Naturenshus & DH-premiär

Vi har spenderat eftermiddagen vid Naturenshus med omgivningar, promenerat och ätit matsäck. Blev visst för mkt frisk luft för den lille plutten som knoppade in för natten redan 17.30 här hemma. Blir en spännande natt det här 😉

Skulle kunna gå och lägga mig nu jag med känns det som.. Plötsligt blev det höst pang boom, både ute och i sinnet. Känner mig trött trött trött.

Men i kväll bröjar Desperate Houswives! Sista säsongen går det rykten om, nån som vet om det stämmer??? Ingen DH-klubb med granntjejerna bokad i kväll så det blir till att se första avsnittet hemma med Micke. Han blir säkert jätteglad 😉

Ska gräva i frysen lite och se om vi kan trolla fram nån smarrig middag och nåt gott till säsongspremiären!  Till förrätt/tilltugg ska jag fritera något av dessa:

Broccoli Cheese Nuggets lät ju spännande?? Får nog bli lite av varje. Och lite goda dippsåser till.

Hej så länge!!

  1. Yes! Det stämmer, det är sista säsongen som sänds nu. Känns som det ändå är dags, de har ju drabbats av allt! Däremot kan jag rekommendera den serien som kommer efter Desperate Housewives! Happy Endings! Jättesöt serie! Titta gärna på den!

  2. Det råder delade meningar om det är sista säsongen (går rykten om att Mark Cherry och ABC skrivit kontrakt för ytterligare 2 säsongen) men Kanal 5 kommer visa formellt sisa säsong i höst och hela våren.

  3. Det där ser gott ut! Vart köper du dom och kan man endast fritera dom eller kan man köra dom i ugn eller nåt? 🙂

    Första gången jag kommenterar här! För nu har jag äntligen skaffat en loginsida här på Matplatsen. Inspireras av dina inlägg! Tack för att du skriver! 🙂 Otroligt fin familj har du också, och ditt hem är såå vackert av bilderna att skåda!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..