för att svara på ev. frågor, det begriper alla sunda människor. Så skaka av dig denna energikrävande människas kommentar och sug i dig alla andras positiva kommentarer istället.

 60. Tråkigt att du fick en sådan kommentar och att du blev ledsen. Din blogg är ju jättebra med superfina bilder, bra tips och att du delar med dig av ditt privatliv. Alltid lika roligt att titta in här hos dig! Kram

 61. Det är inget att bry sig om, men jag förstår om du blir less.. Personen kanske hade en dålig dag eller så. Det har jag lärt mig, efter att ha jobbat med kundkontakt i några år att allra oftast om en kund är sur eller rasande arg så ligger det något annat bakom som gör att personen är på dåligt humör. Klart du ger någonting, du ger massor till massa människor varje dag genom att driva denna fina bloggen 🙂 TREVLIG HELG!

 62. Du gör ett toppenjobb med din blogg!! Jag tycker du är otroligt duktig som hinner med att uppdatera så mycket som du gör när du har två småbarn! Det finns alltid någon typ som försöker förstöra med tråkiga kommentarer, men jag tycker du ska ta åt dig av alla oss andra som ger positiva kommentarer istället! Kram!

 63. Tråkigt att du får ett så dumt mail och att du tar åt dig! Din blogg är den enda jag läser varje dag då den är så personlig och inspirerande. Hoppas du förstår hur många det är som älskar din blogg och hur tacksamma vi är över den tid och omtanke du lägger ner på den! Ha en fin dag!

 64. Men rara du, du ger mig så mycket glädje med din blogg!! Jag älskar dina bilder, dina recept och dig. Du är vacker.

 65. Ja lyssna på oss andra, skit i den där personen som bara stjäl din energi och lämnar elaka komentarer. Du gör ett toppen jobb å jag tycker de e strongt av dig att ens hinna med å blogga 🙂
  Styrkekram!

 66. Det är så tråkigt när sånna mail kommer…

  Din blogg är helt underbar, du skriver om goda maträtter samt en bra blandning av privata saker.

  Så strunt i den personen, du gör ett otroligt bra jobb med denna bloggen, och som sagt, den är riktigt bra 🙂

  Kram!

 67. Tråkigt med människor som måste klaga! Du har en ljuvlig blogg och uppdaterar ofta. Försök att inte bry dig! Kram

 68. Skaka av dig det där, vi är MÅNGA som älskar att läsa din blogg och alla inlägg du gör!!Din blogg är absolut min favorit och du inspirerar mig enormt!
  Kram

 69. Jag älskar din blogg och tycker att du skriver otroligt ofta. Jag sparar alla recept du lägger ut och provar så många jag hinner. Efter jag börjat läsa din blogg tycker jag det är så kul att baka och laga mat. Kram

 70. Nej så tråkigt med sådana negativa människor! Din blogg är en helt fantastisk blandning av det goda i livet. Du ger MASSOR till mångas stora glädje! Du är en riktig glädjespridare och du förtjänade verkligen inte det där mailet. Det är ju helt frivilligt att läsa en blogg och är det något man inte gillar är det ju bara att sluta läsa. Så enkelt borde det vara.
  Hoppas att alla vi andra som tokgillar dig ger dig blogglusten tillbaka. Älskar att läsa dina inlägg så snälla fortsätt som förr 🙂 Stor varm kram!

 71. Ta inte åt dig vad denna (uppenbarligen bistra och inskränkta) människa skrivit, men jag förstår dig, detä r så otroligt lätt att fokusera på vad EN ENDA person skrivit istället för all positiv respons.
  Vi är många som älskar att gå in och läsa här. Jag går in dagligen och kikar här, även om jag inte alltid kommenterar.
  Jag vet inte hur mkt. beröm jag fått av nära och kära när jag lagat mat som jag hittat inspiration till här 🙂
  Ikväll ska vi bjuda svågern och svägerskan på grillmiddag och till fördrink blir det strawberry daquiri efter ditt recept och till dessert chokladcheesecake, oxå härifrån,även om jag hittade det först i Leilas bok, men har efter ditt förslag testat att ha mjölkchoklad i i stället för mörk, då det kan bli lite väl mastigt och beskt, och skippat romen då barnen ska få smaka.
  Är liksom fler andra grymt impad över att du hinner uppdatera flera ggr dagligen och hinna med allt annat.
  Vi har så lika smak när det gäller, kläder, mat inredning etc, att det är ”löjligt”,(positivt menat!) 🙂 fast otroligt kul såklart!
  Skaka av dig detta och njuuut av att det är fredag och snart helg!

  Kramar Anna

  P.S Va kul att du gästspelar på Smultrongården, Om vi har vägarna förbi Närke-trakten får det banne mig bli ett besök där 🙂 D.s

 72. Hej!
  Jag håller med föregående talare 🙂
  Omöjligt att du ska hinna svara på allt och alla.
  Ha en bra dag och kväll

 73. Otroligt att någon går in och tycker till på det viset på en blogg. Har folk inget liv?! Nä, lägg inte energi på sådana människor!

 74. Victoria, lägg din energi på att baka denna supergoda rabarberpajen istället så blir du mycket gladare lovar jag dig 🙂

  500 g rabarber
  70 g pecannötter
  100 g rumsvarmt smör
  2 dl vetemjöl
  1 tsk bakpulver
  1,8dl ljust muscovadoråsocker
  1 krm salt
  1 msk majsstärkelse (Maizena)
  florsocker att pudra över
  vispad grädde till servering
  Gör så här

  1.Sätt ugnen på 200°C.
  2.Hacka pekannötterna grovt. Lägg rumsvarmt smör, mjöl, bakpulver, 1 dl muscovadoråsocker, pekannötter och salt i en bunke. Blanda med händerna ihop till en sammansatt och smidig deg.
  3.Skär rabarbern i 2 cm stora bitar. Fördela rabarbern i en pajform (ca 24 cm diameter). Strö över 3/4 dl muscovadoråsocker och majsstärkelse och blanda runt.
  4.Fördela degen över rabarbern i oregel bundna bitar. Grädda mitt i ugnen ca 25 minuter.
  5.Ta ut och låt svalna något. Pudra över florsocker. Servera pajen ljummen eller kall med lättvispad grädde.

 75. Keep up the goood work kära bloggvän!
  Vi vet ju hur dessa energitjuvar fungerar vid detta laget…
  Sug åt dig alla positiva kommentarer du får, och tänk på hur många som läser din blogg varje dag. Men jag vet, att EN enda ”ond” kommentar biter i själen konstigt nog…
  Du gör ett enormt jobb med din fina blogg, och jag vet att många följer dig som riktig vän, för det känns som man känner dig nu när man får följa dig, din familj, alla dina goda recept och ALLT du delar med dig av!
  Så, ville bara ge ett litat tröstande ord…;)
  Kramelikram

 76. Hejsan!! Åh, vad tråkigt med ett sådant mejl, men jag tycker som ala andra här inne, din blogg är bäst!! Brukar faktiskt tänka på hur mycket tid du måste lägga ner på bloggen och det beundrar jag verkligen. Självklart kan du inte svara på allt och alla. Hoppas humöret är bättre nu efter alla positiva kommentarer. Du är BÄST.
  Kraam på dej♥/ Anette L

 77. Hej!
  Följer din blogg dagligen och tycker att jag får en energi kick varje gång jag läser.Du verkar vara sådan sprudlande glad och fin människa med många fina vänner runt dig:)
  Kände nu att jag måste bli meddlem,så att jag kan skriva och försöka uppmuntra dig. Kram

 78. Hoppas verkligen att du inte tar åt dig av det för vi är väldigt många som uppskattar allt du gör. Och det är väl en självklarhet att man inte kan begära svar från alla dessa inlägg du får. Din blogg är den bästa, ingen tvekan och du ger mer än du behöver. Tusen kramar. Hoppas du kan glömma och få en toppen helg.

 79. Victoria, du skulle bara veta hur mycket jag gillar din blogg! Senast igår gjorde jag din polkagris paj och den var ju verkligen hur god som helst 🙂 Jag tycker att din blogg ger mig en extra guldkant på tillvaron, för det känns verkligen lyxigt att klicka sig in här 🙂 stor kram!

 80. Du ger oss en stor bit av ditt liv, den som begär mer kan inte ha något eget liv. Att du hinner med det du gör fattar jag inte.
  Nu ska du mysa till och må gott it’s Fredags myyyyys tajm. Såg att lilla oliven fyllt år gratta den lilla sessan i efterskott. Kram

 81. Men du! Skit i det, du ger oss massor. Din blogg är min absoluta favoritblogg, just för att du delar med dig av massor av goda recept på både mat och bakverk! Fin fina bilder som ger inspiration, och så en inblick i det vanliga vardagliga livet med barn, familj och inredning. Vad mer kan man begära!! Kram

 82. Hej Victoria! Vad tråkigt att någon skrivit så till dej. Jag tycker att du svarar mycket oftare än många andra, vars bloggar jag läser.
  Hoppas du glömmer den ”tråkmånsen” snabbt!
  Kram och trevlig helg!

 83. Det var det dummaste jag har hört!!
  Du har en av dom bästa bloggar som finns!
  Skaka av dig detta snabbt för sådan personer är inget att bry sig om.

  kram

 84. Men fattar inte..personen hade ju fått svar av en annan läsare..Skulle du svara på det iaf???..Låter märkligt att du ska svara när man redan fått ett svar. Energislukare finns det överallt och tänk TEFLON! Det bör bara rinna av dig! Du måste få massor av mail som ger och inte låta dig en läsare ta så mkt energi!
  Ha en trevlig helg och njut med din fam! Kramkram

 85. Äsch, strunta i den surpuppan! Sådana kan man vara utan!

  Ta inte åt dig, bara strunta i sådana korkade människor som inte har bättre saker för sig än att sprida dålig energi.

  Pepp-kram!

 86. Fy så trist! Vad ledsen jag blir! 🙁
  Att kritik ska sätta sej så under skinnet. 🙁 Jag säger som alla andra här, vi älskar din blogg å försök tänka på alla vi som kommenterar positivt i stället å njuta av det! <3

 87. Du ger tok mkt, tittar in på din blogg i stort sätt varje dag & blir inspirerad. Har själv har en nyfödd, så är imponerad av hur mkt du hinner med. Ha en underbar fredag nu & glöm det mailet. Kram

 88. Bry dig inte om det, tänk istället på alla som tycker att det du gör är alldeles fantastiskt! Styrkekram från Landskrona

 89. Finns idioter överallt och man kan inte lyssna på alla. Tycker du är fantastisk som uppdaterar så ofta som du gör. Att du dessutom delar med dig av fina bilder från hem och familj är jättekul. Fortsätt som du gör och ignorera de som kommer med dumma kommentarer. I grund och botten tror jag att det handlar om ren och skär avundsjuka. Ha´re bra!

 90. Ja herregud, det finns så många människor där ute som inte har något annat för sig än att klaga. Har faktiskt tänkt på att du lägger ner extremt mkt tid oavsett helg, semester eller annat. All cred till dig du är fantastisk som gör det. Gick in för att kolla en annan grej (såg att det var en otäck olycka på Gustavsvik i dag..) och ville bara kolla att allt verkade ok med er. Skumt egentligen jag går in och läser om dit/ert liv varje dag och du vet inte ens vem jag är…. Men som sagt, jag uppskattar att du ger så otroligt mkt av ert liv till oss. Bry dig inte om de som inte gör det!
  Hoppas ni får en trevlig, mysig, solig och alldeles alldeles underbar helg med familjen!
  Kram

 91. Tror knappt mina ögon och öron, när jag läser detta!!!??? Jag har istället många gånger undrar HUUR du hinner med allt!!?? Bry dig inte! Människan måste förstå att detta inte är en privat chat! Självklart är det alltid lika kul att få svar på en fråga, men du svarar om och när du hinner. Och som du säger, det går alldeles utmärkt att maila dig! Keep up the good work!!

  Önskar dig och familjen en god fredag, trots lättstötta människor 😉

 92. Jag hoppas att du redan skakat av dig den där tråkiga, energisugande kommentaren ifrån EN person. För Vickan, helt ärligt… du bjuder på MASSOR av roligheter… tips, glädje, härliga bilder etc… via din blogg. JAG är däremot skitkass på att kommentera och visa min uppskattning men sånt kan man ju alltid (försöka) bli bättre på 😉 – Just nu skyller jag allt på Elvira, haha.

  Kram & trevlig fredag på dig!

 93. En människa som kanske inte har så mycket att göra om dagarna som förväntar sig svar som på en chatt, eller? Besöksstatistiken säger en hel del Viktoria å som du själv säger du har ju en familj oxå 😉 Låt inte dessa människor vara energitjuvar. Lägg din energi på att fortsätta med din kanonbraiga blogg!!! Kram från mig

 94. Tittade in på din blogg av en slump och la genast till den i mina favoriter. Den är helt i min smak och jag blev inspirerad med en gång. Tråkigt att höra att folk klagar! Tänk positivt och se framåt istället!

 95. Är säker på att vi är fler som tycker du gör ett toppenjobb än inte ! Jag tycker iaf det och kollar dagligen din blogg. Förstår dock att man blir ledsen när sådant händer, men skaka av dig det och lyssna mer på oss som gillar det du gör ! Kram

 96. Håller absolut inte med. Hälsa henna att hon inte är välkommen att läsa din blogg. Du är toppen!!!!!!!!!

 97. Har aldrig kommenterat förut men jag är en trogen läsare av din blogg varje dag och jag tycker att du ger otroligt mycket av dig och din familj! Din blogg är på min måste-lista att läsa varje dag och den är toppen! Hoppas vi ses på Mallis, vi åker den 26:e och ska på Cala Bona 🙂

 98. Känns onödigt att kommentera, sandlådenivå liksom… Hur gick det förresten senast nån tråkmänniska kommenterade din blogg och att du var mammaledig? Du fick bloggstopp då?

 99. Bry dig inte om det där!! Jag läser din blogg just för att du är så personlig och otroligt inspirerande och jag imponeras av att du hinner med att uppdatera så ofta som du gör!
  Så fortsätt blogga, det är din blogg och du bestämmer vad du gör och inte. 🙂

 100. Va smasynt! Hon fick ju svaret hon sokte. Hur o fran vem ar val irrelevant. Jag laser din blogg flera ganger om dan hemma i USA, o tycker den ar jattebra. Du delar med dig av recept, shopping, inredning osv. Dina tips inspirerar mig enormt, vill bygga ett modernt VITT svenskt hus har mitt bland alla klumpiga amerikanska hus:). Skaka av dig hennes dumma kommentar o klappa dig pa ryggen for oss alla andra som tokgillar din blogg o det du delar med dig. Kram!

 101. Ja, du vet vad jag tycker. Att man orkar.

  Du vet att jag är beroende av denna blogg och många med dig, men jag förstår att det kan vara svårt att skaka av sig.

  Men du får tänka på alla oss som gillar dig 🙂

  Jag bjuder på din mat hela tiden och alla tycker den är såå god. Just nu är jag helt insnöad på bjudbröd, sååå himla gott!!

  Här får du många Bamsekramar

  Ha en skön helg!!

 102. FORTSÄTT BLOGGA!!!! Jag älskar dina inlägg. Bloggfamiljen är den första sida jag kollar när jag startar datorn. Du ger så mycket inspiration!!!

 103. Men herre gud hur orkar vissa människor överhuvudtaget med sej själva? Kan man inte vara glad att man ändå fick ett svar?! Bry dej inte om såna där surpuppor. Du har en fanstastisk blogg!!!!! Kram och ha en fortsatt fin sommar 🙂

 104. Du bjuder på dig själv lååångt mer än vad man förväntas av dig!! Självklart är det underbart att du uppdaterar hela tiden, men du har din familj att tänka på också! Jag har pausat i bloggandet flera gånger, för att jag vill prioritera min familj. Det är ändå viktigast!
  Ditt jobb är inte att göra henne till lags!! Det har varken du eller någon annan bloggare betalt för.. Det är familjen som får betala i så fall. eller hur!?
  Sköt om dig och din fina familj!! Jag älskar din blogg och uppskattar att du GER SÅ MYCKET!!!
  Stor Kram Mia

 105. Du ger mig massor varje gång som jag kikar in på din blogg, vilket oftast är varje dag. Man blir så glad och inspirerad! Fortsätt att bjuda på dig själv och ditt liv för vi är många som uppskattar det. För dom som inte gör det så är det ju valfritt att låta bli att besöka dig. Stor kram och trevlig helg.

 106. Tänk vad mycket du ger oss, jag däremot som läser din blogg dagligen, jag ger dig ingenting. Jag älskar att läsa din blogg, du ger så mycket inspiration så du anar inte.. Jag diggar dig och din blogg. Kram Emelie.

 107. Jag tycker du är helt fantastisk som orkar lägga ner så mkt tid på din blogg trots ny bebis och allt vad det innebär.

  Stort tack till dig för all inspiration du ger mig som ”läsare” 🙂

 108. Mig ger du iallafall massor av inspiration! Konsulterar alltid din blogg när jag behöver nya uppslag till nåt smarrigt. Eller när jag återkommer till sånt som har blivit favoriter….:)
  Hoppas att du och resten av familjen får en fin helg!
  //Ylva

 109. Du ger mer än du anar. Älskar att läsa din blogg, dina mattips, läsa om din familj och allt du skriver om.
  Tänk att en enda person kan påverka så mycket. Va bra att jag gillar dig… då har jag och den andra personen redan tagit ut varandra och tillsammans med alla andra positiva kommentarer på detta inlägg är du som ny igen 🙂
  Vi gillar dig!

  Kram

 110. Åh, söta, fina Victoria, vad tråkigt att du att du får sådana mejl. Min första impuls är att skriva och försvara dig och säga att hon är en idiot, men så går jag tillbaka till mig själv och hur jag har känt ibland för att försöka förstå mejlskrivaren.
  Jag har tidigare följt andra bloggare där jag alltid har varit ”artig” och kommenterat varje gång och vissa kommentarer får alltid svar men mina fick det aldrig. Till slut blev jag väldigt ledsen och valde att sluta följa de bloggarna trots att jag gillade innehållet.

  Nu har jag ingen aning om ifall det var en liknande situation, men för mig är en bra blogg en blogg där det är interaktion och där man inte bara får flera blogginlägg serverade per dag – hellre läser jag färre blogginlägg och får kommunikation med läsaren. Förstår du hur jag menar?
  Jag försöker bara förstå människan som har skickat mejlet och hur hon kände. Men man kan ju också göra som jag har gjort – att välja att sluta läsa bloggen istället för att skriva sura mejl till någon som lägger ner sin själ på sin blogg.

  Jag gillar din blogg väldigt, väldigt mycket och om jag bara tålde mjölk, gluten och ägg så skulle jag laga din mat hela tiden.

  Stor pepp-kram!
  Karin

 111. Hej finaste du! SKIT i den där surpuppan och sug in alla positiva ord från alla oss som gillar din blogg massor. Har firat min födelsedag idag och kokat ihop TGIF-glazen och till dessert Nutella-samifredon till allas stora glädje kan jag säga.
  Har fått så mycket tips ang mat och fina kläder och läser din blogg varje dag.
  Du är toppen!
  Kram och god natt, Ulrika

 112. Jösses, du behöver inte såna läsare!! Du gör ett fantastiskt jobb med din blogg, jag kikar in nästan varje dag och njuter av alla godsaker du lägger upp! Säger som föregående; SKIT I HENNE! Hoppas hon läser alla våra inlägg här nu!!
  Kram Lisa

 113. Vackraste Victoria! Jag kollar in din blogg sen väldigt länge men har aldrig kommenterat(tyvärr) för jag har blivit på ren svenska förbannad när jag sett att ”folk” har gett sig på dig! Du skriver så bra, härliga bilder, och recept som är mums.Nu är jag tvungen att kommentera och skulle vilja få ett ”snack” med den där människan…eller..inte människa..utan avskrädet! Du gör ett KANON jobb för oss som gillar att laga mat+ att du bjuder på dig och din familj. TACK för att DU förgyller min dag!

 114. halloj Victoria. Skaka av dig mailet. Bara för att en skriver något sådan. Du har en toppen blogg och med tanka på alla inlägg nu, så sträck på dig.

  Ha nu en fortsatt skön sommar ..

 115. Ja herregud, vilka knäppskallar det finns. Jag hinner ju inte ens läsa alla inlägg i din blogg nu under sommaren och har funderat hur i hela friden du hinner blogga så mycket. Hur kan man tro att inte ska göra annat än sitta och svara på frågor. Idiotiskt.
  Tack för att du finns. Din blogg är fantastisk. Tänk inte på de dumskallar som finns!
  KRAMAR i MASSOR

 116. Åh, vad tråkigt med folk som bara klagar 🙁 Jag väntar med spänning på varje nytt inlägg, men jag kräver ingenting. Jag är bara otroligt tacksam för att få ta del av dina fantastiska recept. Din blogg är bäst så strunta i negativa kommentarer och fortsätt i samma positiva anda. Det ska ju vara roligt att blogga =) Kram!

 117. Din blogg är helt underbar och jag uppskattar den mycket. Jag tycker du gör ett superjobb och är imponerad av att du hinner med allt.

  Hoppas du och din fina familj njuter av helgen!

 118. Trist med sånna kommentarer 🙁
  Men jag håller inte alls med henne, gillar din blogg och kommer att fortsätta läsa den 🙂

  Ha en fortsatt trevlig sommar (för lite mer sommar hoppas jag det blir) 🙂

  KRAM!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..