Sällskaplig bricka och triss i film

Godkväll i höst-Sverige. Nu måste det väl ändå vara HÖST på riktigt?! Här har det blåst storm (typ) i dag. Bordet på uteplatsen flög i väg och upp på staketet, stora parasollet välte omkull och stolarna flög som vantar. Viner i varenda ventil och murspisen så det låter som ett kråkslott här hemma. Mysigt!! Har tänt en massa ljus och väntar på att kidsen ska slockna, sen blir det ostprovning, sällskapsspel och gott rödvin i soffan 🙂

Nyheter från Falbygdens. En Ostprovar-bricka och en Sällskapsbricka. De innehåller förutom ostarna ostprovningsfolder och sällskapsspel, kul grej :)

Det är så många serier att följa nu så jag hinner inte med hälften! Försöker följa Halv 8 hos mig, Idol (favvo!), Robinsson och True Talent. Och när dagens tv-dos är avklarad väntar film.

RED - helt ok. Water for Elephants - Riktigt mysig film! TRUST- Inte sett än. Har ni???

Och så där ja, nu sover kidsen så nu kryper jag upp i soffan med en filt. Ha en mysig kväll!!

 1. Hej!!

  Vi fick ungarna i säng jättetididgt idag, de var helt slut. Ja vilket höstväder. Vilka mysiga ostbrickor var kan man köpa dem?

  Ha en mysig kväll kram

 2. Mmm såg gott ut med ostbrickorna, får nog bli en tur till Falbygdens Ost nån dag tror jag. Har inte sett Trust..än (meddela gärna hur den var när du sett den).. Har sett Red och håller med om att den var helt okej. Kram

 3. Myyyys!!! 😀 De där ostbrickorna ser smaskiga ut, undrar var vi kan köpa dem? Jag sitter också och myser i soffan med filt runt benen, tända ljus, ett glas vitt vin och tonfisksallad… barnet sover sen länge och mannen är i Köpenhamn. Helt ok! Det stormar utanför och jag frossar i tv, bloggar och nätshopping… 😀 Var tvungen att klicka hem lite från Green Gate hos Syster Lycklig med Monas rabatt, tjohooo! Nu ska jag sitta med skämskudden framför ”Kaos i Båstad” 😉 Har du sett det? Jeeseees…

  1. De säljs nog i lite alla möjliga mataffärer!
   Love Green Gate!! Måste nog oxå kika in där 😉 Såg lite av Båstad förra veckan och det gör jag inte om, skämmskudden räckte inte till!! gaah!
   Kram

 4. Testar att kommentera för at se om det funkar nu…
  Ska absolut kolla in om jag kan hitta dessa smakbrickor. Tack för tipset.
  Kram jessica

 5. Water for elephants var jättebra och Trust vill jag också se! Mysigt med ostprovning, ska kika efter de brickorna till helgen tror jag! Gillar ”nya” bloggen, trevlig layout och innehållet håller högsta klass =)

  Kram

 6. Godmorgon!
  Vill bara passa på att tacka för en så superbra blogg. Nu ska jag testa att printa dina recept, den funktionen har jag verkligen saknat. Nu ska jag se till att få ordning bland mina recept…. Ha en skön dag, kram

 7. Hur var Trust?
  Jag har somnat ifrån den 2 gånger…men det behöver inte betyda att den är dålig!
  Jag blir riktigt trött när jag kollar på TV, Bästa sömnmedlet för mig 😉

  Ha en bra ”lill-lördag”!

  Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..