Lite gnäll och en sväng på stan

Börjar få in lite rutiner här ;-) Efter en heldag vid poolen (och nåt dopp i havet, ligger ett stenkast härifrån) så kilar alla upp till sig. Duschar, vilar lite inne i AC-svala rummet, piffar till sig och möts upp på vår balkong för en fördrink. Sen kilar vi i väg till huvudbyggnaden för kvällsbuffé, show och minidisco.

tors2

Om det är något som vi skulle vilja klaga på är det det här med rummen. Vi bokade denna resa för vaddå, ca 10 månader sedan? Och bad då om att få rum nära/brevid varandra alla 3 familjer. Hur svårt kan det vara att pussla i hop detta när man bokat i så god tid??! OM man ens försöker borde det väl gå att pussla lite? Nu fick ena familjen ett rum lääääängst till vänster, andra familjen näst längst bort till höger och vi ett rum ungefär i mitten. Nästan skrattretande dåligt.Värdelöst på kvällarna när alla barn sover och man vill sitta tillsammans vi vuxna på balkongen. Grrrr och morr, dåligt Ving!!!

I går kväll fick kidsen somna i sina vagnar. Vi gick nämligen in till stan och strosade runt i affärer och drack paraplydrinkar. (vi har alla bokat rumstypen ”happy baby” och då ingår en sulky med liggläge till rummet så den kör vi Olivia i, Sebbe åker JOOLZ. Dessutom finns på rummet en bumbostol, babysitter, babysäng, skötbord/badbalja, potta, barn matstol etc. Rekomenderas! Dessutom ligger dessa rum i markplan så man kan springa in och ut till poolområdet från sin balkong/uteplats och slipper in och krångla i trapphus/hiss och korridorer).

Grabbarna spanar in drinkmenyn i lugn och ro...
Sebbe tog en klassiker ;-) men mitt i drinken inträffar Mickes värsta mardröm. En snubbe kommer förbi och spelar dragspel!! Tror minspelet speglar ganska bra vad Micke tycker om dragspel.. Ha ha.

Olivia träffade på en gammal bekant 😉 (kika in HÄR)

tors7

tors8

3 amigos :)

Nä nu står frukostbuffë (känns som vi äter heeela tiden??! 🙂 ) och ett svalkande dopp i poolen på agendan. Ska bara jaga upp sjusovarna till familj här. Sebbe sover som en klubbad mini-säl om nätterna och Olivia likaså. Kanske måste flytta hit 😉

Happy fredag på er!!

 1. Vad duktig du är på att uppdatera bloggen även på semestern, kul ; )

  Ni verkar ha det helt underbart, inte ett dugg avundsjuk ; )

  Kram kram

 2. Hej Victoria!
  Håller helt och hållet med dig, hur svårt kan det vara att placera er i rummen sidan om varandra.
  När vi bokade kryssning till Oslo så hamnade vi på olika däck och ändå bokade vi resan tillsammans.
  Till råga på allt så fick dom som var 2 personer en jättestor hytt medans vi som var 3 personer fick en minimal hytt.
  Detta upptäcktes inte förrän på hemresan och hade vi vetat det tidigare så hade vi bytat.
  Ha en fortsatt skön semester.
  Kram

 3. Hej Victoria,
  Det är så kul att följa er på resan för vi älskar också att åka till Mallis med familjen.
  Hade också happy baby och det är verkligen super. Trist att de inte kunde fixa det med rummen, minus för Ving…Det är ju inte lite pengar en resa med familjen kostar…
  Ha en fortsatt underbar semester!!! Många kramar Marie

 4. Hej! Det ser ut som ni har det grymt mysigt på er resa. När vi reser med kompisar brukar vi ringa Ving och koppla ihop våra bokningsnummer. Då har vi fått sitta tillsammans på planet och fått rummen bredvid varandra. Har fungerat perfekt varje gång. Ha en fortsatt skön semester, kram

  1. Vi sa till samt mailade in allas bokningsnummer och alla gjorde samma sak men de verkar ha struntat i det… Inte hela världen men det krånglar ju till allt och känns trist att de inte ansträngt sig för fem öre. Som nån skrev så är det ju inte direkt gratis att resa..

   1. Ahh, men då förstår jag verkligen att ni blir besvikna på Ving. Som sagt, det krånglar ju till det lite och man betalar som sagt en hel del pengar. Ring och klaga när ni kommer hem… Tack för en fantastisk blogg!

 5. Vad härligt ni verkar ha det =) Dåligt av Ving när man i så god tid framför sina önskemål. Hoppas det hjälper om ni alla klagar lite…..kanske någon kompensation till nästa resa 😉

 6. Vad tråkigt att det blev så för er! Men gud vilka underbara bilder. Har varit där på samma hotell för ca 6 år sedan. Mycket vackert. 🙂 kram

 7. Måste bara säga att det är jätteroligt att du fortsätter blogga även under semestern, då slipper vi trogna läsare få abstinens 🙂
  Sen blir jag ju helt klart sugen på att åka iväg när man ser alla bilder, tur att jag har en vecka på Kreta att se fram emot snart. Ha en härlig semester!

 8. Hej!
  Har mejlat dig men inte fått svar. Jag har fortfarande inte fått mina Oatly värdecheckar som jag vann för några veckor sen.

  Mvh Sandra

 9. Riktigt dåligt att dom inte kunde fixa rummen bredvid varandra faktiskt. En väldigt enkel grej för hotellet, speciellt när ni bokat så långt i förväg och bett om det, men ändå en ganska stor grej för er eftersom det underlättar när man reser med småbarn.

  Men i övrigt låter ju rummet hur bra som helst!!

 10. Haha bilden på din sambo var ju bara klockren!! Cool t-shirt oxå!! (Foo Fighters är mitt favvoband.) Jag tycker oxå det är dåligt av Ving att inte klara av det där med rummen. Jag och min sambo hade, när vi bodde på Sunwing Arguineguin (det känner ni oxå till ;)) bokat ett rum på 3-5 våningen och fick ett på första plan nära spelhallen. Skitdåligt. Visserligen så får, som tur är, sambon alltid sin vilja igenom när han klagade så vi fick ju såklart ett annat rum med rätta eftersom vi betalat för det men att man ska behöva klaga det första man gör när man kommer dit är bara tråkigt.

  Meeen… nu ska vi inte vara negativa 🙂 Fortsätt njut av din semester och se det från den positiva sidan: att ni får vara tillsammans 🙂

  Kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..