Quadruppel latte & Citygross i Örebro

Nä just det. Lägga sig 17.30 var icke en bra idé Sebbe! Minste busen tyckte strax efter 05 var en bra tid att vakna och fånga dagen och store busen kom tassande strax därefter och tyckte detsamma..??! Misstänker konspiration.

Sebbe och jag verkar ungefär lika pigga nu så jag håller tummarna för en tupplur mitt på blanka dan. Stora yrvädret är som vanligt piggast i stan. Var den där lilla spetan får sin energi ifrån är ett mysterium 🙂

Vila lite mamma säger hon, jag tar hand om Sebbe.

Och OM hon gör! Bästa hjälpredan och storasystern. Spelar ingen roll hur busig (läs hysteriskt 4-årstrotsig) hon kan vara i bland, lillebror är hon alltid snäll mot. ALLTID.

Proppade i så många espressoshots i latten som jag fick plats med och hoppas en sväng till affären och storhandling piggar upp mig. Det brukar det göra. CITYGROSS öppnar ju här i Örebro i dag. Bara en sån sak 🙂 Weeeeeeeeeeeeeeee!

 1. Underbar bild, sååå skönt att hon är snäll mot lillebror, äkta syskonkärlek.

  Grattis till Citygross, jag handlar alltid där, tycker dom har såå bra kött och fisk, hoppas att du kommer gilla det med.

  Ha en skön LÅÅÅNNNGGG dag ; )

  Kram kram

 2. Hej

  Underbart det är med syskonkärlek.

  Jag ska absolut göra den röda kakan med karamellfärg i till helgen och även kycklingen. Så skönt med maträtter som sköter sig själva i ugnen. Hur går det med vikten? Kär du LCHF fortfarande?
  Ha en fin dag

 3. Sicken söt bild! Jag handlar nästan alltid på citygross, gillar deras grönsaks och kött avdelning, härligt stort urval.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..