Italiensk afton i Spanien

Italiensk buffé på menyn. Gott!!

ital3

ital1

ital2

ital4

Länge sen jag åt pasta, men det är ju sååå gott. Man glömmer bort (förtränger 😉 ) det när man äter LCHF. Hade man velat hade det gått jättebra att äta LCHF från hotellets buffér, såväl frukost, lunch och middag!  Och vill man inte så går det lika bra det 😉

  1. Det där såg huuuuur gott ut som helst!!! Ni verkar ha en fantastisk resa, men här hemma längtar vi efter att du kommer hem så vi får några nya läckra recept 😉

  2. Hahaha skönt inlägg ! =D Men iaf, ja har klickat in mig hära ca 3 ggr om dagen nu i 2år tyckte de va dags o säga hej hopp!
    Tycker du har en bra blogg och bjuder på mkt. En sak som jag lagt märke till under all tid är att du blir ledsen/upprörd när någon säger något negativt, då vill jag bara säga såhär så jag har det sagt.. Det kommer alltid finnas folk som hatar och älskar man kan inte riktigt styra det, men vad du själv blir påverkad av kan du styra över.
    Ha en trevlig semester !

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..