Mc Dinner…

I bland är det bara en sån där dag..

… då hämtmat är godast. Och det enda man orkar laga 😉 Tycker dock det är väldigt synd att inte McDonalds har hemkörning. Det hade de nämligen ett tag i min ungdoms dagar . Hur smidigt??!! Livsfarligt. Skulle ha dem på speed-dial. Har hört lösa rykten att MAX kör med hemkörning i vissa städer, nåt de gör hos er?? Nån som testat?

Uppdaterat: kikade in på MAX hemsida och hittade det HÄR. Visade sig att de har hemkörning i Örebro!!!! Känns nästan som julafton 🙂 Weeeeeeeee!

 1. Haha ska du svika mc donalds nu för att Max ha hemkörning 😉 Jag vet inte varför men jag gillar mc donalds mer än Max. Mc ska öppna här i Älmhult där nya Ikea ska byggas 😀 Farligt…

  1. Mc D är outstanding. Föredrar dem föra ALLA andra hamburgerställen.. Men det där med hemkörningsaknar jag verkligen i bland och kommer garanterat använda. Så McD får helt enkelt haka på trenden och starta de med tycker jag 😉
   kram

 2. Nää, nån hemkörning av Max har vi inte här i Peking 🙂 Jag gillar Max mer än McDonalds, jag är nämligen inget fan av att ha ketchup, gurka, tomat i mina hamburgare, kan inte förstå varför man ska servera en burgare utan sallad och dressing 😉 Nå nån donken burgare kan det slinka ner om det är ett måste men det är inget jag väljer i förta hand att åka till 🙂

  1. Fast både Big mac och Mc Feast är väl utan ketchup och med sallad… 😉 Men det är ju tur att smaken är olika! Skulle va låååång kö på McD annars 😉
   kram

 3. På något sett har jag blivit sååå kinkig och gillar varken MD, Max, eller Burger King mm. Min sambos dotter jobbade ett tag på MD och kom hem varje dag med kläder som luktade sååå mycket matos så efter det så har jag så svårt att tycka det är gott igen. Trist för ibland så är det så smidigt att ta hem eller åka förbi.
  Men vilken tur att det nu finns hemkörning för dig. Minns också när MD körde hem ett tag. Var jätte bra tyckte jag då 🙂

  Trevlig kväll!

  1. Ja,den matosen sitter verkligen i,så jag förstår att du inte är förtjust i de kedjorna. Jag bor på västkusten och det är rätt snålt med MAX-restauranger just där jag bor, så ofta blir det McD, helt ok,även om MAX är godast

 4. Guud så gott! Åt på Max igår en triple cheeseburgare som var grymt god! Men deras chilicheesetops var inte goda alls, Mc D är mycke godare, synd att dom inte är på menyn längre…

 5. hehehe…tack för länken några inlägg längre ner…nu har jag presic klickat hem en fritös…attans ;=)men det blev en lite mindre, för jag har inte så mycket plats här hemma…muuuuuums ska det bli =)))…har blivit så himla sugen varje gång du visar all go mat ni gör med eran…

 6. Hej Victoria!
  Mc Donald´s tillhör inte alls mina favoriter, tycker att många av deras hamburgare bara smakar papp och så är dom alldeles flottiga när man tar bort dom från pappert, urk.
  Men måste jag äta där så blir det Mc Feast även fast det tar emot.
  Min absoluta favorit är Burger King, deras hamburgare Whopper är helt outstanding, det finns ingen godare.
  Sen kommer Max på given 2:a plats, dom har så många olika goda hamburgare.
  Kram
  Kram

 7. Här i Luleå har de ”hemkörning”. Vet inte hur det är nu, men tidigare ringde de en taxi som skjutsade hem maten, så bara hemkörningen vart ju på sisådär 100 spänn.

 8. Jag bara ÄLSKAR Max hamburgare men det är så synd att McD har monopol här i Sthlm men nu finns det åtminstonde en på Hamngatan sen något år tillbaka 🙂 Tyvärr inte hemkörning….undrar om jag inte ska äta lunch där på söndag …..mmmmmm gott gott gott!

 9. Mc Donalds är helt klart oslagbart! Big Mac ska det va!! 😉 Tyvärr är det Max som har hemkörning i Helsingborg och inte ”Mcdonken”

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..