Tur ingen såg mig…. ;-)

Jag veeeet, det går så där med lchf 😉 Det blir bättring i höst jag lovar. Då blir det även mer lagad mat och recept! Och dessutom ska jag röra på mig. Och dra med er på detsamma 😉 Mer om det senare! Nu suger vi det sista ur den här sommaren tycker jag och unnar oss en glass extra i de sista solstrålarna innan det är dags att hoppa i strumpor och stövlar, långbyxor och tjocka koftor.

Kvällens middag. Rostat bröd med majjo, räkor, romsås och en klyfta citron. Så enkelt så gott.

Kvällens middag. Rostat bröd med majjo, räkor, romsås och en klyfta citron. Så enkelt så gott.

Men det här med alla (goda) kolhydrater straffar sig. I kväll har jag varit sååååååå sugen på något sött!! Satt och längtade efter en smågodispåse!!! Och det är det inte ofta jag är sugen på faktiskt!! Så vet ni vad jag gjorde när kidsen somnat och Micke åkt i väg till en kompis? Jo jag tog fram en TIPTOP (glass) ur frysen, satte mig på golvet, öppnade den, gröpte ur BOLLEN I MITTEN och åt upp!!!  Blir nästan rädd för mig själv 🙂 I morgon blir det ägg och bacon… Måste bli av med sötsuget.

(Men förövrigt måste det vara den godaste chokladen som finns, den där bollen som är i mitten på tiptop! Varför säljs den inte i chokladkaka???!!! Kanske lika bra, för folkhälsans skull.. 😉 )

 1. Hej Victoria! Guuuud så god den där mackan såg ut! 🙂 Älskar din blogg! Jag följer den dagligen och tar gärna efter och provar dina recept och tips! Såg här om dagen att min kusin Micke var hos er på besök och hans tjej Linda 🙂 Väldigt roligt, men samtidigt lite chockad att se dom på min favoritblogg 😉 Kram Maria

   1. Hahaa, jag äter allting fram till den där ”bollen” resten slänger jag min gubben min tycker jag är tokig nu när han kommit på mitt fusk :p

 2. Underbart! Jag håller med, jag älskar den chokladen, äter inte mkt glass, men gärna tiptop pga chokladen!

 3. JAAA, den ”bollen” är sååå god!!! Är ingen storätare av vare síg glass eller godis, men nu blev jag ju supersugen på just bollen!!! 🙂
  Kram på dig

 4. Haha Victoria jag gillar din blogg så mycket 🙂 det är underbart att du är så öppen med hur det går med lchf, det behöver ju verkligen inte vara svart eller vitt som så många vill framställa det som. Huvudsaken är ju att man mår bra och är lycklig, dock mår nog alla människor bra av att dra ner på sötsaker och dylikt(tyvärr). Kram

 5. Hej! Jag läser din blogg nästan varje dag så bra och rolig 😉 Du tar så fina bilder! Jag har en Nikon D80 och tränar förfullt med den, har du några bra tips? Om inställningar ljus å så? Kram och tack för en inspirerande blogg

 6. Hihi, du är väl rolig!
  Skönt att höra att det finns andra so ”svullar” lite ibland. Igår föll jag för frestelsen och åkte till affären 21.30 för att köpa chips. Det blev ett rör Pringles och en påse jordnötsringar och 1,5 liter cola!!!
  Det var det godaste jag har ätit på länge, men det blir ju åt h*vete med det lite sundare tänktet 😉
  Jaja, det är ju en ny dag idag och i lunchlådan ligger stekt ägg, bacom och några kokta blomkålsbuketter.
  Trevlig helg på er!

 7. Haha! Så roligt! Visst är den där bollen i TIPTOP bland bästa som finns när det kommer till sötsaker. Jag skulle gärna vilja ha en hel glass av den! 🙂
  Och det där med träningen är ingen dum idé. Jag har nyligen kommit igång själv efter ett långt uppehåll och känslan är underbar! Det är så skönt att röra på sig, men visst krävs det prioritering. Inte alltid lätta att få tid till det men man måste helt enkelt pusha sig själv 😉
  Förresten, den där mackan ser jättegod ut. Mums!

 8. Nästa gång du får norska matvaror hem, måste du beställa Mills ekte Majones, den bästa färdigmajjon ever! 🙂 Har den på allt, nästan iaf 😉

 9. Jag bloggade om den glassen förra veckan. Min favvo som liten MEN har inte ätit den sen den kom tillbaks förrän förra veckan. Tyckte både glassen och kulan va mindre?! Jag har ett recept på den nougaten. Intresserad? (med risk för att gå upp i vikt 😉 )
  Kram Sara

  1. Klart jag är intresserad!!! men vågar inte hoppas på för mkt 😉 har testat otalaiga recept och chokladkakor i mina dar efter tips och inget kommer i närheten av the real one! Men jag vill gääärna ha ditt recept och testa! 😀

 10. Hej!
  Ja den glassen (bollen) är god. Själv saknar jag en annan glassfavorit, Sandwich Flöjer. Det var yoghurtglass med ljusa kexplattor. Den var ljuvlig.

  Själv fick jag diagnosen celiaki/glutenintolerans för snart en månad sedan så det är många favoriträtter m.m. som jag nu försöker hitta ersättare för. Att laga LCHF är väldigt bra!

  vh
  Mamma Monika

 11. Haha!! Galning!!!
  Men håller med!!! Åh älskar den där NOUGAT bollen (inte choklad!) Det är drför jag köper tiptop när jag köper glass! På samma sätt som att jag vill åt nougaten i Noggern 😉

  PS London bokat, 3580 per person för hotell o flyg (3 dagar!) Inget flådigt hotell men 5 min från oxford street, litet lågbudget hotell men det ska vara trevligt och ombonat och vi ska ju ändå bara shoppa 😉 😉 Hoppas vi ses då!!

  P&K!

 12. Brukar också hålla mig till LCHF, men nu på sommaren är det svårt när jag inte styr över maten helt eftersom jag bor en del hos mina föräldrar i ett sommareparadis och dels är det ju mycket fika på stranden, hos kompisar och hos mig själv när jag får besök i min nya lägenhet (20 min från sommarparadiset).
  Men jag säger som en av mina kompisar ”banta får vi göra när sommaren är över och vi börjat jobba igen”. Och det får nog bli så 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..