Skrattgropar och skrattrynkor

♥

Inte undra på man fått skrattrynkor i klasar de senaste åren. Ni som har/haft bebisar vet vad jag menar, man sitte roch storflinar mot de där små hjärtegrynen mest hela dagarna och skrynklar i hop ansiktet som jag vet inte vad. Men hur mysigt är det inte med en liten guldklimp som ler mot en och skrattar så den kluckar och bara utstrålar jag äääääälskar dig mamma med hela sitt väsen. Kärlek! ♥ Och när den kramgoa lille runde Sebbelutten skrattar som mest får han små söta skrattgropar.

vi

Underbara fina goa ungar!! Tänk vilken tur vi har som fått er! ♥

0

0 reaktioner på “Skrattgropar och skrattrynkor”

 • MonasUniversum skriver:

  Oj vad du är vacker! På riktigt.

 • Mischyeva skriver:

  Åååå vilken mysig bild, man blir riktigt varm i ♥ av den.

 • Villa11 skriver:

  Du skriver så otroligt fina ord om dina barn (såklart). Jag håller helt och hållet med dig, det är det finaste man har.
  Tack för en bra blogg!

 • Camme skriver:

  Hej Victoria!
  Vilken underbar bild på era barn.
  Kram

 • Petra Nilsson skriver:

  Underbara bilder! Kram

 • Fia86 skriver:

  Har länge tänkt registrera mig för att kunna kommentera dina härliga inlägg! Nu tog jag mig i kragen när jag såg de härliga bilderna, jag är i 10:onde veckan nu. Ser så fram emot att få hålla vår lilla knodd i famnen! Men det är ett tag kvar…

 • Gabiz skriver:

  Ja, jag förstår precis vad du menar, mitt hjärta smälter varje gång jag ser min underbara lilla dotters leende.. Kan inte förstå att man verkligen har fått det lilla underverket, det är ♥ Kärlek ♥

 • Villa Humlebo skriver:

  Oj,vilken fin färg du fått i solen!
  Barn är det bästa som finns, tycker jag.. ger så mycket kärlek och glädje!
  Dina barn är så söta! :)

  Kram Mia

 • casaofmia skriver:

  Underbara bilder, jag vet vad du menar! barnen är det finaste vi har.

 • Tilma skriver:

  Underbar bild på dig och Sebbe! Och visst är det härligt när de små ler och skrattar. Finns inget bättre!

 • al68 skriver:

  Barnen är livet, vad gjorde man innan man fick dom. Jag har i och för sig haft barn MÅNGA år, då jag dragit ut på det ; ) SÅÅÅ himla skönt att veta att lillkillen inte flyttar på många år nu när mina stora killar flyttar ut : (

  Ha en fortsatt skön semester, jag fundera på att gå lite tidigare idag och hämta lillkillen och hitta på nått skoj ; )
  kram kram

 • lotte skriver:

  Va fina ni är :-)
  Tjejen som sitter till vänster på kortet i andra inlägget, hon ser ut att ha samma fina blå ögon som du.
  Ha en bra dag

 • Briannah skriver:

  Jag minns knappt hur livet var innan vi fick barnen. Nu är de snart 9 och 11 år. :) Barnen tillför oss så stor gläjde och vi gillar att göra saker ihop som en familj, allt från att äta middag varje kväll till att åka utomlands och bara ha det skönt. Lycka är barnen och jag ser fram mot att en vacker dag få barnbarn att skämma bort också. <3<3

Lämna gärna några rader efter er! ♥

Instagram - @matplatsen