Gottepåse & chipsduell

Har införskaffat mig en godispåse.

Galen i ost är bara förnamnet. När jag var liten och andra köpte lösgodis för sina slantar cyklade jag till mataffären och langade upp mynten och sa jag vill ha brieost för 15 kronor tack. Sen satte jag mig på första bästa parkbänk och åt upp den 🙂 Så det här slår alla godispåsar i världen!

Tunika; Odd Molly. Vitt fat; Åhlens. Ostar; Örebro ost.

Så detta står menyn i kväll. Men till att börja med har vi haft chipsduell.  

Sourcream & Italiancheese (fick godkänt, ganska goda faktiskt trots att jag inte gillar småräfflat), Salt & Vinegar (hela familjen fick rysningar, det där suuura går inte hem på chips här, men många älskar ju salt & vinägerchips..) och Kebab drömmen (kul smak, det smakar ju kebab!! men efter en näve fick vi nog.. )

Nu ska vi natta barn och korka upp en flaska rött till kvällens middag. Happy fredagkväll på er!!

 1. 🙂 Hahahahahaaa….min dotter som är 9 fullkomligt älskar ostar, hennes fredagsmys är antingen Brie eller Tallegio med fikon marmelad å det delar mamma gladeligen med henne 😉
  Trevlig fredagkväll och lycka till med dopet!

 2. Hej. Vi korkade upp rödvinet till en massa plockmat och njöt av fredagen tillsammans med barnen. Skålade för att min älskade mamma gör framsteg efter sin hjärnblödning och för första gången på hela september känner jag ett lugn i kroppen. Vi testade den där påsen med kebabchips – men det var inget för mig, vi fortsätter kvällen med lite kex,ost och rött, Mmmmmmm!
  Må så gott och ha en skön helg.
  Kram Ulle

 3. Ååååå jag älskar också ost! Ser riktigt gott ut. 😀
  Har hållt utkik efter de där ostbrickorna du skrev om för ett tag sen(då vår ostbutik bommat igen) men de verkar lika svåra å hitta här som chilicheese i frysdisken. 😛
  Anyway! Tack för en superbra blogg å trevlig helg! 🙂

 4. Samma här, är helt galen i ost:-). Men hittar aldrig samma kvalitet på ost i Sverige som i Schweiz där jag bor. Riktigt smarriga och mogna brie och camembertostar. Du skulle besöka en ostaffär hos oss, to die for:-)

 5. Gott med ostbricka OCH chips!!! 🙂
  Stor lycka till med dopet idag!
  Hoppas du lägger upp bilder och kanske recpet på vad ni åt/fikade efteråt!
  Salt och vinägerchips ger mig rysningar, men de andra smakerna lät ju smarriga, mitt”aber” är att de få ggr vi köper chips blir det oftast lättsaltade då det är det maken gillar mest och det är han som äter mest chips i familjen, jag måste”hålla igen” 😉
  Igårkväll blev det hemgjorda räksmörgåsar( räkor+ägg+majonnäs+västkustsallad+tomat+gurka+citron på lantbröd) och ett glas bubbel till det när barnen somnat, gott, gott!!!!
  Ha en fin helg!
  Kram

 6. Hej!
  Har varit inne här & kikat ett tag men inte tagit mig tid att registrera mig så jag kan kommentera.. Men nu så…
  Tycker att du delar med dig av fantastiskt många smarriga recept… Är också en riktig ostlover & undrar lite vad det är du har på brickan & om du kan rekommendera ngn favorit?

 7. Hej!

  Måste bara få fråga, har du provat ostar från Gäsene Mejeri.
  Tror att hon på Örebro ost har några från dom. (Bondmora 31%, Gäsene special 34%)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..