Texmexplate

Jag som inte är så värst förtjust i tacos gick med på att äta det i går. Och tro det eller ej men det var såååå gott!!! Det är tillbehören som gör det. Så gott så jag kan faktiskt tänka mig att äta det här ofta framöver.. Nu blir nog la famila glad 😉

taco

Kan ni lista ut tillbehören tror ni?? Jag har 12 st olika saker på denna tallrik. Nån som klarar alla 12??! 😀

 1. Tänkte att jag skall prova på din Tacopaj imorgon, du har ju skrivit att den är sååå god så då får man lita på detta ; )

  Gå och se Bridesmaids om du vill skratta, kan säj att det var mycket länge sedan jag skrattade sååå mycket. Lite tragisk med men kanon rolig.

  Ser: sallad, gurka, tomat, mango, räkor, banan, ost, såser, färs,
  lök (kanske) sen ser jag inte mer ; )

  Kram kram

 2. Då ska vi se om jag kan lista ut de 12 tillbehören.
  Kan det vara: Sallad, tomat, gurka, mango, banan, guacamole, gräddfil, köttfärs, lök, tacosås, räkor och så en till då… Chansar nu vilt, kanske majs??

 3. Hej Victoria!! Mannen och jag funderar på att åka på en liten svensk – weekend och vill inte åka för långt ( bor precis utanför Stockholm). Vi funderar lite på Örebro, kan du rekommendera något hotell- boende och någon restaurang, har för mig att jag sett att du nämnt någon….Efessos?? Tack på förhand, kram 🙂

 4. Det längst bakerst i bilden måste ju vara tacosås, se har vi: banan, gurka, sallad, tomat, mango, guacamole, gräddfil (eller den ser rätt fast ut så kanske creme fraiche? 🙂 ) sen har vi räkor och ost i mittet, köttfärs med krydda och stekt lök längst till höger tycker jag det ser ut som 😛

  Och det är helt galet att du inte har varit något vidare fan av Tacos, det är ju precis som du säger, påläggen som styr. Jag bara älskar det, välkommen till klubben 😀

 5. Tacos är ju så gott och som sagt tillbehören som gör det hela! Jag tar en vild gissning här
  1. Tomat
  2. Gurka
  3. Mango
  4. Banan
  5. Sallad
  6. Räkor
  7. Creme fraiche eller gräddfil
  8. Salsa sås
  9. Guacamole
  10. Riven ost
  11. Stekt bacon men kan även vara stekt lök
  12. och sist men inte minst Tacofärs 🙂

 6. Gurka, tomat, sallad, riven ost, halloumi, gräddfil/creme fraiche, rödlök, guacamole, räkor, köttfärs, salsasås, gul paprika/mango, eventuellt aubergine 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..