Passfodral

Sitter och surfar efter pass-fodral. Tänkte det kunde vara lite kul att ha, och praktiskt!!? Inte bara skyddar de passen men man kan enkelt se vems som är vems och slipper stå där framme vid incheckningen och hysteriskt bläddra i dem..

Är inte så lite sugen på att klicka hem dessa från Mulberry till Micke och mig, men de är kanske liiite i dyraste laget? Fast å andra sidan håller de väl livet ut.. Klassiska och snygga!!

pass1

pass2

Till barnen hittade jag några söta hos Systerlycklig. Tänkte först en blå apa till Sebbe och en rosa till Olivia, men sen nån vecka tillbaka gillar hon INTE rosa och ville hellre ha en blå apa. Så då får hon såklart det. Men då får Sebastian nog ett flyplan så färgmatchar de men skiljer sig ändå.

pass5

pass3

Ska kika runt lite till innan jag bestämmer mig. Nån som vet nån mer sida med söta passfodral??

 1. Gud vad fina, visste inte ens att det fanns sånna. Kanske något man borde skaffa sig 🙂 Tycker helt klart du ska välja dom du hittat! Så söta till barnen. Kram till er.

  1. Det visste knappt jag heller fram till nyligen 🙂 Men det verkar ju väldigt praktiskt, det är alltid krångligt att leta reda på vems pass som är vems, bläddra fram sidan med passfotot och nötta och stötta blir de lätt. Kram

 2. Vet inte om de har en hemsida men butikerna Accesorize (osäker på stavningen) har en hel del sådana fodral i sina butiker…Kanske finns det en i Örebro. Alt kan jag köpa de till dig i Göteborg och skicka om du hittar ngt du vill ha….

  1. Vad gulligt av dig. Vi har ingen i Örebro, men nu har jag redan hunnit klicka hem till hela familjen 🙂 Blir de inge bra i verkligheten så ska jag spana in Accesorize!
   kram

 3. Åter i verkligheten. har inte kommenterat något av dina inlägg sista veckorna då jag haft semester men har uppdaterat mig om vad du pysslat med lite nu och då :)- måste ju ha lite recept ibland ;). Vet att du fick mycket skit häromdagen gällande att du inte svara så snabbt och där håller jag absolut inte med. Tycker du svarar mycket snabbare än man tror hela tiden – du sitter ju inte vid datorn 24 timmar om dygnet. Jag älskar din blogg och min familj älskar dina recept. Ha en bra dag. kram

 4. Jättefina passfodral 🙂

  Ingen vägning idag? Efter en vecka med LCHF har jag gått ner 2 kilo och startade morgonen med en löprunda så det känns som en perfekt start på veckan. Maken har gått ned 1,5 kg efter en vecka. När åker ni till Mallorca? Vi åker nämligen dit nästa vecka 🙂
  Kram till dig!

  1. Vad kul, grattis!!! Joddå klart det blir invägning, tack för påminnelsen! Håller inte riktigt reda på dagarna så här i semestertider 😉 Ha det så underbart på mallis, vi åker inte riktigt än men snart är det vår tur oxå. Längtar!!!
   kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..