Köpedesserten…

Lovade ju att tipsa om den goda desserten vi testade förra helgen. Det var dessa:

str1

str2

De ser kanske inte så märkvärdiga ut men de var sååååå goda!!!! Som en blandning mellan pannacotta och glass. Ska ställas fram ca 30 min innan servering men vi orkade inte vänta så länge utan åt dem ganska kalla men det var helt underbart ljuvligt!!!

Så nu ska jag åka i väg och bunkra såna här till i kväll då vi får finbesök 🙂

Hittade mina på Ica Maxi, Örebro. I frys/glassdisken. Fanns i tre olika smaker. tror de kostade ca 38 kr för två. Inte okbilligt, men skålarna är i riktigt glas och kan sparas och användas som ljuslyktor, dessert- eller dricksglas!

 1. Mums mums säger jag bara vi provade dessa desserter för ett tag sen men med choklad.
  Skaldjur älskar jag också du inspirerar till massa godsaker. Har gjort dina plocktallrikar mina gäster blir så impade. Läste idag att en 5-åring drunknat på badet hos er så hemskt. Din huvkläning var jättefin ska spana den när jag åker till stan nästa gång. Kram Kristina

 2. Hej Victoria!
  Har semester och har därför inte kunnat läsa din blogg varje dag, men när jag gör det så är det den första sidan jag öppnar för att se vad du har skrivit.
  Har sagt det tidigare men säger det igen, jag älskar din blogg, den är den bästa att läsa av alla bloggar som finns, och jag tror att många håller med mig.
  Blev så ledsen å dina vägnar när jag läste det inlägget om en som var besviken för att du inte svarade henne.
  Men herregud, har människan inget eget liv, utan måste hacka på en helt underbar människa som dig.
  Nu känner inte jag dig personligen, men tycker att jag gör det ändå för du delar med dig så mycket av ditt liv på din blogg.
  Låt inte denna personen förstöra för dig, utan blogga som du har gjort tidigare, du har dock din familj att tänka på och den kommer i första hand.
  Vill med denna kommentar önska dig en fortsatt underbar dag tillsammans med din fina familj.
  Kram

 3. Jag är en flitigt återkommande läsare. Du inspirerar mig mycket !! Denna desserten MÅSTE jag bara testa. Vill bara säga tusen tack för allt det du delar med dig av, familjelivet, all god mat, fina uppläggningsbilder och mycket mer !
  Hälsningar Lotta.

 4. Hej. Jennie heter ja:) läser din blogg dagligen. Har en son som är 8 månader så tycker de e roligt att läsa och följa dit trevliga liv! Och har aldrig kommenterat men såg ditt förr förra så fick ta mig i kragen. Är så jobbigt att behöva logga in på sidan. Och i bland går det inte då en reklam kommer i vägen. Men idag snodde ja gubbens tel;) så nu vet du att de finns en till läsare:) ha det super. Kramar fån Kungsbacka

 5. Heej! Va ledsen jag blev när jag läste inlägget nedan. Stämmer verkligen INTE! kännde att jag va tvungen att bli medlem så jag fick kommenterat! Din blogg är så mysig att titta in i! Jätte fina bilder, recept som jag använder mig mkt av. Våra döttrar & söner är jämngamla och vi har samma inredningssmak, Jätte rolig blogg! Tion tummar upp! 🙂
  Kram till dig!

 6. Victoria!

  När du skriver att du håller på att gå ner i vikt så blir jag förvånad. Du är ju jättefin!
  Fast det där känner man ju själv, känns det inte bra så gör det inte.
  Vad väger du förresten?

  1. Tack vad gulligt 🙂 men jag väger mer än jag brukar eftersom jag nyss varit gravid. Vill gärna tillbaka till före-vikt om möjligt, men det blir när det blir. Hetsar inte med nån viktminskning direkt. Siffrorna behåller jag dock för mig själv 😉
   Kram

 7. Bara smakat hans chokladiga desserter och de är ju supersmarriga. Får nog testa dessa också. Tror att de finns på de flesta större ICA-butiker.

 8. Jamen visst är dom gooooda!!!
  Nu är det säkert två år sedan jag åt en sån där, men jag minns fortfarande hur gott det smakade, hahaaha

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..