Green gate piggar upp!

Godmorgon måndag!! Härligt med ny vecka 🙂 Segt att gå upp i dag? Lite här med får jag erkänna.. Men en färgglad frukost piggar upp.

Brödkorg från Green Gate (köpt på Nice presenter). Färger man blir glad av!! ALLT måste väl inte vara vitt vitt vitt, hur tråkigt blir inte det i längden??

Försökte mig på en snygg latte men jag måste nog öva lite till. Ja ok, ganska mycket… Förstår verkligen inte hur man gör, men ska vika en stund till youtube och kolla instruktionsvideor i dag 🙂 (jag menar alltså inte sånt där mönster man pudrar över kakao etc utan det där mönstret man kan göra bara genom att hälla i mjölken som de så snitsigt gör på café)

HAHAHA. No comments... En giraff med lite (mycket) fantasi kanske? :-)

 1. Du ville ha tips på matrecept, här kommer en supergod LCHF rätt.
  Skiva färsk fänkål tunnt, lägg fänkålen i en smord ugnsform, koka upp grädde i en kastrull, krydda grädden med salt och svartpeppar, tillsätt en påse saffran, häll den kokta grädden över fänkålen, riv massor med färsk parmesan över och gratinera i ugnen. Till detta serverar du lamfärs som är kryddad med färsk rosmarin, forma färsen på träspett och stek dessa gyllenbruna, det är en jättesmaskig rätt (om man gillar saffran och lamm).

  Må gott

 2. Go morgon!

  Har läst din blogg ett tag men aldrig kommenterat, förrän nu 🙂 Du har en kul o underhållande blogg, så kul o läsa o följa dig o din lilla familj!!!!
  Jag vet hur man gör mönster i latten :)!!!!! Om du t ex vill ha ett hjärta så gör du en prick av mjölken och drar med ex. skedens skaft, uppifrån och ner så blir formen ett hjärta. Sen är det bara att testa sig fram för o hitta andra mönster!

  Ha en bra dag! Kram

 3. Jag tycker det ser ut som ett rådjurskid i koppen, inte illa! 😉 Lycka till i eftermiddag efter lite youtube-inspiration. Det kommer bli piggaste måndan på länge, för man behöver ju träna ett par gånger 😉 Tur att cappucciono är så gott!

 4. Älskar Green Gate! De har sååå mycket fint!
  Det går framåt med latten tycker jag. Krävs ett tätt skum, häll på och sen avslutar man med att göra lite olika rörelser för att forma hjärtan, löv mm. Inte så svårt egentligen.

 5. Hej Victoria!
  Att du har så många besökare dagligen är inte alls konstigt och nu har du nått upp till hela 5 miljoner besökare, GRATTIS!
  Du är så värd alla dessa besökare, för din blogg är den bästa som finns, det är ett som är säkert.
  Jag läser många bloggar varje dag, men det finns ingen som din, den har allt och du ger verkligen oss så mycket som läser din blogg och det ska du ha stor eloge för.
  Tack för alla fina bilder som du visade från Sebastians dop.
  Önskar dig en fortsatt bra dag.
  Kram

 6. Hej! Ang Green gate så vill jag bara tipsa dig om Stallbackens handelsbod här i stan. En vän till mig har precis nystartat den igen med nya leverantörer och hon har bl.a. Green gate. Jättemysigt ställe som är väl värt ett besök. Grattis till 5 milj. också, jag har själv lyckats bidra till ganska många av dom besöken, älskar din blogg (den är som en drog;-). Kram Cissi

 7. Det är inte så himla enkelt med de där mönsterna, jag lovar. Jobbade extra på café för något år sedan och på en av kurserna vi fick gå fick man just lära sej olika mönster… så mycket fnitter och så kul vi hade, du anar inte!
  Men skam den som ger sig, till slut så sitter det nog ett eller annat mönster även i din kopp.

 8. Hej!!

  Så fint Dop, såg att Eva gjort en jättefin Tavla. Jag gillar verkligen green Gate, har börjat samla porslin i det, det gråa med vita prickar på så ”färgglatt” 🙂

  Men man kan lägga till lite andra färger också 😉

  Hoppas det onda i foten går över snart!!!

  Kran kram

 9. Kan inte annat än att instämma, Love Greengate och som du skriver blir det ju bara trist i längden med allt vitt, lite färg piggar alltid upp!!!

  Hemma hos oss är alla väggar vita med undatag för fondtapet i dotterns rum, vardagsrummet och allrummet på övervåningen, och det är så enkelt att förrändra inredningen med nya färgglada plädar, kuddar etc….
  Vilka fina bilder från dopet förresten och jag hålelr med alla anda, intek onstigt att du har många besökare, du har ju Sveriges i särklass bästa, finaste och mysigaste blogg. Jag använder din blogg som ”uppslagsverk” när jag lagat något härifrån så är det bara att söka så får man receptet upp igen när man vill lagade ddet igen. Sedan har vi väldigt lika smak gällande inredning och mode så jag har fått sååå mycket kuliga shoppingtips härifrån ochså! 🙂
  Kram och trevlig tisdag önskar jag dig!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..