Godmorgon och Bloglovin

Godmorgon på er! Sovit gott?! :-)

Måste bara klargöra det här med BLOGLOVIN en gång för alla. Om era prenumerationer inte funkar, ta bort och gör om. Den rätta och enda hittar ni HÄR. Det blev en massa dubletter och jag vet inte vad ett tag men nu ska de ha flyttat över alla till den rätta adressen och tagit bort de felaktiga så nu ska det funka. Men som sagt märker ni att ni inte ser några uppdateringar från mig på flera dar i Bloglovin så kan ni ju börja misstänka att nåt är fel kanske ;-)

(har ny direktadress hit till bloggen sen vi gjorde om sidan)

Möts av dessa underbara rosor i hallen när man stiger in. Tänk att en billig buket från ICA står sig så bra och blev så fina? Brukar alltid ha otur med såna, de brukar vissna över en natt.. Tur jag vågade ge dem ett försök till :)

Nu ska här bakas inför kvällens kafferep :) DH-kväll och min tur att bjuda hem grannfrugorna till dagens avsnitt. Provar några recept ur nya Hello cupcake. Blir de hälften så smarriga som de ser ut på bild så blir jag nöjd :) Återkommer med resutlatet!

 

0

0 reaktioner på “Godmorgon och Bloglovin”

 • Linsfia skriver:

  Hej tjejen! Ville bara tala om att jag har röstat på din matblogg! :D
  Kram kram.

 • Ankim skriver:

  Underbara rosor, det livar up i höstmörkret:) Vi köpte också en bukett på ICA, deras fairtrade. förra lördagen och de står fortfarande lika fina nu 10 dagar senare. Helt otroligt, med tanke på att de inte kostade mer än 40 riksdaler…

 • ElinH skriver:

  Såå himla fina rosor! Gillar bilden. Vad mysigt att ni samlar ihop er och bakar inför DH-avsnittet ikväll.

  Kram Elin

 • nina1 skriver:

  Hej! Jag undrar hur du får fast krossade ostkrokar runt om dina fina smörgåstårtor?

 • MinnaS skriver:

  Hej! Nu står ”red velvet cake” i ugnen här=). En fråga: hur skär du bottnen i 3 delar, gör du det med en vanlig kniv? Kram Minna

  • Victoria skriver:

   ja det gör jag med vanlig kniv och liksom sågar runtom med spetsen inne i mitten.

   kram

   • MinnaS skriver:

    Å tack för svaret! Nu har jag tagit ur kakan ur ugnen, men ser att den sjunkit ihop lite i mitten…. Vet du vad det kan bero på…? Använde en 20 cm form. Kram

    • Victoria skriver:

     Den kanske inte var färdiggräddad? Viktigt att kontrollera med sticka så den är helt torr! är den blöt i mitten så sjunker den lätt i hop..

     kram

     • MinnaS skriver:

      Ja så är det nog… Får ha inne den längre nästa gång! Tur att detta var en provbakning. Tänkte nämligen baka två sådana som min kille kan ha med till jobbet på sin födelsedag =) Kram

 • Girle skriver:

  Åååh vad jag längtar tills jag har den där boken i mina händer. Era dh-kvällar låter så mysiga, vilken fantastisk ide!

 • Lillamy skriver:

  Hej! Idag ska jag baka Leilas sockerkaka, det var längesen!! Sååå god och ändå enkel. Sen ska jag göra din soppa till middag, ser höstigt god ut. :-) Provar dock att byta ut champinjonerna mot kantareller för det har jag i frysen. Jag inspirerades av dina rosor i fredags och köpte också en bukett på Ica inför helgen. Det brukar jag aldrig göra men de är minst lika fina idag som när jag köpte dem! En annorlunda, lite stjärnaktig form på dem och de är cremegula med korallfärgade kanter, superfina! :-D

 • al68 skriver:

  Hej, satt precis och kollade genom dina recept efter ytterligare nått kycklingrecept som jag inte provat, stötte på en ”gammal” bild på Olivia: http://www.bloggfamiljen.se/matplatsen/?p=19908,
  dom är rätt lika dina små troll ; )

  Kramis

 • mrssunshine skriver:

  Va bra, nu hoppade bloglovin helt plötsligt igång:-).
  Underbara rosor!

 • foodelicious skriver:

  Wow vilken underbar färg på rosorna! Ha en fins tisdag :)

 • katten77 skriver:

  Gog morgon! Vi har sovit gott. Ni med hoppas jag. Ska prova soppan idag. Såg verkligen god ut och passar så bra när det är höst. Ska iväg och besöka en förskola nu på morgonen. Se hur det verkar innan jag ställer i kö. Inte dags än men om ett år. Lycka till med baket idag och hälsa Sebbe att han får simma lugnt den lilla sötisen.
  Kram!

 • al68 skriver:

  Mysigt att baka, hade jag hellre gjort än suttit på jobbet idag.

  Provad kycklingfiléerna med soltorkade tomater som du la upp för nån vecka sen, helt underbart goda sååå himla smidigt att man kunde slänga in dom i ugnen och sen köra ett hårt träningspass under tiden ; )

  Ha en god dag, kram kram

Lämna gärna några rader efter er! ♥

Instagram - @matplatsen