Lunch i farten..

20111007-131752.jpg

  1. Ja visst är det skönt med fredag! Även om jag ska på fest i kväll som jag inte alls känner för! Men blir förmodligen roligt ändå. Appropå sömn så vet jag hur det är att ha barn som inte sover. Min son vaknade mellan 5-6 gånger varje natt tills han fyllde 6. Nu är han 10 men vaknar fortfarande ofta även om det inte nu längre betyder jobbiga nätter för mig. I morgon blir det stort kalas för då fyller han 10 år, får så mycket inspiration av dig som jag ska bjuda på.
    Kram och trevlig helg! 🙂

  2. Ser ut som ett Ica MAXI -besök? 🙂 Vi kikade in City Gross idag och det var väl ingen större upplevelse. De ha väl i princip allt som Maxi har och vice versa, men City gross känns mycket mer lågprisställe dock utan lägre priser. Sen kändes det lite rörigare, men det kanske är för att man är så van med tex Maxi. Kul att testa, men det blir nog inte fler ´handlingar där. Vad tyckte du? (Ska väl tillägga att jag också älskar att handla mat, så det är kul att höra vad du tycker. 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..