Gottepåse & chipsduell

Har införskaffat mig en godispåse.

Galen i ost är bara förnamnet. När jag var liten och andra köpte lösgodis för sina slantar cyklade jag till mataffären och langade upp mynten och sa jag vill ha brieost för 15 kronor tack. Sen satte jag mig på första bästa parkbänk och åt upp den :-) Så det här slår alla godispåsar i världen!

Tunika; Odd Molly. Vitt fat; Åhlens. Ostar; Örebro ost.

Så detta står menyn i kväll. Men till att börja med har vi haft chipsduell.  

Sourcream & Italiancheese (fick godkänt, ganska goda faktiskt trots att jag inte gillar småräfflat), Salt & Vinegar (hela familjen fick rysningar, det där suuura går inte hem på chips här, men många älskar ju salt & vinägerchips..) och Kebab drömmen (kul smak, det smakar ju kebab!! men efter en näve fick vi nog.. )

Nu ska vi natta barn och korka upp en flaska rött till kvällens middag. Happy fredagkväll på er!!

0

0 reaktioner på “Gottepåse & chipsduell”

 • Så mycket gott!! Kexen ser riktigt goda ut!

 • cn80 skriver:

  Hej!

  Måste bara få fråga, har du provat ostar från Gäsene Mejeri.
  Tror att hon på Örebro ost har några från dom. (Bondmora 31%, Gäsene special 34%)

 • jessie1976 skriver:

  Hej!
  Har varit inne här & kikat ett tag men inte tagit mig tid att registrera mig så jag kan kommentera.. Men nu så…
  Tycker att du delar med dig av fantastiskt många smarriga recept… Är också en riktig ostlover & undrar lite vad det är du har på brickan & om du kan rekommendera ngn favorit?

 • Nazima skriver:

  Gott med ostbricka OCH chips!!! :-)
  Stor lycka till med dopet idag!
  Hoppas du lägger upp bilder och kanske recpet på vad ni åt/fikade efteråt!
  Salt och vinägerchips ger mig rysningar, men de andra smakerna lät ju smarriga, mitt”aber” är att de få ggr vi köper chips blir det oftast lättsaltade då det är det maken gillar mest och det är han som äter mest chips i familjen, jag måste”hålla igen” ;-)
  Igårkväll blev det hemgjorda räksmörgåsar( räkor+ägg+majonnäs+västkustsallad+tomat+gurka+citron på lantbröd) och ett glas bubbel till det när barnen somnat, gott, gott!!!!
  Ha en fin helg!
  Kram

 • KatarinaS skriver:

  Ser väldigt gott ut! Vinägerchips har jag också svårt för! Ha en fin lördag!

 • nahla skriver:

  Samma här, är helt galen i ost:-). Men hittar aldrig samma kvalitet på ost i Sverige som i Schweiz där jag bor. Riktigt smarriga och mogna brie och camembertostar. Du skulle besöka en ostaffär hos oss, to die for:-)

 • nikita76 skriver:

  Här blev det plockmat med räkor, ostar, luftorkad skinka mm mm. Mums!

 • Lisoball skriver:

  Ååååå jag älskar också ost! Ser riktigt gott ut. :D
  Har hållt utkik efter de där ostbrickorna du skrev om för ett tag sen(då vår ostbutik bommat igen) men de verkar lika svåra å hitta här som chilicheese i frysdisken. :P
  Anyway! Tack för en superbra blogg å trevlig helg! :)

 • Ullebulle skriver:

  Hej. Vi korkade upp rödvinet till en massa plockmat och njöt av fredagen tillsammans med barnen. Skålade för att min älskade mamma gör framsteg efter sin hjärnblödning och för första gången på hela september känner jag ett lugn i kroppen. Vi testade den där påsen med kebabchips – men det var inget för mig, vi fortsätter kvällen med lite kex,ost och rött, Mmmmmmm!
  Må så gott och ha en skön helg.
  Kram Ulle

 • Tess79 skriver:

  Smarrigt!! Vad är det för kex du visar på bilden? Är dom också från ”Örebro ost”? Såg goda ut!

 • lotte skriver:

  Jag gillar ost nu på äldre dar, men chips är jag svag för!! Har en stor skål framför mig nu ;-)

 • millashalsoblogg skriver:

  Vad gott med ost. Handlade på den nya ostbutiken på engelbrektsgatan med bara svenska ostar häromdagen där fanns det mycket som var gott om du vill prova en ny butik.
  Ha en skön kväll

 • Åh så gott, vi har precis ätit en massa ost också sen blev det även lite annat plock… Det är ju bara för gott!!!
  Trevlig fredagkväll
  Kram Victoria på http://www.victoriasprovkök.se

 • mammatherese skriver:

  :-) Hahahahahaaa….min dotter som är 9 fullkomligt älskar ostar, hennes fredagsmys är antingen Brie eller Tallegio med fikon marmelad å det delar mamma gladeligen med henne ;-)
  Trevlig fredagkväll och lycka till med dopet!

Lämna gärna några rader efter er! ♥

Instagram - @matplatsen