Ny kompis i gänget..

bernie

Vet inte hur det gick till men vi blev en till i gänget 😉

Men nu vinkar vi hejdå till våra nyfunna lurviga vänner, all god mat, sol, värme och härliga bad och beger oss hem mot underbara Sverige igen! Veckan har varit fantastisk på alla sätt och vis och väl värd att vänta på, men som det så käckt heter ”borta bra, men hemma bäst”. Faktiskt. Och det är väl tur det 🙂

Bye bye Cala Bona! Vi ses säkert igen.

  1. Hej! Nyss hemkomna från Sunwing resort, Cala Bona. Vilken underbar vecka!! Vi hade faktiskt lätt kunnat tänka oss att stanna i två veckor. Livet på en pinne när man har barn. Serverad GOD mat, shower som underhåller medan man äter, värme och fantastiska pooler. Och vilken personal på hotellet sedan. Vi är sjukt nöjda och vill gärna åka tillbaka. Bodde ni också i Bouganvilla? KRAM

  2. Har det redan gått en vecka?? Här (Gbg) regnar det och blåser storm. Kan inte bestämma mig om det är mysigt att sitta inne i värmen eller om det är lite läskigt.. 🙁 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..