Sebastian 6 månader ♥

Helt galet. Hur kan det redan ha gått 6 månader??!! Men det har det, 6 månader sen den lille plutten på 2005 g såg dagens ljus och genast blev så självklar i vår lilla familj.

Alldeles ny ♥

Älskade fina lilla du. Världens gladaste bebis som alltid har ett leende på läpparna. Hur kan man vara så go och glad och nöjd med tillvaron?! Det smittar av sig! Aldrig har vi väl varit lyckligare. Det där leendet, man blir varm ända in i själen. Och skrattet, det ljudet! Finns det något härligare?!

6 månader gammal och nästan 8 kilo tung. Du kan rulla från mage till rygg och vice versa om du vill och snurrar hit och dit, men chillar helst på rygg. Sitter ganska bra en stund innan du trillar åt nåt håll, men lika glad för det är du. Bada är mysigt, somnar alltid när vi åker bil, älskar att åka vagn och är kittlig som jagvetintevad!!

Äter likt Skalman som en klocka var 3:e timma, men börjar så smått äta gröt och smakisar mellan varven (med varierat intresse). 18.30 ringer matochsovklockan för natten. Får du inte lägga dig på en gång blir du arg och tar i så ingen ska missa att du vill lägga dig bums 🙂 men slocknar så fort man lägger ner dig i sängen, ger dig nappen och älskade snuttefilten. På en sekund.

 

Hopp hopp. Testar Olivias gamla hoppgunga. Olivia ställde sig framför och visade hur man hoppar. Lilleman skrattade och skrattade och skrattade så han nästan tappade luften. Det bara visslade om honom tillslut. Storasyster är idolen! allt hon gör är kul. Om hon så bara sitter still utan ett pip. Tokiga goa unge :)

Sover oftast hela natten utan mat (men ofta med ett par nappinstoppningar) fram till 7-8 snåret när syrran kommer in och väsnas. Vaknar alltid på gott humör och ligger gärna och snackar för dig själv tills nån kommer och säger godmorgon. Då skiner du som solen själv och vevar med både armar och ben av lycka.

Griper tag i leksaker och smakar på det mesta. Godast är dina händer och dessa ser man allt som oftast i din mun. Älskar mamma och pappa och skiner alltid upp när du hör oss, men allra allra gladast på ett alldeles speciellt sätt blir du av storasyster Olivia.

Du gapskrattar bara du ser henne. Och om du nån gång är upprörd (händer väldigt sällan) så är hon där och sjunger för dig, en sång hon hittat på bara för dig och då blir du alldeles lugn. Och jag blir lika rörd i mammahjärtat varje gång.

av2

Kärlek från första ögonblicket ♥

Vi älskar dig till månen och tillbaka Sebastian. Grattis på halvårsdagen önskar mamma, pappa och Olivia.

♥♥♥

 1. Grattis till lille Sebbe, jag tänk vad tiden går snart är han 21 år ; )
  Fråga mig jag vet hur snabbt det går, kan inte fatta att min stora kille är 21 år, det var ju igår han började skolan ; )

  Ha en underbar dag, kram kram

 2. Hej Victoria!
  Grattis till Sebastians 6-månadersdag, så fin han är.
  Har kollat videon och han skiner som en sol och har ett härligt skratt så fort Olivia visar sig, minen när han inte ser henne är obetalbar.
  Förstår att ni är stolta föräldrar du och Micke.
  Önskar dig en fortsatt bra dag.
  Kram

 3. Visst är det väl härligt med barn! Mina har också varit sådär glada. Underbart morgonhumör och så. Man kan bara bli glad när man vaknar och en solstråle tittar fram! 🙂

  Vilket elände det blev när ni gjorde om här… Såg inte dina inlägg här utan Hannas… sen såg jag helt plötsligt inga alls, men nu ska det vara fixat så jag ser när du lägger in ett nytt inlägg. 🙂

  Må så bra!
  Mari

 4. Du får inte skriva så fint 😉 tårarna trillar när jag står här med min 5 månaders dotter i vagnen. Jag kunde aldrig tro att kärleken till någon kunde vara så stor och att man skulle bli så blödig på kuppen.
  Ha en underbar halvårsdag!

 5. Grattis till lille Sebastian!
  Tänk vad fort det går, jag tyckte inte att det var så längesedan du skrev att han var född.
  Ni har två riktiga sötnosar till barn!
  Kram

 6. Grattis lilla Sebastian ! Du skriver så fint så man blir alldeles stum ! Tiden går så fort och vips är barnen stora. Mina barn är 10 och 12,tyckte det var nyss man drog runt dem i barnvagn.
  Du verkar ha 2 underbara barn. Ta vara på ”småbarnstiden”, den går alldeles för snabbt.

  Kram!

 7. Han är fantastiskt söt din lille son, och även Olivia förståss, jag tycker de är ganska lika varandra.
  Det är väl den allra största lyckan vi har i livet, att få njuta av barn (och som jag barnbarn).
  Jag har turen att få hem både mitt barnbarn (3 år och bor här i Halmstad) och mina bonusbarnbarn (2 st från Örebro och 2 från Göteborg) till helgen, så jag kan lova att det blir massor med bus och mys och jag kommer att vara jättelycklig.
  Må gott

 8. Oj, va fort tiden går…
  Grattis till allra sötaste Sebastian på halvårsdagen!!!
  Visst är det härligt att se syskonkärleken!
  Kram

 9. Åh vad vackert skrivet! Här sitter jag med tårarna rinnandes och glädjer mig över er kärlek till varandra och till barnen! Grattis på halvårsdagen Sebbe-lille! Kram

 10. Grattis på halvårsdagen, Sebbe 🙂 Vad fint skrivit! Du har så fina barn. Mina är också fina 😉 , det bästa man har. Mina är ungdomar. Jag är mormor till en härlig liten kille på drygt 1 ½ år, som jag njuter av att vara med. Han får ett syskon i början på december, det längtar vi också så klart efter. Att få mysa med en liten bebis igen.
  Mvh Anette

 11. Hej Victoria!
  Första gången jag kommenterar men har följt dig länge. Vill börja med att gratulera Sebastian 6 månader. Grattis lilla du! Och vilken fin storasyster du har. Har själv fyra killar på 12, 10 och 7 år samt en liten plutt på 5 månader.
  Även han är en glad kille som ibland ligger och snackar mitt i natten/tidig morgon. Vad gör man?! Bara att köpa läget. Men de är för söta.
  Sen vill jag säga att du har en sådan varm och fin blogg. Den bästa som finns!
  Psalmer till dopet har ni väl redan bestämt förstår jag.
  Du vet väl om att du är värdefull är våran favorit.
  Lycka till i helgen och kram på dig!

 12. Grattis till lille Sebastian som blir 6 månader idag.Sitter här och blir helt tårögd när jag läser det fina du skrivit.Finns väl inget större än kärleken till sina älskade barn och för min del barnbarn så klart..Kram på dig/er.

 13. Hej! Första kommentaren för mig här också, fast jag läst varje dag sedan du flyttade hit 🙂
  Tackar för SÅ bra blogg – älskar blandningen! Finmiddagar o dukning, McDonalds, hembakt och köpesfika, kläder och inredning, semesterbilder…och förståss de många recept jag snott och använt och lyckats med.
  Tack tack! Hoppas du aldrig slutar 🙂

 14. Tiden går så fort! Mysigt att Olivia är så omtänksam. Det kan ju annars bli en del svartsjuka. Grattis lillkillen till halvåret 🙂 Och kram till mamman!

 15. Jättevackert skrivet. Så lik han är sin syster, spreciellt på kortet när han är inlindad i handduken. =) Grattis till lillkillen på halvåret! /Anna-Karin

 16. Jag blir alldeles tårig 🙂 Jättefint skrivet och de är verkligen superfina dina små. Jag sitter här med gravidhormoner och bara längtar efter vår bebis som ska komma runt den 20 mars!
  Grattis till halvåret!
  /Camilla

 17. GRATTIS till Sebbe på sexmånadersdagen!

  Här har vi också en liten solstråle och det finns verkligen inget bättre än när hon ler… eller jo, den där blicken som liksom säger ”mamma, du är min idol.” DEN är nog det absolut bästa som finns. Haha.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..