– 0,2 kg

Tack för att ni påminner mig om vilken dag det är, dagarna flyter i hop lite så här i semestertider, hehe. Men det är ju MÅNDAG och det betyder veckans invägning. Är ni några kvar som håller i??!! Ge inte upp nu 😉 Inte hela världen om det går lite upp och ner, huvudsaken det på det stora hela går neråt, att man äter GOD mat och MÅR BRA.

Det dryga kilot jag lyckades gå upp förra veckan är borta igen, puh! Och lite till dessutom. Status just nu:

Hittills: -3,7 kg
Kvar: 1,3 kg

helsmor1
helsmor1
helsmor1
helsmor1
helsmor1
helsmor1
helsmor1
smor200

Hur gick det för er??! 🙂

 1. Hej! Duktigt jobbat! själv har jag skärpt till mig från idag igen, hade gått upp nu under semestern 1.8, så nu ska jag neråt igen, har ätit bra hela dagen nu så nu är jag på spåret igen. kram

 2. här stod vågen helt stilla tyvärr.. men kom också igång med löpningen igen efter semestern så nu hoppas jag det ska rasa av mig lite 🙂

 3. Hej hej, du inspirerade mig att hårdsatsa och eftersom jag inte väger mig alls så körde jag måttbandet istället. Har inte riktigt kört din version rakt igenom men men, inspirerad av dig har jag nu tappat 18 cm i midjan 🙂

  Kram kram

 4. Vi är fortfarande på Gotland och jag ha ingen våg här, vi äter gott och dricker gott. Men jag ger mig inte, springer min mil varannan dag 🙂 kram

 5. Heja dig!
  Fick en lite i maj månad, gick tacksamt ner mina kg ganska snabbt. Men känns som kroppen har möbler om sig lite. =) Så för min del är det mer att ställa allt i ordning. 😉
  Kram

 6. Oj så bra!! Grattis till nedgång 🙂
  Här har det stått still sedan förra veckan, men det känns helt ok för vi förlängde vår semester med en vecka. Och då kunde jag liksom inte låta bli att unna mig lite mer av det goda sockret( uff, uff…). Men från och med idag så är det slut på det så nästa vecka är det resultat som gäller 🙂 Har gått ner 3,1 totalt sedan vi började. Som bäst var jag ner 4,5 men så var det ju det med semestern 😉 Nu finns det inga fler sådana ursäkter. Känner mig jättepeppad och hoppas att det kommer massa inspiration här i bloggen. Det var ju bara tack vare dig jag fick motivationen att sätta igång. Så tack snälla! Kram

 7. vad duktig du är :). här har det varit lite upp och lite ner under semestern men nu är det rutiner som gäller igen och i går stod vågen på -0,4 sedan förra veckan så det var jag väldigt nöjd med. dock är det + 1 kg sedan invägningen när semestern började. sammanlagt är det ner 2 kg sedan det hela började så nu hoppas jag kunna tappa lika mycket till innan slutet av september när det bär av till turkiet och side för lite badsemester.
  tack för tipset om odd molly kampanjen – tyvärr var allt redan slut men gulligt av dig ändå att meddela oss. ha den bra dag. kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..