JOOLZ

Får väldigt mycket frågor om vår JOOLZ barnvagn och jag förstår att ni är nyfikna på den! Så därför tillägnar jag den ett litet eget inlägg.

 

Snyggaste vrålåket i stan :)

Vi är supernöjda med vår vagn, så jag kan varmt rekomendera den på alla sätt och vis! Hela familjen älskar den. Micke kör nästan uteslutande med denna (vi har en gammal Emmaljunga Citycross oxå) och Sebbe har älskat den från första stund. Tror det är för att liggvagnen är ganska liten så det blir ganska trångt och ombonat i den, på ett bra sätt alltså 🙂

I början var detta det enda ställe han ville sova på så då använde vi den som säng också. Enkelt att haka av liggdelen och ha som en liten extrasäng att bära runt. Super när man är borta på besök och inte vill släpa in en skitig vagn eller när man är ute och reser och alltid har en säng med sig.

Handtaget är justerbart och passar så väl korta som långa och allt däremellan 🙂

Det bästa med vagnen tycker jag är att den är så smidig att köra! Man kan i princip styra den med lillfingret och svänga runt på en femöring. (Det kan man ju inte riiiktigt med en gammal hederlig Emmaljunga 😉 ) Perfekt när man strosar i affärer och dyl.

Om det är något jag skulle önska så är det en större varukorg (den är ganska liten och går inte direkt att lassa full av shoppingkassar och matvarupåsar 😉 ) och att sufletten är lite kort. Men man kan köpa till en shoppingkasse och ett solskydd som förlänger sufletten och skyddar mot solen. Så det är ju enkelt fixat 🙂

pase

uv

Sist men inte minst så är den ju grymt SNYGG och vi får många komplimanger för den 😉

Finns en massa tillbehör att köpa till och just nu på inköpslistan står en åkpåse inför hösten och en lattehållare (!!) inför alla långa höstpromenader jag & Sebbelutten ska ta medan Olivia är på förskolan 🙂 !

Har ni några frågor så är det bara att fråga på i kommentarerna! Och har ni en själva får ni gärna tycka till och dela med er!!

(Sittdelen har vi inte bytt till än så den får jag recensera lite längre fram)

 1. Själv har jag en Bugaboo Frog – ursprungsvagnen när det handlar om den här typen av modell 🙂 Och den är ju helt fantastisk som vagn; smidig, lättkörd och funktionell för oss som behöver en mindre vagn. Vi bodde inne i Sthlms innerstad när vårt första barn föddes, 2005, och då var den här vagnsmodellen helt perfekt. Älskar den fortfarande när lillasyster åker runt i den. Förstår att du gillar Joolzen, som ju ser ut och fungerar på samma sätt som Buggan.

 2. ja, shit… den varukorgen var inte stor (och jag som tycker att vår varukorg på buggan är liten och då är den typ dubbla storleken iaf). sjukt bra att man kan köpa till en ”shoppingkasse” däremot. hmm.. måste undersöka detta närmare… skulle behöva något sådant till vår vagn också. för njae, det är inte skitlätt att bära hem matkassar samtidigt som man ska försöka få med sig vagn och bebis också 😉

  1. Tror att det är Barcelona fåtöljer, de finns lite här & var. Om du googlar hiittar du ett ställe nära dig. Instämmer att de är mkt snygga…:) 🙂

   Vickan, tack för en inspirerande blogg! Keep up the good work 🙂 🙂
   Kram kram!

 3. Hej! Vagnen ser superfin ut. Om det nån gång blir en bebis till här så ska jag verkligen kolla in en sån där vagn. Trevlig kväll// Pernilla

 4. Vanliga nätkassar som man kan hänga på kan man köpa i alla barnvagnsbutiker. Tänk bara på att inte lassa på vagnen fööör mycket då de bara är gjorda för ett visst antal kilo inklusive barn. 😉 Åh, nu känner jag mig skadad men har men en gång jobbat med barnvagnar så har man. ^^
  Vagnen är jättefin och verkar smidig. Riktigt så smidiga var de inte när jag fick min första för 11 år sedan. 🙂

  1. Buggabo är oxå fina men jag ogillar deras liggkorg som är såååå långt ner?! Alla som är över 150 cm får böja sig ner för att nå/pyssla med bebisen. Annars är det ju samma typ av vagn liksom.

 5. Även jag tycker att Buggan är snyggare – om man nu ska prata utseende. Funktionerna är de samma, men Joolzen ser lite plastigare ut i mina ögon. Fast det är ju en smakfråga.;-) 🙂

  Jag minns när Buggan kom till Sverige, jäklar vilken debatt det var om hur vagnen såg ut. Nu finns det massor av kopior.

  Härligt att det finns så mycket olika vagnar att välja mellan i alla fall. Alla har ju olika behov.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..