Myspys

Glada barn myser nerbäddade i soffan och förrätten är avklarad..

 

so1

so2

so3

Enkelt och gott! Avokado fylld med en röra på cremefraiche+majjo+chilisås toppat med en rejäl näve goda räkor. Yummi!

Enkelt och gott! Avokado fylld med en röra på cremefraiche+majjo+chilisås toppat med en rejäl näve goda räkor. Yummi!

Har gått en stund sen jag började skriva det här inlägget och nu sover barnen sött. Strax dags för nästa rätt men det fick bli nåt helt annat än planerat. Vi hade nämligen tänkt grilla men nu öööööser regnet ner!!?? Så det blev till att improvisera i hop något ur kylen och hoppas på bättre grillväder i morgon. Till maten får det bli hyrfilm. I klädd ny myspys oversize-tisha från Vero Moda. Är det myspysväder så är det!

myspys

 1. Ni har sååå söta barn 🙂 Finns inte syskonsvartsjuka? Det ser knappast ut så 😉 Mysig tisha!! Det är rätt skönt med myskläder i detta väder, eller på hösten överhuvudtaget. Trevlig kväll!!

  1. Tack 🙂 INTE ETT DUGG avundsjuka faktiskt!!! Olivia har inte sagt ett ont ord eller visat någon som helst avundsjuka sen han kom, tvärtom. Hon är såå fin med honom. Klappar, pussar, sjunger, viskar jag äääälskar dig sebastiaaaan i hans små öron och hjälper till med allt runt i kring. Sen är ju Sebastian världens gladaste bebis och skriker aldrig eller kräver konstant uppmärksamhet så hon behöver liksom inte konkurrera med honom om oss, kanske gör sitt.. Så kul att se dem i hop, och Sebbe skiner alltid upp som en sol så fort hon kommer i sikte ♥♥♥

 2. Åh dom är för söta era barn! Underbara bilder 🙂 Jag har en fråga som jag verkligen skulle önska ett svar på (om du kan förstås 😉 ). Jag hade tänkt göra din pecannötspaj till min sambos födelsedag och jag kom på den lilla idéen att göra den i små portionsformar (engångs i folie), tror du att det är möjligt? Reser den sig något under gräddningen så att jag inte häller i för mycket och den rinner över? Ser man på den när den är färdiggräddad? Tänkte att dom kanske inte behöver lika lång gräddningstid när dom är så små.. Tack på förhand 🙂 Och tack för en underbar blogg! Kramar

  1. Det går säkert men jag vet inte alls hur länge de ska vara inne etc. Risken är att det blir för mkt pajdeg och för lite fyllning i portionsformar över lag och det blir ganska torrt och trist.. Orginalreceptet blir grymt gott så om du inte absolut vill göra små så skulle jag rekomendera det i stället 😉
   kram

 3. Mysigt 🙂 Glöm inte att det är måndag idag, vägningen för mig gav +-0 denna vecka. -0,3 kg vid vägning i fredags men efter helgens kräftskiva med svullarpizza till följd visade vågen +0,3 kg idag så alltså slog de ut varandra och jag har fortfarande gått ner 2 kg efter 2 veckor med LCHF. Nu väntar dessutom Mallorca en vecka och då kommer det nog bli lite sisådär med LCHF-livet! Kram till dig!

 4. Godmorgon allesammans. Har en kompis som fyllt år, tänkte överraska med att baka en tårta till henne. Finns det någon variant LCHF-tårta eller dylikt man kan baka då hon lever efter detta koncept? Svar emmotages tacksamt….Ha en underbar dag.

 5. God morgon!

  Va stor han har blivit, er son. Verkligen jättehärliga bilder på era barn. Jag tycker det ser ut som ni alltid har det mysigt, du lägger ut så fina bilder.

  Ja, ni skulle till Mallis snart va? Här är det strålande sol och runt 30 grader (som vanligt i Aug) Underbart! 🙂

  Ha en riktigt bra dag!

 6. Vad han ser ut att trivas lill-Sebbe!! Jättemysig och snygg tröja, är barnsligt förtjust i stjärnor nämligen, verkar aldrig gå över… 😉
  Kram PIllan

 7. Vilka fantastiskt söta barn du har! Olivia är verkligen en liten kopia av dig! Jag väntar själv mitt första barn i oktober och är så nyfiken på vad det är för en liten person som bultar runt i min mage. Tusen tack för en underbar blogg! Vi gjorde tacopajen igår och den var underbar!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..