Godmorgon bloggisar och lite tårar så här på morgonkvisten

Ni är väl kvar?? Jag hoppas ni inte försvunnit bara för att sidan strular lite under obmygnationen? Hör ju inte så mkt i från er längre..!!? 🙁 Det strular för mig med kan jag trösta er med! Vet inte huuur många gånger per inlägg och åtgärd jag möts av ”Webbsidan kan inte visas, Försök med följande: Diagnostisera anslutningsproblem”. Sen är det bara att börja om. Och i bland försvinner alltihopa. Då ryker det några hårtestar 😉 Men hey, det kunde väl vara värre 🙂 Jag deppar inte i hop för det. Hoppas ni inte heller gör det. Allt ordnar sig. (de jobbar med felen i dag, så blir det driftstörningar under dagen vet ni varför! snart funkar säkert allt tiptop ska ni se 🙂 )

Dags att kicka i gång dagen här. Med en latte (obligatorisk) och en nybakad croissant (inte alls obligatorisk) och ett par rykande färska mattidningar.

Åkte och handlade på tom mage. Livsfarligt. Blev nästan ruinerad och kom ändå inte hem med nåt direkt vettigt..?! 

Det jag skulle köpa var ägg och smör. Har lovat Olivia att baka. Men äggen glömde jag (suck) och smöret var slut!!! Fick en lång utläggning om att mjölkbönderna var sura och vägrade producera smör.. Några få ekologiska (!) paket hittade jag tillslut i kyldisken. Visst jag köper gärna ekologiskt, men när ett 250 g paket kostar mer än ett 500 g icke ekologiskt så känns det inte så lockande. Men what to do.. Vägrar baka på margarin. Har aldrig köpt ett paket och kommer heller aldrig göra det. Yak!

Denna video cirkulerar lite här och var men har ni inte sett detta frieri så gör det! Man kan inte låta bli att gråta en skvätt. Eller flera. Är det amerikanskt eller är det amerikanskt? Love it 😀 Härligt att gråta en skvätt (av glädje) så här på morgonkvisten 😀

Gaaaaah får inte in videon här och nu ger jag upp! Länkar i stället, klicka HÄR för att se den. Ladda upp med näsdukar 😉

 1. Vi är nog säkerligen kvar, dock strular det även när man ska kommentera, iaf för mig. Så de har alltså fortfarande problem med leverans av smör…trist.
  Ha en bra tisdag! Kram

 2. Hej Victoria!
  Klart att jag är kvar, överger aldrig din blogg hur struligt det än är att logga in på sidan.
  Hade bara ett problem idag att logga in sen gick det som en dans.
  Kan förstå om du undrar med tanke på att det brukar vara många som kommenterar när du skriver något och så vips knappt något alls.
  Din blogg är höjdpunkten på hela dagen och jag ser fram emot många härliga inlägg framöver.
  Önskar dig en fortsatt bra dag.
  Kram

 3. hej Victoria!
  Jag är óckså kvar men det var ett tag sedan jag gjorde någon kommentar. Har lite väl mycket att rodda med just nu men samtidigt är det så himla kul när saker och ting rör på sig……Nu är det bara 1 v kvar tills vi åker till Turkiet för sol och bad – längtar!!! Blev ju extra sugen när jag såg dina bilder från Mallis. På söndag är det fest för maken som fyller år – har du något tips på bra middag för ca 15 pers och något gott till kaffet efteråt.
  ha en bra dag. kram kram

 4. Hm..frieriet var ju…OK att det var så där crazy!!! Men nja..hade nog inte velat gifta mig med sminket rinnande och inte fixat hår eller klänning men men….what a heck!! <3<3<3

 5. Hej! Jag är kvar…Man fick ladda om sin profil bild, men annars har allting funkat bra för mig…
  Tycker det är kalas att man kan skriva ut recepten nu!

  Idag ska jag ge mig på att baka morotskaka, första gången!
  Hoppas du får en fin dag! Kram

 6. Hej Vickan, nu verkar det som att det funkar bättre med bilder och så, KUL……
  Nej baka med margarin skulle jag heller ALDRIG göra, går inte att jämföra med smör. Är hemma idag är lite krasslig men mår bättre nu, skall ta mig ett bad sen skall jag hämta lillkillen i skolan. Ha en mysig dag, hoppas att det blir nått gott till fikan ; )
  Kram kram

 7. Hej! Vill fråga dig om LCHF, vad jag förstår äter du enligt LCHF men följer det inte strikt, stämmer det? Tror du att det blir svårt att gå ner i vikt om man äter mer fett men äter kolhydrater i bland? Kan det bli så att man går upp mer om man inte följer det strikt? Eller
  Tror du mer på GI? Jag förstår det som du gillar LCHF, hur gör du? Toppen bra blogg med mycket inspiration! Kram

 8. Kan inte annat än fnissa över din shopping, vet exakt vad du menar med att åka dit och komma hem med urfattig men med tomt kylskåp lixom 😉
  Lyckades oxå haffa sista paketet ekologiskt smör i min affär idag, kikade inte ens på priset, kanske tur det 😉

  Hoppas ni får en fin dag!

 9. Hej Victoria 🙂 Självklart så finns vi kvar 🙂
  Vad vardagligt mitt liv känndes efter att ha sett det klippet hihi, svårslaget 😉
  Det ska bli spännande att se vad ni bakar. Jag är grymt sugen på att baka bullar som man kan mysa upp sig i soffan med nu i ruskvädret tillsammans med ett glas oboy: En mysig film till det hade varit underbart men jag är student så får nöje mig med datorn i knät och en himla massor av uppsatser osv som ska göras 😛 Har du något favorit bull recept?
  Om jag har förstått det rätt så rör jag mig åt ditt håll snart för jag ska på gyminntrodution på friskis och svettis öst. Kram

 10. åh finaste vi e här 🙂
  Ja det lite strul men det e bara att hänga på . Ni fick ju en jätte fin sida.
  Har hittat dej o lagt till på bloglovin tycker inte heller det fungerar vet massor som säger de lagt till mej ändå har ja inte många som ”syns” tråkigt. säker något fel hos dem
  Ja tittar in hos dej ofta du har det så fint . Önskar lite mer inredning hemma hos dej men det blir nog kanske lite mer till hösten . Underbart duktig du e på att fixa med maten . tänk om ja va så duktig på det lite avis 🙂
  Stor kram på dej

 11. Självklart överger vi dig inte även om vi inte alltid lämnar avtryck i form av kommentar. Hur går det med LCHF? Ser verkligen fram emot fler LCHF-recept och gärna fler matdagar 😉

 12. Klart vi är kvar! Superbra blogg ju med en massa inspiration. Ännu bättre tekniska lösningar nu när det uppdaterats – så strulet gör inte så mycket 🙂

  Smöret är tydligen slut lite överallt – LCHF trenden gör att vi (svenska folket) köper mer och mer riktigt fett. Kanske får bunkra upp och lägga i frysen…

 13. Jess!! det funkar. Jag är kvar, och kommer att så vara så länge du bloggar!! Härligt med alla bilder och grymt att man kan skriva ut recept med. Fortsätt med ditt underbara bloggande. Du (och övriga i Bloggfamiljen) förgyller min vardag…….Kramisar i mängder till er alla.

 14. Hej Victoria! Självklart överger jag inte din blogg även om det strulat med dina bilder i inlägg osv. Jag läser MÅNGA bloggar men din är den första som jag läser o den som jag saknar mest om jag inte har tillgång till dator!! JAg älskar din blogg och blir sjuuukt insperarad av dig! Har ju börjat samla på Mateus porslin pga dig! Just det: Jag skickade ett paket till dig i våras när du fått Sebastian, det var en massa godis o ett halsband! NU kanske du vet vem jag är! KRAM

 15. Hej du fina!

  Inte överger vi dig pga. strulet! iaf inte jag, kikar in här så gott som dagligen och får massvis med inspiration. Har blivit så sugn på att börja på Mateusporslin pga. din fina smaling. Har en finservis som min mamma samalde åt mig , som vi är lite missnöjda med, har två ostronfat i grått från Mateus än så länge. Kan varmt rekommendera denna sidan:http://www.roegard.nu/
  Det är en restaurang, Bed&Breakfast, lantgård i ett i Bohuslän. De har lagt ut en del av sin meny som recept helt i min(och din) smak, gå in och kolla! 🙂 Jag ksa testa lite til lhelgen därifrån, tänkte jag.
  KRAM

 16. Jag är här, har inte kunnat logga in bara pga strul men nu funkar det igen! Hållr med alla andra, inte överger vi dig =)

 17. Hmm jag förstår inte när ni skriver ut länken till bloggen, för den har väl alltid varit densamma? Eller är jag helt oinsatt i nätvärlden? 😛 Vad är det som inte fungerar? Om jag skriver in http://www.bloggfamiljen.se så kommer jag in här. Tadaaa!

  Hmm frieriet var väl häftigt med musiken och dansen men annars finns det nog bättre sätt än att inleda med att låtsas varit otrogen!?

 18. Hejsan!!
  Inga vilda hästar i världen kan hindra mig från att följa din blogg, trots lite strul, haha. Det blir nog bra snart. Härligt frieri, typiskt amerikanskt.
  Ha nu en bra kväll.
  Kraam/Anette

 19. Åh herregud vilket frieri! Jag tänkte först när jag började se klippet, att jag kommer då inte börja böla, men sen satt jag här och nästan ulkade 🙂 Shit så rörd jag blev, underbart! Tänk att allt liksom hände på en kvart! sjukt svårt att greppa måste det va.

  Ha det!

 20. Är också kvar. Har bara haft galet mycket att göra med resa och sonens 1 årsdag. Idag var första dagen sedan vi kom hem fråm Thailand som vi inte hade något bokat så det blev en riktig segdag och en trip till Nacka Forum med lite inköp som följd. Det råkade följa med lite saker som vill hem till min garderob….. 😉 I morn blir det förberedelse inför helgens tårta och ÖF. OM man nu vågar sig ut…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..