Godmorgon. Eller är det kväll..?

Men Sebbelutten då! kl 05.00 är inte en bra tid att vakna. (hade kanske gått an om han sov hela natten fram tills dess men det var fyrtioelva nappinstoppningar och matningar dessförinnan). Klockan är snart 10.00 och det känns redan som jag varit i gång en hel dag. Dessutom är det så regnigt och ruskigt ute så det är nästan mörkt. Känns mer som kväll än förmiddag.

TGIF i morgon!!!!!!!!!!!!!!

Ligger i soffan och äter frukost framför nyhetsmorgon nu. Ser knappt nåt. Ögonen var så svullna i morse så jag fick inte i linserna. Så jag struttar runt i glasögon. Det är bara det att de är från gymnasiet… Så de varken ser kloka ut eller har rätt styrka.

Äh så här trött och gnällig kan man ju inte vara, det blir inget roligare av. Ska gaska upp mig!! En varm dusch, lite bra musik, tända ljus, gofika, en bra film och en varm Sebbelutt i famnen gör nog susen. Sen ska jag bjuda på ett gott bakverk och ett gott middagstips. Och lite shoppingtips, det piggar alltid upp 🙂 (iallafall mig) Ses om en stund!

 1. Har du ingen ”pli” på lille Sebbe, vakna så tidigt är ju verkligen inte bra ; )
  Hoppas ni får en mysig dag trots allt, kanske en stunds vila ………

  Kram kram

 2. Kan inte låta bli att le, så var min förstfödda, hela tiden under sina första levnadsår…zzzzzz….ja,vintertid kändes det som om man var ensammast i hela världen att va vaken, mörkt och trist och allt,
  Men det vänder förhoppningsvis ska du se!

  Låter underbart att bara mysa med film och gosig bebis, det skanar man nu när den lilla är 3 redan, vart gick det året hemma?

  Ska bli kul med shoppingtips senare.

  ha en bra dag! Kram

 3. Vilken busunge han är! Min ligger och skrattar i sömnen, sover men skrattar titt som tätt. Gulligt och sött, visst. Men då kan man ju inte heller sova. De är för underbara. Man bara älskar dem! Hoppas du piggar på dig med lite Sebbemys.
  Ha en fortsatt bra dag!

 4. Ja kära nån vad slut de kan göra en de små … min lillkille på 15 månader har bökat runt hela natten men själv kom han upp pigg som en lärka i morse 😉 , själv går man i sömnen !

  Såg dig faktiskt igår på Citygross men var för feg för att hälsa 🙂 ! Gillade du butiken ? Jag gillade absolut det jag såg !

  Mvh Jossan, Örebro
  http://jossanmedmera.blogspot.com

 5. Usch, låter som en seg natt. Jag är också rätt seg efter 6 km promenad i SPÖRGEN! Det var uppehåll när jag gick men halvvägs ute på Oset fullkomligt vräkte det ner. Pust. Så nu gör jag som du; varm dusch, tända ljus, bra musik och dessutom står en sockerkaka i ugnen som sen ska bli dammsugare! Kikade igenom ditt arkiv och såg att du bakat dammsugare och blev såå sugen.

 6. 5:30 vaknade min minsta idag, det är lite segt med tidiga mornar!

  Har du ett bra recept på hemmagjord pizza? Tänkte överraska familjen med det som fredagsrätt imorgon.

 7. Tack för en super bra blogg! Du blandar mat, bak, shopping tips. Familj, bjudningar mm. Den innehåller allt tycker jag. Ja, inte kul när barnen vaknar mitt i ottan. Jag får nästan rysningar när du skrev det. Man går omkring och känner sig drogad, fattar nada. Passa på och sov när Sebbisen sover så ska du se att du känner dig lite piggare.

 8. Haha, tidiga morgnar är ju sådär roliga… fast man får ju rätt mycket gjort! Lite shopping ser vi fram emot! Blev det någon LV-väsla förrestem? Själv var (är ff) jag ute efter en liten handväska så alternativen som fanns var lite för stora för mig. Ha det så bra! Kram.

 9. Fastnade för verkligen för din blogg, gled in på den lite slumpmässigt men kunde inte slita mej förrän jag läst nästan allt :-).. massa goda recept, kanonfint hus och två söta ungar…kommer följa din blogg. ha det så bra.

  mvh
  louice

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..