Godmorgon frukost!


Warning: Illegal string offset 'ids' in /seagal/public/wp-content/themes/seagal-editorial/inc/shortcode-gallery.php on line 81

Frukosten på Sunwing är jättegod! Men efter en vecka börjar man bli lite…. trött. 😉 Men det finns ju allt och lite till, inget att klaga på. Och vill man så steker de på omelett efter önskemål eller vad man nu vill ha för äggvariant. Finns massor med olika bröd, kakor, croissants, pålägg i drivor, pannkakor, ägg, bacon, yoghurt, färsk frukt, musli, flakes mm, kaffe, choklad etc you name it. Men vad är det med restauranger och äggröra??? Särskilt utomlands, jag förstår inte hur man kan misslyckas så brutalt? Eller så är det bara jag som har konstig smak..

Nåväl god start på dagen om mornarna har det varit men nu längtar vi efter svensk frukost!!!

brek9

ps) såg ni att jag fick till en ny funktion?! Ett litet galleri!! Weeehoo 🙂

 1. Finns inget godare än hotellfrukost =) Lite jobbigt bara att komma tillbaka till vardagen och göra egen och sen duka bort den..haha! Ät lite åt mig också. Ha det superskönt i värmen.. Blöta regniga kramar från värmland.

 2. Åh, älskar hotell frukost!! 😀 Vill också komma iväg på en skön solsemester igen. Det ser ut som ni har det superhärligt! Njuuut!:)

 3. Så gott det ser, men det är som du skriver, man tröttnar efter ett tag. Hade dock gärna bytt med dig, här fullkomligt VRÄKER det ner idag, igår hade en kanon sommardag men inte idag. Man hinner inte med i svängarna ; ) Ha det skönt dom sista dagarna nu och NJUT, kram kram

 4. Ni ser verkligen ut att ha det både gott och härligt! Jag vill också kunna göra så med bilderna. Har sett på flera bloggar bl a Starwomen som har gjort så. Hur gör jag? Lär mig 🙂

  Stor kram

  /Hannah

 5. Ser otroligt läckert ut.Nästan för mycket att välja på. Hinner ni bli hungriga till lunch?
  Ha det fortsatt härligt i solen,här är det riktiga höststormar idag. Och tack för att du tar dig tid att blogga trots att du är på semester. Kram!

 6. God eftermiddag V.Sitter här och blir hungrig när jag ser allt gott du lagt upp.Men visst tröttnar man efter ett tag det håller jag med om.Kanske inte på en v. men två iallafall.Ha en fortsatt underbar semester på fina Mallis.Kram.

 7. Hotellfrukostar är verkligen något av det bästa som finns, om det är en god en vill säga. Men visst tröttnar man efter ett tag, det kvittar nästan hur mycket det finns att välja på… När vi kom hem efter tre veckor i Thailand så ville vi inte ens tänka på omelett eller äggröra:)

 8. Faktum är att jag älskar mina äggröror så som du avskyr dom… lite små-smuliga hehe. Men all den där maten såg ju inte heeelt fel ut om man säger så… även för en vegetarian 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..