Godmorgon frukost på hemmaplan!

Nybakade frukostfrallor med diverse tillbehör, en stor latte och nyhetsmorgon på tv. Ahhhhhhhh 😀

bak1

bak4

bak5

bak6

Enda bekymret just nu, vad ska jag ha på mackorna??! 🙂

 1. Mjukost och skinka är klassikern för mig! Eller ett stort lager smör och massvis med apelsinmarmelad!

  Jag är nyfiken på att baka dina kärleksmums, du har ju gjort två varianter såg jag din egen och leilas. Vilken blev godast och bäst resultat, tänker framförallt på själva kakan då? Kör jag på leilas byter jag nog ut mörkchoklad mot mjölkchoklad… Men kan inte bestämma mig för vilken jag ska köra på 😀

  1. Leilas blev väldigt kompakta och chokladiga, lite vuxen smak så där. Länge sen jag gjorde dem nu så jag minns inte exakt hur de smakade. Vanliga kärleksmums är ju en klassiker 🙂
   kram!

 2. Stackars dig, vilket bekymmer ; ) Hade gärna bytt med dig, sitter och sliter på jobbet. MEN ikväll blir det mys med bästa vännen, bio och lite gott käk. Underbart med lite mys så där mitt i veckan.

  Välkommen hem till det härliga höstvädret ; )
  Kram kram

  1. Det går ju såå snabbt. Bara att svänga i hop degen och rulla ut bullar på en plåt. sen får de jäsa 45 min medan man dukar fram allt annat, steker bacon, kokar kaffe, väcker familjen.. etc. Sen in i ugnen några minuter och klart! 🙂
   kram

 3. Välkommen hem! Bullarna ser jätte goda ut är receptet samma som du la ut för ett par veckor sedan?
  Kram och en bra dag!

 4. Hej och välkommen hem! Helt otroligt att du redan hunnit baka frukostfrallor! Är det inte fullt upp med uppackning och tvättning mm efter resan? Fattar inte hur du hinner allt,du måste vara väldigt effektiv. Skulle gärna vilja ha rsceptet på frukostbullarna,ser väldigt smarriga ut.
  Ha en fortsatt bra dag !

  1. Haha skenet bedrar. Jag är inte alls särskilt effektiv! Packa upp väskor är jag urusel på, de brukar bli stående flera veckor ouppackade 😉 receptet finns sen tidigare, sök på frallor i rutan!!
   Kram

 5. Välkommen hem!
  Har tänkt att kommentera flera ggr tidigare.
  Dina ljuslyktor som du har tänt på frukostbordet är så fina. Var har du köpt de? ( De genomskinnliga – lite fyrkantiga) Kram

 6. Hej Victoria!
  Välkommen hem, hoppas att ni har haft en skön semester.
  Vilken energi du har som bakar bullar, mmmm, ser riktigt goda ut.
  Tack för alla inlägg som du har gjort under er semester, du ska veta att det har varit guld värt för mig.
  Önskar dig en fortsatt bra dag.
  Kram

 7. Välkommen hem!
  Jag köpte med mig frallor i morse.. jag är alldeles för morgontrött för att orka ställa mig och baka! 😉

  Tur att det inte bara är jag som är lite lat, när det gäller att packa upp… hihi..!
  Sköt om er!
  Kram Mia

 8. Åh, jag älskar din blogg. Jag blir alltid lycklig av att titta in här, glad av varje inlägg. Lite som en riktigt bra feelgood movie. Du verkar vara så varm och härlig, hela din familj verkar vara underbar.

  Sen har du sååå många goda recept. Så goda så att jag faktiskt ska provlaga ett recept, bakverk eller mat, varje helg. Tänkte göra ett litet bloggprojekt av det (självklart berätta att det är från dig jag tar det). Får jag det? 🙂 Annars provar jag bara i min ensamhet (men jag misstänker att dom är så goda att jag vill dela med mig!). Om du vill kika på min blogg så är det http://sofiebergling.blogg.se.

  Välkommen hem!

 9. Välkommen hem!
  Mums såna goda frallor! Själv har jag inte hunnnit baka på ett tag, har nämligen börjat jobba efter min föräldraledighet. Men lyckost är jag ändå för nu är min man föräldraledig och bakar var och varannan dag och middagen står klar när jag kommer hem. Igår när jag kom hem hade han och barnen bakat chokladbullar!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..